• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Sevgilinle ilk gorusmede yatmissin
Halen bana namus bekciligi yapiyorsun
Komiksin
Hahayytt güleyim de boşuna gitmesin bari.
Adam seni bıraktı ya ondan bu hırsın değil mi?
Boşuna millete çatma. Kendinle dalga geçtiren de güldüren de sensin. O laf attığın üyenin hayatı da seninkinden çok daha pozitif çok daha mutlu emin ol. Ki kendisinin ne namus ne de bekaret takıntısı var. Ha bana da laf atma, benim de yok. Senin olduğu için, eylemlerinle fikir yapın çatışıyor. Onu konuşuyor herkes, artık anlasan mı? Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Yansıttığın ile yaşadıkların birbirini hiç tutmuyor.

önemli olan yaş değil ki. Kadın 40 yaşında belki ama senden daha kaliteli yasadigi kesin.
berbat hayatı olan kadınların tesellisi de yaşlarımız oldu burada.teyze diyerek abla diyerek akıllarınca ego tatmini yapıyorlar.valla ben de dahil çoğu teyzenin keyfi bey de yokk. :dondurma:

Bundan sonra ki konunu
Sürtündüm adetim gecikti hamilemiyim ama bakireyim diye açma umutsuz lütfen
Bir video vardı seneler evvel Şahan Gökbakarın taklitleri yer alıyordu programda Ayşagul hanım 6 çocuk doğurdum ama bakırayımmm diyodu o hesap zahhahahahahhabshsha :D :D :D

berbat hayatı olan kadınların tesellisi de yaşlarımız oldu burada.teyze diyerek abla diyerek akıllarınca ego tatmini yapıyorlar.valla ben de dahil çoğu teyzenin keyfi bey de yokk. :dondurma:
Bende 40 a doğruyum, kadınlığımi bu yaşlarda hissettim, taş gibiyim 😅

:) Ben de Umutsuz'la yaşıt sayılırım. Umutsuz'dan çok daha güzel bir yaşantım var. Hadi bakalım. Bana da teyze diyebilecek mi? :KK53:

Kızım heryerden engelle o adamı yeter millete de kendini güldürme. İstediğin şeyle yaptiklarin tutmuyor besbelli libido halay çekiyor ama ... Adam takılacak hatun arıyor belki. Ne biliyosun? Ne diye kendini yoruyosun ? Yav kalitesiz birliktelikten de kaliteli tek tabanca yalnızlığı yeğlerim ben be.. Sanane el sevişmiş bilmem napmis sen önce kendine bak ya..

Bir video vardı seneler evvel Şahan Gökbakarın taklitleri yer alıyordu programda Ayşagul hanım 6 çocuk doğurdum ama bakırayımmm diyodu o hesap zahhahahahahhabshsha :KK70: :KK70: :KK70:
Ya neler neler okudum ben hamilleik bölümünde
5 Yıl önce anal seks yapıp halen hamilemiyim diye soran test yaptıran vardı
Herşeyi yaptık ama bakireyim diyenler neler neler
Sığınacak illaki bir şey olmalı
Haklılar bakireler onlar

:) Ben de Umutsuz'la yaşıt sayılırım. Umutsuz'dan çok daha güzel bir yaşantım var. Hadi bakalım. Bana da teyze diyebilecek mi? :KK53:
36 yaşında ve 40 yaşında kadınlara teyze diyor, 40 yaşında adamla sürtüşüyor. :D

36 yaşında ve 40 yaşında kadınlara teyze diyor, 40 yaşında adamla sürtüşüyor. :KK70:
Adam 40 yaşında mıymış abbauuuuvvc :D :D Yav şu forumda artık hicbiseye sasirmiycam. Susun teyzeler siz 40 olunca teyzesinin ama umutsuzun manitasi olursa o amca değil sevgili :D :D

Back