Sonu gelmeyen borçlar :( artık çok bunaldım

Eşimin ablasının. Annesi çalışıyor gececi bakacak olduktan sonra her şekilde baksr ama rahatlığa alışık. Kv ben ömrüm ywttikçe bakarım diyor.

ben anlamadım sizin hayatlarınızı??? abla yalnız yaşıyorsa neden annesi ve kızı beraber yaşamıyorlar da ,kv ve kız siinle abla yalnız yaşıyor???

ben anlamadım sizin hayatlarınızı??? abla yalnız yaşıyorsa neden annesi ve kızı beraber yaşamıyorlar da ,kv ve kız siinle abla yalnız yaşıyor???

benimde anlamlandıramadığım bir abla var ortada az önce bi mesajda evlilik falan yok demiş.
evlilik yok 3 çocuk var. kötü kadın mı acaba abla

Bak abla. Ben iki senedir evliyim. İki senedir tanıyorum bu insanları. Ablam eşinden boşanalı çok olmuş ve sorumluluk sahibi bir insan değil. İki kızı bir oğlu var. Oğlu en büyük o şehir dışında okuyor. Benden bi yaş küçük kızı babasıyla kalıyor. En küçük 10 11 yaşında bizimle kalıyor. Kv dayanamazmış kızı olmadan

tamam kuzum anladım bunları...diyorum ki abla yalnız yaşıyorsa,kızı ile annesi neden sizin evde yaşıyorlar?? mantıksız değil mi? hepberaber yaşamaları mantıklı olan..abla çalışıyor,annesi de kızıyla ilgileniyor...
siz de rahata eriyorsunuz gidip kendinize uygun ev alıyorsunuz borç dert kalmıyor..

evt neden beraber yaşamıyorlar ki.g
arip bir durum var ortada.

Sizde calisin

Ama siz gelirinizden fazla borc yapmissiniz neye guvendiniz ki bu kadar. Ayrica borc yapacak insanlar odeyeceklerinin bir tik asagisina borclanmalilar her an ekstra bir sorun cikabilecegi icin. Siz tam tersi olmus yani.

5+1 anca sigiyoruz demissiniz de
1 yatak odasi
1 cocuk odasi
1 kaynana ve yegen ayni oda, madem cok merakli
1 tane de salon.

Yani 3+1 dubleks olmayan bir ev gayet isinizi gorurmus. Zaten suan oturdugunuz evi almakla is bitmeyecek ki. Isinma, elektrik, badana boya vs. her turlu masraf 2 kati olacak. Bunu dusunememis olmaniz imkansiz.

Manga olmasin o

Herkes 5+1 cok degilmi demis cevap vermemisiniz merak ettim kac kisi yasiyosunuz orada
HEr odada 2kisi yatsa 10kisi rahat varsiniz heralde

Yok boşanmış canım :)

anladım tatlım bak yaşın küçük evde kv var yeğen var senin bebek geliyor çocuk var böyle olmaz.
eşini al karşına konuş ablasının yaptığı normal değil kvnin de torununa çocuğu gibi davranması ve onuda geçtim sizle yaşaması hoş değil.
senin o evi ayırmaktna başka çaren yok.
ama ben böyle mutluyum sadece borçlardan bunaldm diyorsan da doğumdan sonra bebeği kv ye bırak sende çalımaya başla daha hızlı şekilde biter borçlarınız.
Allah yardımcın olsun.

yani 5kisimi bunlar evde ?

Herkes 5+1 cok degilmi demis cevap vermemisiniz merak ettim kac kisi yasiyosunuz orada
HEr odada 2kisi yatsa 10kisi rahat varsiniz heralde
Yok be :) alt üstü 5 kişiyiz. Kv küçük hanım.istiyor diye bir oda yaptı ona yatmıyor ama kv yatıyor iki oda öyle dolu. Birde küçük bir oda var orayada kv dökütleri doldurdu kiler gibi. Benimde yukarda bir odam bir de çocuk odası var.

Birisi lutfen bu bayanin evde kac kisi kaldigini soyleyebilirmi?

vlh ben 5kisilik bi ailenin kiziyim avrupanin ortasinda yasiyorum 2+1 odada yasadik
sukur saglimizda yerinde olmedik yani
siz cok lukse duskunsuz heralde oyle degilsede kv istiyosa ciksin kendisi yalniz otursun haa oda olmuyosa evin borcunu odesin haaa sizde hesap yapacaginiza sabaha kadar
bi ise girin evin masraflarini cikarirsiniz hic olmazsa

ablanın çocuğu meselesi çok ilginç, annesini aramıyor mu çocuk?
kv neden illa sizinle yaşıyor, kızı varmış. sizin evinize neden karışır?
genç yaşta evlenmişsiniz, çocuk var tamam neden ikinci konusunda bu kadar borç varken daha dikkatli olmuyorsunuz?
gerçekten doğacak çocuğun bir masrafı olmayacağına mı inanıyorsunuz?
hamileyken doğuma 1 hafta kalana kadar çalıştım ben, sonrasında da kanuni izin var zaten. siz neden istifa ettiniz? doğum iznine ayrılabilirdiniz.
en azından bundan sonra biraz daha dikkat edin de 3. çocuk acele etmesin.

Allah razı olsun abla. Ben hepsinden bunaldım. Ayrı çok istiyorum kendi düzenim kendi çatım olsun ama borçlerı bitirmek tek hedefim doğumdan sonra çalışıcam istiyorum borçları hızlıca bitirip kurtulmak istiyorum hayırlısıyla doğum olsunda. Ne kadar zaman sonra çalışmaya başlayabilirim ablişler emzirme sürecinde

3 aylıkken çalışmaya başlayabilirsin sütü sağıp bırakırsın bi mesleğin var mı ?
düzgün bi yerde işe girersen 1 yaşına kadar cuma günleri de süt izni verirler sana 3 gün evde olursun.

5 bebş yolda 6 olacak. yeğen ayrı oda istemiş kv ayrı oda bide kv için döküntü odası varmış

yani bu kıza 2+1 yetiyor.
ne ala memleket
bende ayri oda istiyorum bedavadan benim icin baska eve gecin 6+1 olsun
hayir o ayri oda isteyenlerin maddi bi katkisi oluyomuymus?
bence bu kiz ciksin 2+1 odaya tasinsin
5+1 evindede kv yegenler falan filan oturur

o evde yaşayan herkes çalışmalı yazık eşinize ,kaç kişisiniz diye kaç kere soruldu 1 cevap vermediniz ben tahmin edeyim 3 bayan,1 eşiniz,1 küçük çocuk ,bir de sizin bebeğiniz devlet sırrı mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…