Sonuca ulaşmaya az kaldi stesli zamani geçmek bilmiyor...

canım benim yazdıkların biraz heyecanımı aldı. 6. günümde silik çizgi gören bendim evet. yarın sabahtan vrcem kanımı. sonucu aldığım gibi burada yazacağım. bana 2 tane transfer edildi. pgt yapıldı bana 9 taneden 2 tanesi sağıklı çıktı umarım ikiside tutmuştur. ne güzel söyldin inşallah canım inşallah:Saruboceq:

6.gününde silik çizgi gördün ve gidip kan testi yaptırmadın mı?:uhm: ya bi şey diycam ne bekliyosun???????? inşallahhhh ikizler yolda:) gidip hemen yaptır testini ayy çatlıycam şimdi bennaniknanik güzel haberlerini alıcaz inş. dediğim gibi içini ferah tut ikinci çizgiyi görmen bir mucizeeee :sm_cool:

cok haklisin canim tabiki herkeste olmuyor....seninde kotu sonuc almandan dolayi lekelenmeden korkman normal..benim asilamanin 9. 11. gunlerinde lekelenmem olmustu 2 gun sonra test yaptirdigimdaysa bebegin 2 gun once yerlestigi ortaya cikmisti..ama malesef kaybettim :KK43:(

birde ben şuna çok şaşırıyorum kimi diyor ki bebek transferden sonra ilk üç gün içinde tutunur eğer öyleyse 9.-11.günde tutunduğunu nasıl söylüyorlar?

birde ben şuna çok şaşırıyorum kimi diyor ki bebek transferden sonra ilk üç gün içinde tutunur eğer öyleyse 9.-11.günde tutunduğunu nasıl söylüyorlar?

Bazıları da zaten transferden 2-3 saat içinde tutunma olur diyorlar...hangisi doğru acaba...

benim yürürken kasıkta batmalar olmaya başladı..sizde varmı bu?

canım bu çok güzel bir haber :teytey: yani inş.gebeliğinin belirtisidir bugün transferden sonraki kaçıncı günün? benim kasıkta değil de rahmimde garip bi şeyler var bazen ağrıyor gibi oluyor bazen de sanki bi şeyler kıpırdıyor gibi...göğüslerimde ise bir değişiklik yok bugün belim ağrımaya başladı ve iki üç gündür başım dönüyor ama bu belirti değildir herhalde ilaçlardandır diye düşünüyorum...bugün 6.günüm 30 ekimde transferim oldu...:uhm:

canım bu çok güzel bir haber :teytey: yani inş.gebeliğinin belirtisidir bugün transferden sonraki kaçıncı günün? benim kasıkta değil de rahmimde garip bi şeyler var bazen ağrıyor gibi oluyor bazen de sanki bi şeyler kıpırdıyor gibi...göğüslerimde ise bir değişiklik yok bugün belim ağrımaya başladı ve iki üç gündür başım dönüyor ama bu belirti değildir herhalde ilaçlardandır diye düşünüyorum...bugün 6.günüm 30 ekimde transferim oldu...:uhm:

Canım benim daha ilk günler..pazar günü oldu transfer..karnımda doluluk hissi var..gaz var birde:eek: belim ağrıyor hafiften...iştahımda artma başladı..benneyaptımki belki kullandığımız ilaçlardandır...

Canım benim daha ilk günler..pazar günü oldu transfer..karnımda doluluk hissi var..gaz var birde:eek: belim ağrıyor hafiften...iştahımda artma başladı..benneyaptımki belki kullandığımız ilaçlardandır...

bilmiyorum canım belki de...ama benim ilk günlerde hiçbir belirtim yoktu ayy inş. hamişizdir, hepimiz:)))

bilmiyorum canım belki de...ama benim ilk günlerde hiçbir belirtim yoktu ayy inş. hamişizdir, hepimiz:)))

inşallah..kasıkta batma hissi bende bu gün başladı...yürürken hissediyorum..karnımı içeri çekemiyorum ..şişti yani..gazdan belki...

arkadaslar cıldınızde sivilcelenme oluyor mu
ilaclardan benim sırtım hep kabardı ilk denememdede olmustu suratımdada kucuk kucuk kabartılar olustu yıne

arkadaslar cıldınızde sivilcelenme oluyor mu
ilaclardan benim sırtım hep kabardı ilk denememdede olmustu suratımdada kucuk kucuk kabartılar olustu yıne

normalde hiç sivilce çıkmayan suratım şuan 5-6 koca sivilceyle boğuşuyor hem sivilce değil mübarek küçük dağ tepeleri...merak etme ilaçlardan oluyor geçen denemelerimde de olmuştu ben de...hatta kimileri de gebelik belirtisidir demişti...nereye çekersen oraya yani :)

yok gebelik belirtisi olsa gecen denemem de gebe olurdum cunku tum sırtım sivilceydi ve suratım
bunda neyseki daha az sivilcelenme oldu

evet canım herkeste farklı olduğu kesin...kızlar bugün çok şiddetli bir bel ağrım var yaa otururken bile rahatsız oluyorum :KK43:

bugün 3 güzel haber bekliyoruz arkadaşlar Allah yardımcınız olsun erkenden kalktım sonucunu alan var mı diye ama henüz yok haberlerinizi bekliyoruz

X