merhaba arkadaşlar,
27 ekimde transferim oldu. sonucumu 7 kasımda yaptıracağım test ile öğrenicem bu zorlu bekleyişte transfer sonrası olumlu ve olumsuz tecrübelerimizi paylaşabiliriz...a.s.
merhaba canım az kalmış seninde sonuca ulaşmaya ben bugun gidip kan verdim benimde yarındı normalde test tarihim ama dayanadım varsa inşallah bugunde çıkar hayırlısı olsun hakkımızda
canım yaa kıyamam keşke bekleseydin neyse hakkımızd hayırlısı olsun inşallah güsell haber verrsin bize. bazen ben de diyorum ki kendim bi test yapayım sonra diyorum saçmalama çıkmaz ya çıkarsa diyorum sonra yanii bayaa bi karşığım beklemek zor canım. ama sen sonuna gelmişsin. belirtin veya kanaman oldumu canım senin ?
bu arada hadii bakalım bebiş gelcek inşallah
eyetkiner bu tedavinin en zor süreci de bekleme aşaması bence.Allah sabır versin.İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın çifter çifter...
ne hissettigini anlayabiliyorum sımdı hıcbirsey seni oyalayamaz
ama mecbursun kafanı dagıtmaya calıs
allah sabır versin sonundada pozıtıf sonuc
arkadaşlar bu arada crinone jel kullananlara bi sorun olacak ben yaklaşık 10 gündür sabah ve akşam 1 er kez kullanıyorum önceleri yoktu ama şimdi wc ye gittiğimde topak şeklinde bişey geliyor. acaba bu jel mi yoksa başka bişeyden midr? herşeyde bişey var sanıp korkuyorum bu da çaresizce beklemekten olsa gerek...
pembemsi kucuk parcalar mı
oyleyse bendede oluyor bende yumurta toplama sonrası yaranın kabugu dıye dusundum
eyetkiner zor biliyorum ama umudunu yitirmemeye calis canim benim...zorlu bir surectesin Allah sabir versin sana canim...insallah sonucun bu surecte yasadigin uzuntu ve stresi unutturur sana :))
bugün ayın 1i geriye kaldı koskoca 6 gün :)
insallah canim benim insallah...canım çok teşekkürler bu süreçten geçen herkes ne kadar zor olduğunu biliyor elbette. yazılarını okuyorum. bence sen çok güçlüsün seni gerçekten takdir ediyorum. yanımızda olduğun için sağol. eminim sen de buradan ben de hamileyim diye haykıracaksın canım
bugün ayın 1i geriye kaldı koskoca 6 gün :)
canım nekadar stres yapma desekte elinde değil biliyorum aynı şeyleri düne kadar bende yaşadım durup durup ağladım tutmadı diye yok rğyamda gördüm olmucakmış diye boş yere sıkıntı yapmışım kendime ama test sonucu öğrenmeden insan rahatlayamıyor yolun yarısına gelmişsin inşallah sende burda hamileyimm diyebilceksin
insallah canim benim insallah...
az kalmis bak 6 gun cabucak gecer insallah..herhangi bir belirtin varmi???herkeste ayni olmaz ama kasik agrisi goguslerde hassaslik..varmi bisey??
****canım benim kanamam olmadı hiç yani bazılarında tutunma kanaması dedikleri bi kanama oluyormuş CADIARZU göğüslerde hassalık var dokunamıyorum ama crinone jel kullanıyorum ondan da olur dediler açıkçası kendimi kandırmak çok umutlanmak da istemiyorum. kasıklarımda arada batışmalar olmaya başladı 1-2 gündür ama dinlendiğimde kayboluyor bunlar birer belirti mi bilmiyorum