canım sen bugün tekrar test yaptırmayacak mıydın? değer katlandı mı diye? merak ediyorum inş.her şey yolunda gider haber vermeyi unutma :CüvCüv:
eyetkıner tebrık edıyorum bı an once bebısıne kavusursun ınsallah.Sende kanama olmusmuydu benım 8 ıncı gunum bıraz kanama oldu bugun ve kesıldı çok endışlıyım
canım çok sagol tesekkur ederım ınsallah yerlesmedir içimi rahat tutmaya çalışım
Ben de şu an seninle aynı durumdayım...:çok üzgünüm:
kızlar devam edıyomu kanamanız benım ayaga kalkınca tuvalete gıttıgımde gelıyo kıremıt regınde kan gelıyo kızlar moralımı ıyı tutmaya calısıyorum aglayınca eşimde çok üzülüyo benım halıme offffff atlatsak bıranönce
aynen canım tuvalete gıttıkce geliyo Allahım emeklerımızı boşa cıkarmasın yarın test yaptırmayı dusunuyorum yoksada bileyimsenağlamasenağlama
canımm yarın kaçıncı günün senin? yaptır eğer için rahat edecekse canım beklemek en zoru bilinmezlik en zoru hepimiz yaşadık umarım sonu güzel olur allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
napıcaz bılmıyorum valla pekı ben vajınal jel kullanıyorum progesteron için onu sıkınca 20 dakıka yurumem gerekıyo sen kullanıyomusun ajuu sımdı kalkınca kan gelıyo nasıl yurucem doktorumunda tlf nu kapalı ulaşamıyorum
evet canım 5 dakıka saga sola dönüp yat dedi sonra kalkıp 20 dakıka yürü dedi doktor