kafalara bak ya sinirden gülüyorum valla
ben babaannemlerdeyken yalniz da degildim. kuzenlerim halalarim psikolojik siddet fiziksel siddet taciz istismar gibi harika anilar birakti bana mesela. bi cocuk daha ne ister ki.
hele cocuklugun verdigi caresizlikle anneye anltma siginma teselli bulma cabalarinda annemin yuzume bile bakmadan bana anlatma duymak istemiyorum deyisi, dinledigi zamanlarda sus kimseye anlatma sakin babana soyleme deyisi...
sus diye de hayriye hanim gibi aman agzimin tadi kacmasin aliriza bey mantigiyla diyo. agzimizin tadi baba tarafinin agzinin tadi yanlis anlasilmasin. biz kim agiz tadi kim
ahaahaha yazmayacaktim guya bisey yaziverdim bi cirpida
mesela bi gun pencerede kardesimle annemi bekliyoruz. amcam bizi gordu nasil korkarak iceri girip pencereyi kapatmaya calisiyorum anlatamam. ben alti yedi yasindayim kardesim dort bes... ben pencereyi kapatamadan amcam eve girip bizi dövdü. pencereden bakarken onu gördük diye. ne kadar mantikli bi sebep degil mi. annem geldi aglayarak anlattim canim nasil yaniyo ama. annem babana sakin soylemeyin o zaten deli dedi. susun aglamayin dedi. o an canimdan kalbim cok acidi