Sonuca ulaşmaya az kaldi stesli zamani geçmek bilmiyor...

sana yürümeni söylemişler ama sabah erkenden merkezi ara sor bence yatınca kanama olmuyor jelden sonra yürümesem olmazmı diye belkide ben yanlış yapıyorum canım bi sor yinede bence Allah bebişlerimizi bize bağışlasın

yumurta toplama işleminden sonra kullanmaya baslamıstım o zaman söylemişti doktor o jelı nasıl kullanıcamı transferden sonrada aynı şekılde devam et dedi zaten baska bi ilacta vermedıler ekstra olarak sadece folikasit içiyorum

doğru söylüyosun canım ben bı yarın arim en iyisi bugün zaten aradığımda yat dinlen hiç kalkma dedi kanamanın olması negatif olduğunun anlamına gelmez rahat ol dedi ama çok gelıyo pıhtı şeklinde geldi aksam artık korkmaya basladım offf çok zor bı durum bizi bizden baska iyi anlayan yok senide merak edıyorum

kızlar kendinize dikkat edin tabii bebişlere de. moralinizi bpzmak yok. sizin güzel haberler verceğinizi umut ediyorum.

kızlar kendinize dikkat edin tabii bebişlere de. moralinizi bpzmak yok. sizin güzel haberler verceğinizi umut ediyorum.

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik varmı bişeyler ben yarın gidicem inşallah doktora ama çok korkuyorum ters bişey çıkıcak diye:CüvCüv:

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik varmı bişeyler ben yarın gidicem inşallah doktora ama çok korkuyorum ters bişey çıkıcak diye:CüvCüv:

canım korkma test bişey çıkmayacak hayırlısıyla bern de bhcg testimi yeniden yaptırdım bugün sonucum artmış 152.8 di 593.9 olmuşş inşallah sende güzell haber verirsin canıma.s.

kızlar bende cuma günü ilk pregny iğnemi vuruldum, kasıklarıma arada bir sancılar giriyor, ya adet olacağım ya da iğnenin etkisi bu. bu yumurta çatlama olayı nası oluyo anlamış ta değilim, çatlıyo arasına sperm girip kapanıyomu :S sadece çatladığı anki ilişki mi işe yarıyo yani iğneden bir iki gün sonraki ilişkilerin yararı varmıdır?

canım korkma test bişey çıkmayacak hayırlısıyla bern de bhcg testimi yeniden yaptırdım bugün sonucum artmış 152.8 di 593.9 olmuşş inşallah sende güzell haber verirsin canıma.s.

bu ne güzel bir haber böyle işin en zor kısmını atlattın canım hihoyyyt kendine çok dikkat et bizim için de dua et :nazar:

sağol canım ama işin zor kısmı hiç bitmiyor sanırım şimdi de randevu günü düşünücez sanırım :)

eyetkiner hayırlı olsun canım kendine dikkat et bebişini kucağına alacağın günü düşün sadece
dualarını eksik etme :)

canlarım size dua etmezmiyim hiç hep aklımdasınız walla. merkezi aradım 18 kasım a gün verdiler ultrason için bakalım hakkımzda hayırlısı :)

slm çok güzel haber bu ya:sm_cool: ne güzel degerin katlanmış :nazar:
inş. ayın 18de bebişinin kesesinide görürsüna.s.

canım yaa sağol iyi dileklerin için çok teşekkürler. inşallah sorun çıkmaz bebiş sağlıklıdır. o kadar çok korkuyorum ki onu kaybedicem diye. insan daha önce düşük yapınca herseferinde korkuları oluyor. inşallah hepimiz muradımıza ereriz inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Eyet lütfen bak ne güzel değerin katlanmiş meleğin sana siki siki tutunmuş demekki güzel şeyler düşünki meleğin üzülmesin:nazar::1hug:a.s.

Eyet lütfen bak ne güzel değerin katlanmiş meleğin sana siki siki tutunmuş demekki güzel şeyler düşünki meleğin üzülmesin:nazar::1hug:a.s.

canım sağol haklısın aslında kötü düşünmemem lazım değerim iyi çıktı çok şükür. inan bana bazen hamiş olduğumu bile unutuyorum ben :asigim: herşey güzel olacak inşallah içimde ki korku daha önce yaşadığım düşüklerden çok şükür bunda kanamam olmadı hiç onun için biraz daha rahatım aslında. ama yine de korkularım var inşallah bu sefer meleğime bebişime kavuşurum. senin de güzell haberlerini bi alsaydımm aklım hep sende walla inşallah olacak içimde öyle bi umut var :CüvCüv:

X