Sonuca ulaşmaya az kaldi stesli zamani geçmek bilmiyor...

trasferden sonra 3 gun tam anlamıyla yattım yeni kalkmaya basladım ayaga bana 1 embryo transfer edildi cok sansım olmadıgından en azından kanama olsaydı belki bir umit olacaktı icimde o yuzden sordum kanama olmadan hamile kalan oluyor mu diye

Canım benim çoooook arkadaşım var sadece 1 embriyo transferi olan ve hamile kalan. Onu dert etme, hemende olumsuz düşünmeye başlama. Belkide transfer esnasında biyerine hasar verdiler onun kanamasıdır. Şuan karamsarlığa kapılmak yapabilecen en büyük yanlış.

canım pardon senin endişen kanaman olmaması mı ? ben anlamadım da :::?

canım bu implantasyon lekelenmesi ben de de olmadı. yarın sonucum var ben ümitliyim inşallah olumlu sonuç alırı. sakın panik yapma bu herkeste olmuyormuş rahat ol. kanamam olsaydı daha çok panik olurdum ben emin ol.

insallah guzel haberler verirsin bize sabahtan verki aksama cıksın ii sanslar

canım o kanamayı SAKIN kafana takma şöyle bir örnek vereyim sana...benim ilk denememde hiçbir lekelenmem olmamıştı ve sonuç pozitifti(sonra 11.gün bir leke geldi gittim test yaptırdım değerlerim düşmeye başladı kimyasal gebelik oldu) ikinci denememde ise 6.gün bir lekelenmem oldu doktorumu aradım hemen HAMİLESİN dedi emin misiniz dedim iddiaya bile girerim dedi...o kadar ümitlendim ki bu arada sabahları midem bulanıyordu arasıra başım dönüyordu ve dayanamayıp 11.gün test yaptırdım SONUÇ NEGATİF...kim ne derse desin ben leke tarzında hiçbir şey görmek istemiyorum...bu lekelenme işine sakın kafana takma beni düşün...zaten o lekelenme dedikleri göya ebriyo tutunmaya çalışırken kılcal bir damara denk gelmesi yani kesin tutundu diye hiçbir şey yok kafana takma...ben tam tersi dua ediyorum lekelenmem falan olmasın diye...bu arada belirtilere de takılmayın hiçbir belirtisi olmayıp hamile kalanlar var ve benim o kadar mide bulantısına ve baş dönmesine rağmen sonuç negatifti kullandığımız ilaçlar bazı belirtiler oluşmasına sebep olabiliyor mesela progesteron göğüslerde damarları belirginleştiriyor ya da bir sürü hap ateş yapabiliyor bulantı yapıyor...tek yapmamız gereken şey sakin olup hiçbir şey düşünmeyip GÜNÜNDE gidip testimizi yaptırmak ve sonrasında da 2 gün sonra DEĞERİN 2 KATINA ÇIKMASINI beklemek...ilk denememde 9.gün gittim kan testi yaptırdım değer 79du hamilesin dediler 2 gün sonra yaptırdım değer 162ydi ve aynı gün leke geldi ve değer hızla düştü...Allah kimseye yaşatmasın bunu...Hepimizin yapması gereken şey sabırlı olmak, stresten uzak durup mümkün olduğunca pozitif olmak ve dua etmek...Her şey takdir-i ilahi nede olsa...

insallah guzel haberler verirsin bize sabahtan verki aksama cıksın ii sanslar

evettt sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum. sonucun çıkması çook uzun sürüyor mu bi de onu beklemek var dimi? ooff offf hep beklemedeyiz. allah sonumuzu hayır etsin.:Saruboceq:

tesekur ederim cnm icim biraz rahatladı
benim asıl kafama taktıgım sey tek embryo transfer edilmis olması sansım cok olmadıgından neye kafamı takacagımı sasırıyorum ılkınde 2 tane transfer edilmisti cok umitliydim oluyodum heyecandan hamileyim sanıyodum kendime sonucu almak icin aradıgımda negatifi duyunca hayatım altust olmustu
cok yıkıldım bazen bu denememi unutup yine oncekine aglıyorum cunku cok inanmıstım
insan psikolojisi bir kez yıkıldım ya buna inanmama beynim izin vermiyor tekrar yıkım olmasın diye sanırım
o yuzden cok inancım yok oyle kafamı sacma sapan seylere takıyorum

tesekur ederim cnm icim biraz rahatladı
benim asıl kafama taktıgım sey tek embryo transfer edilmis olması sansım cok olmadıgından neye kafamı takacagımı sasırıyorum ılkınde 2 tane transfer edilmisti cok umitliydim oluyodum heyecandan hamileyim sanıyodum kendime sonucu almak icin aradıgımda negatifi duyunca hayatım altust olmustu
cok yıkıldım bazen bu denememi unutup yine oncekine aglıyorum cunku cok inanmıstım
insan psikolojisi bir kez yıkıldım ya buna inanmama beynim izin vermiyor tekrar yıkım olmasın diye sanırım
o yuzden cok inancım yok oyle kafamı sacma sapan seylere takıyorum

canım önemli olan bir tane ya da iki tane konulması değil tabi insan embriyo sayısı arttıkça hevesleniyor benim ilk iki denememde de 5.gün embriyoları olduğu için 2 tane koydular tutunma ihtimali %80-90 dediler çok kaliteliydiler birde...ama olmadı bu sefer de doktor 2 tane koyacağız dedi(3 tanesi sağlam çözüldüğü halde) ben de kızdım daha önce de öyle dediniz diye ve üçünü de koydurdum :) niye diğerini çöpe attırayım yaa sonra hep içimde kalmayacak mıydı? ama inan şuan 3 tane koyuldu diye hiç ümitlenmiyorum hep şuna inan eğer o senin alnına yazılmışsa bir tane de olsa tutacak (1 tane koydurup ikizi olanları hatırla) her şey kısmet ya da 10 tane de koydursan alacak nefesleri yoksa olmayacak...böyle düşünürsen inan çok daha rahat geçer senin için...benim yaşadıklarımı bir bilsen o kadar sabırsız o kadar dik kafalıydım ki bu konuda ilk denememde (pozitif çıkandan önce ki bunu deneme diye saymıyorum zaten) iç kanama geçirdim ve ölümden döndüm neredeyse yumurtalıklarımın tamamı alınacaktı çok ucuz atlattım ve sonuçta 3 tane ebriyo oluştu dediler oraya güvenmediğim için gittim alman hastanesine transfer ettim ve dondurulmuş denen 3 embriyo falan boştu, bomboştu, aslında içine hiç konulmamıştı ve ben boşuna o kadar acı çekmiştim şimdi üstünden 1 sene geçti ve yine negatiflerle karşılaştım...inş.bu sefer olur ama umutlanmıyorum sanki negatif sonuç alacakmışım gibi kendimi programladım inan çok daha rahatım,stressizim...bol bol komedi filmi izliyorum,çok gülüyorum sen de böyle yap canım ve unutma olacağı varsa 1 taneyle de olur %1 bile şans verseler o şans gelir seni bulur bu yüzden yüzdelik diye bir şeye inanmıyorum artık ben güzel haberlerini dört gözle bekliyorum, olmazsa da üzülme en azından şansımız var bunu düşün...

evettt sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum. sonucun çıkması çook uzun sürüyor mu bi de onu beklemek var dimi? ooff offf hep beklemedeyiz. allah sonumuzu hayır etsin.:Saruboceq:

ayyy canım yarın için mi dedin sabah gidicam diye? testin çıkması 1-1.5 saat arasında değişiyor yani fazla beklemeyeceksin,biliyor musun 2 gündür sen varsın aklımda böyle bi takıldım niyeyse senin hamileliğine çok heyecanlısın sanırım o dikkatimi çekti ben de çok merak ediyorum hemen bize haber ver tamam mı? bak sonuç ne çıkarsa çıksın kafana da takma, bu arada idrarda silik çizgiyi gören sen değil miydin yaaa? hem de 6.gün mü ne? kızım heveslendirmek istemiyorum ama kesin hamilesin diye düşünüyorum idrar testleri yanıltıcı derken pozitifken göstermeyebilir daha hormonlar tam istenilen seviyeye gelmediği için fakat çizgi çıkıp da yanlış çıktı sonuç negatif diyeni de hiç görmedim hani... bu arada sana kaç tane transfer edildi? niyeyse çoğul gebelikmiş gibi bir his taşıyorum inşallah yanılıp da seni boş yere ümitlendirmiş olmam...şunu da unutma negatif çıksa da üzülmek yok...sonuna kadar deneyeceğiz inşallah...millet hiçbir sağlık problemi olmadan bile hemen hamile kalamıyor aylarca deneyenleri biliyorum, bizim deneme tarzımız da böyle napalım fisfisfis

kısmetse birgun olacak onu biliyorum
dusunmemeye calısıcam cok tesekkur ederim
insallah hepimiz birgun muradımıza ereriz
aslında denmeye baslamadan bır gece ruyamda evime yesil bir kus geldi aldım kafese koydum kime anlattıysam bebek yoldamı dediler ben tup bebekten kimseye bahsetmedim normal yolla bekliyorlar benden o zaman icimde bir heyecan olusmustu cok umitliydim simdi hic umitli degilim hatta olmayacagına emin gibiyim
neyse bekleyen herkese allah nasip eder insallah

canim senin lekelenmelerinin sebebi tutunma lekelenmesi olmamis olabilir..ama kesinlikle implantasyon kanamasi diye bisey var bircok kadindada oluyor bende dahil....

canim senin lekelenmelerinin sebebi tutunma lekelenmesi olmamis olabilir..ama kesinlikle implantasyon kanamasi diye bisey var bircok kadindada oluyor bende dahil....

belki canım haklısın ama iki denememde de lekelenmem olunca olumsuz sonuçla karşılaştım şimdi lekelenme olursa ödüm patlar yani...bazı arkadaşlar lekelenme olmayınca korkuyor ya illa ki lekelenme olması gerekmiyor ya da lekelenme olunca işte tuttu dememek gerekiyor ben bu amaçla söyledim...senin kaçıncı gün lekelenmen olmuştu ve ne kadar sürdü?

cok haklisin canim tabiki herkeste olmuyor....seninde kotu sonuc almandan dolayi lekelenmeden korkman normal..benim asilamanin 9. 11. gunlerinde lekelenmem olmustu 2 gun sonra test yaptirdigimdaysa bebegin 2 gun once yerlestigi ortaya cikmisti..ama malesef kaybettim (

canım benim yazdıkların biraz heyecanımı aldı. 6. günümde silik çizgi gören bendim evet. yarın sabahtan vrcem kanımı. sonucu aldığım gibi burada yazacağım. bana 2 tane transfer edildi. pgt yapıldı bana 9 taneden 2 tanesi sağıklı çıktı umarım ikiside tutmuştur. ne güzel söyldin inşallah canım inşallah:Saruboceq:

inşallah ikizler yoldadır:1hug:

inşallah ikizler yoldadır:1hug:

,nşalah canım wala ne güzell dileler bunlar mutlu oldumm :) ama ikiz ya da tek canım kız ya da erkek sağlıklı olsunlar walla başka isteğim yok, çok şey istemiyorum sağlıcakla kavuşayım bebeğime ya da bebeklerime yeter walla. inşallahhh:Saruboceq:

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm senin için...peki özel bir sebebi var mıydı bunun? yani ben bunu hep duyuyorum tüp bebek denemelerinde özellikle,3.ayda 4.ayda bebeğini kaybedenler var malesef...bunun bir sebebi var mı? bu olayı hatırlatıp da seni üzmek istemem ama bu soru hep aklımda malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…