ya düzelttim sonradan olmamışAma siz gelirinizden fazla borc yapmissiniz neye guvendiniz ki bu kadar. Ayrica borc yapacak insanlar odeyeceklerinin bir tik asagisina borclanmalilar her an ekstra bir sorun cikabilecegi icin. Siz tam tersi olmus yani.
5+1 anca sigiyoruz demissiniz de
1 yatak odasi
1 cocuk odasi
1 kaynana ve yegen ayni oda, madem cok merakli
1 tane de salon.
Yani 3+1 dubleks olmayan bir ev gayet isinizi gorurmus. Zaten suan oturdugunuz evi almakla is bitmeyecek ki. Isinma, elektrik, badana boya vs. her turlu masraf 2 kati olacak. Bunu dusunememis olmaniz imkansiz.
Manga olmasin o
Sen üzülmeyebilirsin kimseden acıma merhamet beklemiyorum bak burda fikir alıyorum saçma olan sizsiniz kusura bakmayın da
hala cevap vermedin ama neden kv kızı ve torunu ile yaşamıyor???
Abla inanki bilmiyorum. Kendi evinden başka yerde rahat edemiyormuş tek dediği buhala cevap vermedin ama neden kv kızı ve torunu ile yaşamıyor???
AnkaradaBen sana saçma demedim. Böyle dertler için yaşın çok küçük. Bilemiyosun hatalar yapıyosun. Ve tüm sorumluluğu üzerine almışsın. Yapma bırak. Borca boğulsunlar o zaman. Senden başka kimse durumu sallamıyor. Kaynana kızana kadar da eşinin bekarlıkta yaptığı borçlar da belinizi çok bükmüş. Bir de nerde yaşıyorsunuz? İstanbulda 5+1 bayağı lükse giriyor benim aklım almadı.
Anladığım kadarıyla sizin sattığınız 3+1 ev kayınvalidenizindi. Normal kadının kendi evi olarak görmesiAbla inanki bilmiyorum. Kendi evinden başka yerde rahat edemiyormuş tek dediği bu
çok garip bir bahane saçma da.Abla inanki bilmiyorum. Kendi evinden başka yerde rahat edemiyormuş tek dediği bu
Surekli kaynana soyle boyle yasmissin ama kaynanan size destek olmak zorunda degil. Bizde kiradayiz onbir aylik cocugumuz var eyluldr ise baslyacagim. Halen dugun kredisi odutoruz. Bi birikim yapsaydiniz da oyle genis ev dusunseydiniz leske. Olan olmus artik. Ha bunarada rvden dr calisabilirsn el isi magmrt yada pasta borek yapabilirsin. Avon orflime gibi kozmetik satabilirsn.
Gece çalışıp gündüz uyuyor rahat takılan bir insan sıkıntıya gelemez. Çocuk sorumluluğu almıyor abla ne deyim şimdi. Çocuklar küçük olmuş olmasa doğumdan hemen sonra istiyorum çalışmayı. Borçları biraz hafifletip evi satıp evleri ayırmayıçok garip bir bahane saçma da.
sonuçta şu anda da tamamen kendine ait bi evi yok kv nin.
ayrıca beraber yaşasalar o çocuk ta annesiyle birlikte büyüyecek.
bunu düşünemiyolar mı.
muhtemelen ablanın pek düzgün hayatı yok ki kv kızını ondan uzak tuıtuyo.
bu durmumda da kv kızının yanına gitmez asla
Saolasın. Tereddütte kalıyorum çalışmak isyorum ama biri daha bebek olacak biri bir yaşında anneye muhtaç bilemedim işteKorunma yöntemi ne çok konuşulmuş halbuki kadın gelen bebeğinin bütçelerini sarsmayacağını söylediği halde. Ne garip herkes kendi bildiğini tek doğru sanıyor, her genç evlenen her erken bebek sahibi olan cahil oluyor, hemen etiketleme peşinde insanlar. Merak edenler için söyleyeyim prezervatif de dahil olmak üzere hiç bir korunma yönteminin %100 koruma ihtimali yok, hepsinin kullanım kılavuzunda da yazar bu.
Konu sahibi arkadaşım Allah kolaylık versin ama sizin kendi evinizi ayırmadan bu işten bir kurtuluşunuz yok gibi görünüyor, ev ev üstüne olmuyor hele de bütçeye müdahale eden çok olursa o kadar çok karışıyor işler.
damat yok ki...kadın eşinden ayrıymış. en büyük çocuk şehir dışında okuyormuş,diğer kızı babasıyla kalıyormuş.en küçük de doğduğundan beri babanesi ile kalıyormuş..Bu karar sadece kvnin verebileceği bir karar değil ki. Belki kızı istemiyor. Belki damat istemiyor. Belki en başından böyle konuşuldu. Evlenmeden önce annem bizimle yaşayacak diye.
Hmm bir dakika ablamın kızı bizimle kalıyor denilen görümcenin kızı mıydı? Ben kendi tarafından ablasının kızı sandım. Aradaki sayfaların hepsini okumadım. İlişkiler birbirine girdi.
yahu onu diyorum işte,çok saf davranıyorsunuz..yaş itibari ile anladık ama aç azıcık gözünü...eşinle konuş bu şekilde..ablanla oturursa biz de daha küçük eve çıkıp borçları bititrsek daha iyi olur...o zaman da ablanla anenen maddi yardım ederiz de mesela...Abla inanki bilmiyorum. Kendi evinden başka yerde rahat edemiyormuş tek dediği bu
yok canım biri 1 yaşında diğeri yeni doğacak,hemen çalışmaya başlamak kolay değil...ki ben her kadın çalışmalı diyenlerdenim..Gece çalışıp gündüz uyuyor rahat takılan bir insan sıkıntıya gelemez. Çocuk sorumluluğu almıyor abla ne deyim şimdi. Çocuklar küçük olmuş olmasa doğumdan hemen sonra istiyorum çalışmayı. Borçları biraz hafifletip evi satıp evleri ayırmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?