Sonuca ulaşmaya az kaldi stesli zamani geçmek bilmiyor...

hala kimseden haber yokmu inşallah hepsi güzel haberlerle dönerler:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba Arkadaslar sizelerle benim için cok özel birseyi paylaşmak istiyorum. son 3 haftadır Tup bebek raporu almakla uğrasıyordum. Bugun git yarın geller eksik evraklar bekleyişler sonunda nihayet bugun alabileceğim. Alanlarınız bilir SSK'da bu rapor için baya ugrasılıyor.. Gittiğim SSK hastanesinin raporu veren unitesinde benimle aynı kaderi paylaşan (anne-baba olmaya ugrasan) kimi genç kimi orta yaşlı bir umut bekleye bir cok cift vardı ve herkez aynı bekleyiş ve psikoloji içindeydi.. surat ifadeleri oyle aynı idi ki.. bu konuda hiçte yanlız olmadıgımı orda anladım ve içimden herkes icin dua ettim. sizler içinde dua ediyorum Allahım değerini bilecek herkesi Anne baba sahibi yapsın insallah.. cok zor bir sureç ama söyle düsünün parası olmayıp sırasını bekleyen o kadar insan var ki sadece sırası gelsin diye 6 ay bekleyen bile var..uzun süredir bunun savaşını veren insanları görünce halimize binlerce kez şükrediyorum.. Sükürler olsunki sadece dogru zamanı beklemek zorundayız.. (nasipse hepimizin topaç gibi bebekleri olur insallah)

dun gece yıne cok guzel bir ruya gordum kucagıma aldım cok gercekcıydı
ama fazla umidim yok anca ruyada gorurum gıbı geliyor

dun gece yıne cok guzel bir ruya gordum kucagıma aldım cok gercekcıydı
ama fazla umidim yok anca ruyada gorurum gıbı geliyor

Canım bunlar hep bilinç altından kaynaklanıyor. O kadar düsünüyoruz ki.. ben sürekli rüyalarımda doguruyorum buyutuyorum besliyorum. ümidini yitirme.. hiç belli olmaz

valla bende mearak ettim bakalım hayırlı haberlerle gelsin inşallah ama bence hamile ...

valla inanın sabahtan beri aklımda onun sonucu var meraktan duramayıp ikidebir gelip bakıyorum banada olumlu sonuç alacak gibi geliyor hayırlısı

inşallah hayırlı haberle dönerler kızlar bugun bende iyi bi sonuç aldım inşallah devam eder değerim katlamış 320 olmuş inşlalh diğer arkadaşlarımızda güzel haberler verir. kızlar bide ben bişey sormak istiyorum bu hamileliği göstern takvimi nasıl yapıyosunuz bende yapmak istiyorum çok özeneiyorummuğraştım ama yapamadım:CüvCüv:

eyetkiner hadiii gel artık ve güzel bir haber ver gidip gelip bilgisayarı açıyorum valla...bu saate kadar öğrenmiş olman gerekiyodu ya çok mutlusun bize sıra gelmedi ya çok üzgünsün konuşacak halin yok...çatlıycaz burda bizde? Allahım inş. tutunmuştur yaa bebişlerin:)

bende merak ediyorum cok ya her guzel haber benim de bekledigimi unutturuyor bana
hadi gelde guzel haber ver eyetkiner

--------------------------------------------------------------------------------

:teytey::teytey: arkadaşlar bugün yeni aldım sonucumu elektrikler yoktu ancak girebildim sonucum 152.8 çıktıııı çok mutluyumm... :CüvCüv:

değerin gayet iyi canım hiç merak etme bugün 12.gününse eğer sanırım tek bebiş var yolda:)

değerin gayet iyi canım hiç merak etme bugün 12.gününse eğer sanırım tek bebiş var yolda:)

sağol canım aslında bugün 12. günüm değil bugün 10. günüm. ama olsun tek olsun sağlıklısı olsun canım inşallah allahım bana bağışlasın :Saruboceq:

canım peki bi şey sorucam bu süre içinde neler hissettin ne gibi belirtilerin vardı merak ediyorum benim bugün 7.günüm teste daha 8 gün var sadece göğüslerimde biraz sertlik ve rahmimde arasıra bir sancılanma var böyle bıçak batırıyorlar gibi oluyor bazen de belim ağrıyor ümitlenmek istemiyorum ama merak ediyorum canım:)

canım tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah değerinde gayet iyi maşallah hadi bakalım sıra diğer arkadaşlarda

canım bende de bel ağrısı vardı ( sanırım yatmaktan) kasıklarımda 5. günden sonra ağrım başladı ama dinlenince geçiyordu. umarım sende olumlu sonuç alırsın canım az kaldıı :)

walla kk olmasa nasıl vakit geçerdi bilmiyorum inanın. allahtan siz varsınız inşallah hepimizin heyecanlı bekleyişi mutlulukla biter...:CüvCüv:

senin icin cok sevindim allah tamamina erdirsin seninle ayni gibiydik bende 26 sinda transfer yapildi ama malesef

canım sen bugün tekrar test yaptırmayacak mıydın? değer katlandı mı diye? merak ediyorum inş.her şey yolunda gider haber vermeyi unutma :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…