• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonu gelmeyen borçlar :( artık çok bunaldım

Parayı kayınvalidem ödeyordu ödeyorda kocamın maaşı ödüyordu halada o ödüyor tapu onun üstüneydiiş ama bizimle yaşamayı tercih eden oyduuu ev satıldığında kiraya çekip gidebikirdi oğlumunda bir yuvası olsun 1+1 olsun kendi evi olsun kira olsun diyebilirdiiii artık sinirden elim ayağım tityor yazamıyorum bile bu hayatı ben tercih ettim çocuk olabilirim evet uçkurum açık bundan 4 ay sonra bi daha doğum yapmayı düşünüyorum belki çözüm olur.. Allah aşkına yaa nedir bu çocuk uçkur meselesi ya yapmayın ya ben lüks hayat yaşamak istemiyorum ben huzur isyorum huzurrrr
Bak güzelim. İstediğin gibi çocuk yapabilirsin. Çocuk sahibi olmak için çok iyi ekonomik duruma da ihtiyacın yok, hiçbirimiz sırça saraylarda doğmadık.
Çocuk mevzusunda sana anlatılmak istenen bambaşka şeyler.
Bir eşin sorumluluk sahibi olduğunu nasıl anlarsın, biliyor musun? Evine düzenli ve sürekli para getirip, anlık heveslerle saçma sapan borçlar yapmazsa.
Senin böyle bir durumun yok.
Borç üzerine borç yapan ve her seferinde de daha da derine gömülen bir maddi durumda çocuk sahibi olmuşsunuz. Analı babalı büyüsünler, talihleri güzel olsun.
Lafımız çocuk doğurmana değil. Henüz kendiniz için min. şartları sağlamayamamışken bir de üzerine 2 tane çocuk eklemiş olmanız, yoksa elbette ki anne baba olmak hakkınız.
"parayı kayınvalidem ödeyordu ödeyorda kocamın maaşı ödüyordu halada o ödüyor tapu onun üstüneydiiş "
Bu kısımda ne demek istediğini inan zerre anlamadım.
Evi kayınvaliden mi aldı, eşin mi?
Eğer kayınvaliden aldıysa sizin için kiraya çıkmak zorunda değil o yaşta kadın.
Evi kim almış, krediyi kim ödüyor, billah anlamadım. Bir sakinleş de yaz. Ona göre bir şeyler söyleyip, yol göstermeye çalışacağım.

Ozaman ablalık ette çözüme nasıl ulaştın nasıl sabrettin bunları öğret benim yaşımı evliliğimi çocuklarımı gündeme getirmeyin artık lütfennn :KK43:
Ben çözümü söyleyeyim yine bağıracan ya neyse...
Anne-oğul ilişkisi çok sağlam olan vatandaşları başbaşa bıraktım,eşimi boşadım yani.
İşsizdim,deliler gibi uğraşıp işe girdim.
Şimdi daha çok kızacan ama bebe de yapmamıştım zaten.

Back