Sonuca ulaşmaya az kaldi stesli zamani geçmek bilmiyor...

benımde ilkinde 9.gun ıdrar testı sılık cızgı cıkmıstı ama ertesı gun 1 ın altında cıktı kan testım
allahım hıcbır belırtı vermıyorkı su donemde rahat olalım
cok streslıyım cok
allah hepımıze sabır versın

amin ben transfer gününe kadar çok rahattım ama tranferden sonra stres başladı ne olacak diye

benımde ilkinde 9.gun ıdrar testı sılık cızgı cıkmıstı ama ertesı gun 1 ın altında cıktı kan testım
allahım hıcbır belırtı vermıyorkı su donemde rahat olalım
cok streslıyım cok
allah hepımıze sabır versın

anladım canım stres hepimizde son safha da. benim de 6 günümdü transferimin idrar testim ikinci çizgi silik çıktı onun için fazla ümitlenmek istemiyorum. kan testimi bekleyeceğim.

kızlar sizlere bişey sorcam ben ayın 24ünde transfer oldum ya bugün 12.gün bana normalde 8kasımda test dediler ya ben bugün yapsam sizce biraz belli olmazmı bazı arkadaşların 12.gün belli oluyo kan tahlilinde bide idrar tahlili diyosunuz onuda yapımmi bi akıl verin bana lüftennn...

kızlar sizlere bişey sorcam ben ayın 24ünde transfer oldum ya bugün 12.gün bana normalde 8kasımda test dediler ya ben bugün yapsam sizce biraz belli olmazmı bazı arkadaşların 12.gün belli oluyo kan tahlilinde bide idrar tahlili diyosunuz onuda yapımmi bi akıl verin bana lüftennn...

canim bugun 11. gunun senin transfer gununu saymiyacaksin...ama yaparsan gebelik olup olmadigi cikar neden 8 kasim dediler anlamadim normalde transferin 12. 13. gunu denir...

anladım canım stres hepimizde son safha da. benim de 6 günümdü transferimin idrar testim ikinci çizgi silik çıktı onun için fazla ümitlenmek istemiyorum. kan testimi bekleyeceğim.

son 2 günüm kaldıı ...

canim hadi hayirlisi cok az kalmis..zaten stres transferden sonra basliyor hep...bendede oyle olmustu..bu arada sanirim 10. gunun idrarda cikar kesin eger varsa :))

mehaycım benim 3 denemem ilki tuttu 10 haftalıkken kaybettim ikincisi ağustosta yaptırdım zaten transfer etmeyelim kailtesi kötü dediler ben istedim belki bir mucize olur diye ama olmadı negatif olanda çok belirti yaşadım kasıkta batmalar ateşim 36,9 du hep bel ağrısı sekizinci günü idrar testi ikinci çizgi silik çıktı hemde iki gün üst üste bende tamam oldu demiştim bu kadar belirtiye ama olmadı bu son çünkü benim yumurta sayısı az sen ne zaman düşünüyorsun

canim ben tam olarak karar vermedim ne zaman olacagina yaza dogru olur heralde..biraz beklemek istiyorum....canim yaa yumurta kalitesi ve sayisini arttiran kurler var uygulasan diyorum belki ise yarar herkeste yariyor..yasin kacti??hemen pes etme lutfen...

canim hadi hayirlisi cok az kalmis..zaten stres transferden sonra basliyor hep...bendede oyle olmustu..bu arada sanirim 10. gunun idrarda cikar kesin eger varsa :))

yok yapmıcam artık walla o zaman da stres oluyorum canım iki kere yaptım ikisinde de silik 2. çizgiyi gördüm bu tam olarak ne demek bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla idrar da belli olması için regl in üzerinden 10 gün geçmesi gerekiyrmuş bekleyelim ve görelim zaten perşembe gidicem test e bi de o sonucu beklemek çok zor olacak şimdiden rüyama giriyor walla rüyamda 70 lerde çıkmıştı sonucum :) amma stres bee

canı ben idrar da 6. günümdeyken yaptım silik çizgi çıktı. benim de 27 ekim transfer günüüm bana da 7 kasım test günün dediler senin ki neden 8 kasım acaba? neyse herşeyde vardır bi hayır ama idrar testi yapacaksan negatife hazırla kendini çünkü onda sonuç belli olmuyo ben iki kere yaptım silik çıktı şimdi perşembe yaptıracağım kan testini bekliyrum : )

yok yapmıcam artık walla o zaman da stres oluyorum canım iki kere yaptım ikisinde de silik 2. çizgiyi gördüm bu tam olarak ne demek bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla idrar da belli olması için regl in üzerinden 10 gün geçmesi gerekiyrmuş bekleyelim ve görelim zaten perşembe gidicem test e bi de o sonucu beklemek çok zor olacak şimdiden rüyama giriyor walla rüyamda 70 lerde çıkmıştı sonucum :) amma stres bee

hayir canim 10 gun gecmesi gerekmiyor ben 4 gun gece yapmistim cikmisti...

kizlar cok heyecanliyim bugun dayanamayip tahlil yaptirdim yarim saat once aldim sonucu beta-hcg 119.30 sizce nasil hamismiyim neyim yardim edin neyapicagimi sasirdim her konuya yaziyorumm sonuc nasil diye

iki gun sonra 2 ye katlaması dilegiyle simdiden hayırlı olsun tekrar

ben herkese sormak istiyorum implantasyon kanaması olan varmı icinizde yani kahverengi lekelenme

iki gun sonra 2 ye katlaması dilegiyle simdiden hayırlı olsun tekrar

ben herkese sormak istiyorum implantasyon kanaması olan varmı icinizde yani kahverengi lekelenme

tatlım benim olmsdı ama olan çok arkadaş var ve bu kahverengiyse iiye işaret bence senin kanaman mı oldu onu belirtmemişsinde????-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

kizlar cok heyecanliyim bugun dayanamayip tahlil yaptirdim yarim saat once aldim sonucu beta-hcg 119.30 sizce nasil hamismiyim neyim yardim edin neyapicagimi sasirdim her konuya yaziyorumm sonuc nasil diye
arzucum tebrıkler canım hamılesın 2 gun sonra tekrar yaptır degerının ıkı katına cıkması lazım ama su ankı degerınde yuksek

canım hayırlısı olsun inşallah değerin katlanır tabii ki hamişssin:CüvCüv::emir_bebek:

kızlaaarrrr sın 1 gün o da bu gün yarın test yaptırıcammm

tatlım benim olmsdı ama olan çok arkadaş var ve bu kahverengiyse iiye işaret bence senin kanaman mı oldu onu belirtmemişsinde????-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

benim kanamam olmadı ama gecen denememde hamile kalan herkesın olmustu o yuzden sordum
yıne olmadı kanama olmadan hamile kalan oldumu veya suan bekleyenlerden kanaması olan var mı dıye
benim icin onemli bir belirti cunku
zaten cok umitsizim icimde olduguna daır hicbisey yok

bilirim biliriiim beklemek deirtiyo insanı, allah hepinize sabır versin. Elifimmm benimde olmuştu kanamam ama 10. gün. çok hafifti ve 4 gün sürdü. Şuan hamileyim ama doktorum bana her kanama bir risk taşıyor muhtemelen tutunma kanamasıdır ama sen genede yat demişti. İnşallah sonuçun olumlu olur canım ama bence sen genede her ihtimale karşı yat.:1hug:

benim kanamam olmadı ama gecen denememde hamile kalan herkesın olmustu o yuzden sordum
yıne olmadı kanama olmadan hamile kalan oldumu veya suan bekleyenlerden kanaması olan var mı dıye
benim icin onemli bir belirti cunku
zaten cok umitsizim icimde olduguna daır hicbisey yok

canım benim de hiç kanamam olmadı herkeste değişiklikler farklı olduğu gibi her hamilelikte ki belirtiler de farklı olurmuş. ne kahverengi ne pembe akıntım olmadı hiç. yarın test günüm umurdunu yitirme canım allah gönlümüze göre verecek inşallah:Saruboceq:

X