allahh beee ağzından bal damlıyor inşallah canım yani bilemiyorum aslında idrarda çıkması için çok erkenmiş gibi gelior bakalım perşembeye az kaldı bkliyorumm... inşallah dediğin gibidir
:) haklısın yaptım ama çıkmadı. moralimi bozmadım aslında 2. çizgiyi silik gördüm bunun için de çok erken ama bakalım hayırlısı perşembe gününe az kaldı bakalım sonuç ne olcak. 2. çizgiyi silik de olsa görünce heyecanlandım bayağı ama bu kesin sonuç olmadığından kendimi kaptırmak istemedim.
canım sen hamileesiiiiinnnnn eğer yanılıyosam valla ismimi değiştiricem...silik çizgi pozitiftir,idrara sık çıkmak en ama en büyük belirtidir ben transferin 2 günü idrara çıkmaya başladım gece en az 3 kere kalkıyodum,ve hiçte erken değil belirtiler için hadi bakalım gözünaydınnnn erşembe günü hamileyim diye bağırırsın kocaman öptümŞeniz
arkadaşlar başlık açtım ama kimse cevap vermedi benimde cumna günü transfer yapıldı ama bende hiç bir belirti yok ne göğüste hassasiyet ne de kasıkta batma bu sabahta ateşimi ölçtüm 36,5 yani yüksek değil çok ümitsizim sizin ateşiniz kaç belirtiniz varmı
arkadaslar bekleme surecınde akıntınız oldumu beyaz renkli
eyetkinercim canim benim cok sevindim senin adina kesin hamilesin bence...kacinci gun yaptin idrar testini???
canım benim akıntım oluyordu onun için günlük pedlerden kullandım bi de ben crinone jel kullanıyorm onun da akıntısı oluyordu bende.
canım ben idrar testimi transferimin 6. günü yaptım yani çok erken onun için anlam veremedim kendimi çok da kandırmak istemiyorum. bazı arkadaşların 9. gününde bile kanda belli olmuyordu yani ne bilimmm kafam karıştıCADIARZU
canım inşallah söylediğin gibidir. ben netten baktım regl tarihinin 5-6 gün geçmesi gerekiyormuş belli olması için ona kafam takıldı benim daha egl zamanım bile gelmedi 6 ekimdi en so regl tarihim. bakalım çok da emin konuşuyorsun walla. sen yapmışmıydın kan testinden önce ?
arkadaslar bekleme surecınde akıntınız oldumu beyaz renkli
bende jel kullanıyorum ama ılk kez katı ve beyaz akıntım oldu sasırdım bıraz
tesekkrler cevabın ıcın
canim basligini gormedim yoksa sana cevap vermezmiyim hic...bu arada atese takma kafani ben bir kere hamile kaldim hamileyken bile atsim 37 olmuyordu hic..hem butun belirtiler herkeste olmaz bende yoktu mesela yerlesme kanamasi disinda..hamile olabilirsin uzme kendini...a.s.
bu benim son ümidim onun için telaşlanıyorum inşallah dediğin gibi hamileyimdir.
canım jel den kullandıktan sonra uzun süre yatıyorsam ben de de topak şeklinde geliyor. ama yatmayıp hafif yürüyüş yapıyrsam evde o zaman sadece beyaz renkte akıntım oluyo. bence korkacak bişey yok bu belirti hemen hemen herkeste var..
ben jeli akşam kullanıyorum sabah kullandığımda sürekli akıntı oluyor eyetkiner bence senin pozitif
canım bence sende hamişsin inşallahh :Saruboceq: ben jeli akşam sabah günde 2 kez kullanıyorum aynı saatlerde kullanıyorum. inşallah senin de benim de bekleyen herkesin de bu stresli bekleyişin sonnda sonuçları pozitif olur allh yüzümüze güler aminnn:Saruboceq: