Sonu gelmeyen borçlar :( artık çok bunaldım

ya düzelttim sonradan olmamış bazen düşünürler birbirine girebiliyor

Sen üzülmeyebilirsin kimseden acıma merhamet beklemiyorum bak burda fikir alıyorum saçma olan sizsiniz kusura bakmayın da

Ben sana saçma demedim. Böyle dertler için yaşın çok küçük. Bilemiyosun hatalar yapıyosun. Ve tüm sorumluluğu üzerine almışsın. Yapma bırak. Borca boğulsunlar o zaman. Senden başka kimse durumu sallamıyor. Kaynana kızana kadar da eşinin bekarlıkta yaptığı borçlar da belinizi çok bükmüş. Bir de nerde yaşıyorsunuz? İstanbulda 5+1 bayağı lükse giriyor benim aklım almadı.

hala cevap vermedin ama neden kv kızı ve torunu ile yaşamıyor???

Bu karar sadece kvnin verebileceği bir karar değil ki. Belki kızı istemiyor. Belki damat istemiyor. Belki en başından böyle konuşuldu. Evlenmeden önce annem bizimle yaşayacak diye.

Hmm bir dakika ablamın kızı bizimle kalıyor denilen görümcenin kızı mıydı? Ben kendi tarafından ablasının kızı sandım. Aradaki sayfaların hepsini okumadım. İlişkiler birbirine girdi.

Surekli kaynana soyle boyle yasmissin ama kaynanan size destek olmak zorunda degil. Bizde kiradayiz onbir aylik cocugumuz var eyluldr ise baslyacagim. Halen dugun kredisi odutoruz. Bi birikim yapsaydiniz da oyle genis ev dusunseydiniz leske. Olan olmus artik. Ha bunarada rvden dr calisabilirsn el isi magmrt yada pasta borek yapabilirsin. Avon orflime gibi kozmetik satabilirsn.

Ankarada

Ev ne kadar ediyor?
Toplam borc ne kadar?
Bankayla görüşün
Evi satıp borcu ödeyin
Kalan parayı bölüşün

İki tane 1+1 ev tutun
Kv torunuyla ayri yasasin
Emekli maasiyla gecinsin
Sende al kocanı cocugunu kapa kapini
İkinci bebegin dogunca calismaya basla
Kv baksin gunduz cocuklarina
Sende maasinla destek olursun kvalidene

EV sahibi olucam diye DERT sahibi olmayin

Hamileyim diye çalışamıyorum diyorsunuz ya evde boncuk işleme el işi falan yapabilirsiniz hiç değilse 400-500 lira para gelir elinize. Akmasa da damlar en azından sıkıntılarınız geçer az da olsa.

Abla inanki bilmiyorum. Kendi evinden başka yerde rahat edemiyormuş tek dediği bu
çok garip bir bahane saçma da.
sonuçta şu anda da tamamen kendine ait bi evi yok kv nin.
ayrıca beraber yaşasalar o çocuk ta annesiyle birlikte büyüyecek.
bunu düşünemiyolar mı.
muhtemelen ablanın pek düzgün hayatı yok ki kv kızını ondan uzak tuıtuyo.
bu durmumda da kv kızının yanına gitmez asla

Beb çalışmak istiyorum tekrar dönmek istiyorum da çocuklar küçük diye yanaşmoyorum pek.

Kayınvalidesi ile birlikte yaşıyorlar. Yani kadından aslında yaşadığı eve katkı bekleniyor diyelim.

Korunma yöntemi ne çok konuşulmuş halbuki kadın gelen bebeğinin bütçelerini sarsmayacağını söylediği halde. Ne garip herkes kendi bildiğini tek doğru sanıyor, her genç evlenen her erken bebek sahibi olan cahil oluyor, hemen etiketleme peşinde insanlar. Merak edenler için söyleyeyim prezervatif de dahil olmak üzere hiç bir korunma yönteminin %100 koruma ihtimali yok, hepsinin kullanım kılavuzunda da yazar bu.
Konu sahibi arkadaşım Allah kolaylık versin ama sizin kendi evinizi ayırmadan bu işten bir kurtuluşunuz yok gibi görünüyor, ev ev üstüne olmuyor hele de bütçeye müdahale eden çok olursa o kadar çok karışıyor işler.

Gece çalışıp gündüz uyuyor rahat takılan bir insan sıkıntıya gelemez. Çocuk sorumluluğu almıyor abla ne deyim şimdi. Çocuklar küçük olmuş olmasa doğumdan hemen sonra istiyorum çalışmayı. Borçları biraz hafifletip evi satıp evleri ayırmayı

Saolasın. Tereddütte kalıyorum çalışmak isyorum ama biri daha bebek olacak biri bir yaşında anneye muhtaç bilemedim işte

damat yok ki...kadın eşinden ayrıymış. en büyük çocuk şehir dışında okuyormuş,diğer kızı babasıyla kalıyormuş.en küçük de doğduğundan beri babanesi ile kalıyormuş..
yani abla tek yaşıyor..abla denilen konu sahibinin görümcesi evet..

Abla inanki bilmiyorum. Kendi evinden başka yerde rahat edemiyormuş tek dediği bu
yahu onu diyorum işte,çok saf davranıyorsunuz..yaş itibari ile anladık ama aç azıcık gözünü...eşinle konuş bu şekilde..ablanla oturursa biz de daha küçük eve çıkıp borçları bititrsek daha iyi olur...o zaman da ablanla anenen maddi yardım ederiz de mesela...
orası da kendi evi değil sizin eviniz ayrıca...kız da onun kızı değil torunu..

yok canım biri 1 yaşında diğeri yeni doğacak,hemen çalışmaya başlamak kolay değil...ki ben her kadın çalışmalı diyenlerdenim..
bir de sattığınız 3+1 ev kv nin miydi???

Daha 19 yaşında genç bir kadının, bu dertlerle uğraşması ne fena!
İşte o yüzden, böyle genç yaşta evlenmeyin, okuyun, büyüyün, kendinizi geliştirin. Evlenecek adam illaki olur.

Konunuza gelince, borçlar her şekilde biter, siz sağlığınızı düşünün. Sağlık gitti mi bir daha gelmez. Kendinize dikkat edin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…