- 13 Haziran 2020
- 1.584
- 5.384
- 108
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
sen de yiyişmedik bişey Bırakmadın bir de namuslu ayağına mı yatıyorsunSevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Halen bana namus bekciligi yapiyorsun
Komiksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de yiyişmedik bişey Bırakmadın bir de namuslu ayağına mı yatıyorsunSevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Komiksin
Hahayytt güleyim de boşuna gitmesin bari.Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Komiksin
berbat hayatı olan kadınların tesellisi de yaşlarımız oldu burada.teyze diyerek abla diyerek akıllarınca ego tatmini yapıyorlar.valla ben de dahil çoğu teyzenin keyfi bey de yokk.önemli olan yaş değil ki. Kadın 40 yaşında belki ama senden daha kaliteli yasadigi kesin.
Bir video vardı seneler evvel Şahan Gökbakarın taklitleri yer alıyordu programda Ayşagul hanım 6 çocuk doğurdum ama bakırayımmm diyodu o hesap zahhahahahahhabshshaBundan sonra ki konunu
Sürtündüm adetim gecikti hamilemiyim ama bakireyim diye açma umutsuz lütfen
Bende 40 a doğruyum, kadınlığımi bu yaşlarda hissettim, taş gibiyimberbat hayatı olan kadınların tesellisi de yaşlarımız oldu burada.teyze diyerek abla diyerek akıllarınca ego tatmini yapıyorlar.valla ben de dahil çoğu teyzenin keyfi bey de yokk.
:) Ben de Umutsuz'la yaşıt sayılırım. Umutsuz'dan çok daha güzel bir yaşantım var. Hadi bakalım. Bana da teyze diyebilecek mi?berbat hayatı olan kadınların tesellisi de yaşlarımız oldu burada.teyze diyerek abla diyerek akıllarınca ego tatmini yapıyorlar.valla ben de dahil çoğu teyzenin keyfi bey de yokk.
Ya neler neler okudum ben hamilleik bölümündeBir video vardı seneler evvel Şahan Gökbakarın taklitleri yer alıyordu programda Ayşagul hanım 6 çocuk doğurdum ama bakırayımmm diyodu o hesap zahhahahahahhabshsha
O zorunlu alanYalnış mi hatırlıyorum bu üyenin bir konuştuğu vardı ona webcam açmıştı, arkada çocuk prezervatif ve bazı itemler falan görmüştü ?
Şu herkese pm atan mı? Hani 60 kere test yapan?Ya neler neler okudum ben hamilleik bölümünde
5 Yıl önce anal seks yapıp halen hamilemiyim diye soran test yaptıran vardı
Herşeyi yaptık ama bakireyim diyenler neler neler
Sığınacak illaki bir şey olmalı
Haklılar bakireler onlar
Yok oda başka kk dizi kahramanıYalnış mi hatırlıyorum bu üyenin bir konuştuğu vardı ona webcam açmıştı, arkada çocuk prezervatif ve bazı itemler falan görmüştü ?
36 yaşında ve 40 yaşında kadınlara teyze diyor, 40 yaşında adamla sürtüşüyor.:) Ben de Umutsuz'la yaşıt sayılırım. Umutsuz'dan çok daha güzel bir yaşantım var. Hadi bakalım. Bana da teyze diyebilecek mi?
sanada mı attı?ben de en çok beni seviyor sanıyordum tühhŞu herkese pm atan mı? Hani 60 kere test yapan?
Herkese attimi bilmiyorum bana bir şey gelmedi ama sürekli konu açıyordu uzun zamandır yokŞu herkese pm atan mı? Hani 60 kere test yapan?
O zaman adam da amca oluyor bu durumda. :)36 yaşında ve 40 yaşında kadınlara teyze diyor, 40 yaşında adamla sürtüşüyor.
Adam 40 yaşında mıymış abbauuuuvvc Yav şu forumda artık hicbiseye sasirmiycam. Susun teyzeler siz 40 olunca teyzesinin ama umutsuzun manitasi olursa o amca değil sevgili36 yaşında ve 40 yaşında kadınlara teyze diyor, 40 yaşında adamla sürtüşüyor.