- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
sizin bu yorumlarınızı cok sık goruyorum fakat olabilir. Bakın bende ertesi gün hapını 12 saat içinde alarak hamıle kalmıştım. maalesef hiçbiri 100 de 100 değil.Sanırım siz de korunarak gebe kalanlardansınız...
Neyse neden herkes kendi evinde kalmıyor?
Kayinvalidene niye sürekli "anası" diye hitap ediyorsun onu anlamadım. Bugün 5+1 duplex evim var diyebiliyorsan "anasinin " maaşı sayesinde..
bazı arkadaşlar neredeyse asgari ücretli çalışanlar veya mesleği olmayanlar kısırlaştırılsın diyecekler diye korkuyorum :)Konu sahibi niye çocuğum oldu diye mi konu açmış?
Her konuya gelip niye korunmadın, korunduysan nasıl korundun, ozaman nasıl hamile kaldın vs vs vs yazanlar çok iticisiniz.
bazı arkadaşlar neredeyse asgari ücretli çalışanlar veya mesleği olmayanlar kısırlaştırılsın diyecekler diye korkuyorum :)
korunurken hamile kalanlar oluyor gerçekten yani çocugu atacak hali yokAynen yaa
Hayır yani kızın derdi o olsa tamam söyleyin yazın çizin. Yok arkadaş konu kaynana, elti, ayakkabı olsa bile gelip ne biçim korundun diyolar.
Sen bana baksana bi mahalle ağızlı konuşan kim sen önce kültürlü ve sosyal bi biçimde çözüm odaklı nasıl konuşulur onu öğren. Senin benim kocam hakkında konuşmaya heleki hiç hakkın yok ki bu sana düşmez. İstersem 10 tane çocuk yaparım buda sana düşmez benim hayatım benim kararım. İster 18 yaşında evlenirim istersem 80 yaşında buda size düşmez. Sabır sabır sabır sus sus sus bir yere kadar. Konunun dılına çıkmayı ne çok seviyorsunuz. Sizin annelerinizin zamanında hapmı varmıştı iğnemi varmıştı korunmamı varmıştı 5 de doğururmuş 10 da. Maddi sıkıntılar sadece benim zamanımda benim evimde yok. Çirkinleşmeyim diyorum güzrllikle ilerleyim diyorum ama yok benim kocama laf edeceksen benim hayatıma abuk subuk laf edeceksen orda duracaksın!! Üni mezunu değilim yada annem beni kültür medeniyet okulları kapısında doğurmamış ama kimilerinide annesi ne kadar kültürlü medeniyetli doğurmuşki aynaya bakmayı unutup saygı çerçevesine alıyorlar insanları. Benim hayatımda benim ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Anasıda derim anamda derim bu sizi hiç mi hiç konuşmaya teşvik etmez. Medeniyetsizlik mi evet.medeniyetsizim kültürsüzlükmü evet kültürsüzüm ama en azından insanımben de bu anası lafına illet oluyorum. ana lafı aslında aşağılayıcı bir şey değil amma velakin bazı hanım arkadaşlar(!) ki onları acaip kültürlü ve saygılı buluyorum(!) kocasının annesine anası anası diyip durunca aşağıladıklarını zannediyorlar. bırakın bu mahalle ağzını ya.
tutmuş çocuk yaşta evlenmiş.kalmamış 2 çocuk doğurmuş. üstelik çalışmıyor ve baştan kabul ettiği şartlar var, anası anası dediği kadın neredeyse karınlarını doyuracak bi de utanmadan tuhaf tuhaf konuşuyor. adama sormazlar mı senin aklın baştan nerdeydi diye?
ayrıca koca da ne koca, evlenmeden önce biriktirmiş borçları. daha kendi sorumluğunu alamamış adam evlenip iki çocuk sahibi oluyor. önce keşke borçlarını ödemesi gerektiğini öğrenseydi.
size tavsiyem 5 tane çocuk yapın.allah verir rızkını nasıl olsa.
Sen bana baksana bi mahalle ağızlı konuşan kim sen önce kültürlü ve sosyal bi biçimde çözüm odaklı nasıl konuşulur onu öğren. Senin benim kocam hakkında konuşmaya heleki hiç hakkın yok ki bu sana düşmez. İstersem 10 tane çocuk yaparım buda sana düşmez benim hayatım benim kararım. İster 18 yaşında evlenirim istersem 80 yaşında buda size düşmez. Sabır sabır sabır sus sus sus bir yere kadar. Konunun dılına çıkmayı ne çok seviyorsunuz. Sizin annelerinizin zamanında hapmı varmıştı iğnemi varmıştı korunmamı varmıştı 5 de doğururmuş 10 da. Maddi sıkıntılar sadece benim zamanımda benim evimde yok. Çirkinleşmeyim diyorum güzrllikle ilerleyim diyorum ama yok benim kocama laf edeceksen benim hayatıma abuk subuk laf edeceksen orda duracaksın!! Üni mezunu değilim yada annem beni kültür medeniyet okulları kapısında doğurmamış ama kimilerinide annesi ne kadar kültürlü medeniyetli doğurmuşki aynaya bakmayı unutup saygı çerçevesine alıyorlar insanları. Benim hayatımda benim ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Anasıda derim anamda derim bu sizi hiç mi hiç konuşmaya teşvik etmez. Medeniyetsizlik mi evet.medeniyetsizim kültürsüzlükmü evet kültürsüzüm ama en azından insanımBu hayatta yaşadığınız her rahatlığın bir darlığıda oluyor. Ne ben ne eşim bu borçlara fuzuli girmedik. Evi ayrı olup her işini kendi yürüten sıkıntıları olmayan kadınlar olduğu gibi evi arabası herşeyi olup mutluluğu olmayan insanlarda var. Sen anası dediğim insanla aynı gün mü göbek bağı kestirdin avukatlık yapıyorsun!!! Her insan iyi olacak diye birşey yoktur. Yazıkki ne insanlık kalmış ne düşünce. Herşey öğretmek medeniyet kültür dersi vermek olmuş. O kadar medeniyetli kültürlü insansanız burda kültürsüz insanlarla bir olmayın ozaman kendi çevrenize hangi boyuttan bakıyorsanız taktığınız gözlüklerinize geri dönün... Burda kimse kimseye ahlak dersi ve hayat dersi veremez. Heleki hayatındaki kimseyi eleştiremez. Burası okul değil sizde benim öğreticim değilsiniz. Yada podyum değil ne kocamın nede benim duruşumla hareketimle kıyafetinle eleştiremezsiniz. Siz önce kendi hayatınıza bakın sonrada sınırınızı aşmadan başkalarının hayatına karışın!!
özelden ulaşabilir misin iş içinBen maddi sıkıntılarımdan şikayet etmiyorum çözüm arıyorum ç-ö-z-ü-m anlatabildim mi? Burda insanlar benim nasıl korunduğumun derdine dültü ikinci çocuğumun derdine düştü ne yapıyımya evlatlıkmı veriyim sokağamı atıyım ondan sonra burda bir konu daha açarım kınalar yakıldımı ikinci çocuğum yok borcumda kalmadı diye.. Biraz mantık istiyorum ya mantık sadece mantık. Burda benim nasıl hamile kaldığımı değilde şu şu şekilde evinde ek gelir yapabilirsin diyen insanlar isyorum. Benim kocamı beni eleştiripte kv için vah kadına vah kadına diyenler değil
Kadinlaar klubunde artik meshur oldu cnm bi konu aciyosun yardim etmek yerine yemedigin laf kalmiyo ben en son konumdda artik cok zora kalmadikca acmamaya karar verdim insanlar gir gir icin neyi cekistirsek diye yorum yaziyolar daha cok cani sikiliiyo insaninBen maddi sıkıntılarımdan şikayet etmiyorum çözüm arıyorum ç-ö-z-ü-m anlatabildim mi? Burda insanlar benim nasıl korunduğumun derdine dültü ikinci çocuğumun derdine düştü ne yapıyımya evlatlıkmı veriyim sokağamı atıyım ondan sonra burda bir konu daha açarım kınalar yakıldımı ikinci çocuğum yok borcumda kalmadı diye.. Biraz mantık istiyorum ya mantık sadece mantık. Burda benim nasıl hamile kaldığımı değilde şu şu şekilde evinde ek gelir yapabilirsin diyen insanlar isyorum. Benim kocamı beni eleştiripte kv için vah kadına vah kadına diyenler değil
Lüksmü??? Ne lüksü Allah aşkına ya 3+1 evde nasıl sığmadınız diyorlar ev okadar geniştiki huzurum mutluluğum pencerelerden taşıyordu. Ben bir gün olsun kocama kendim yemek hazırlayamadım. Ya yaptığım yemeğe bahane bulundu tadına tuzuna yada herşeye karışıldı. Ben kocamın elini bile tutamıyordum ya. Akşamları işten gelince her kadın gibi ilgi bekliyordum ama sırf kv darılacak yine surat sallandıracak diye yatma vaktine kadar salında oturup o rahatsız koltuklarda televizyon izliyordum. Evet.kv kocamla ben odama geçip sohbet etriğimde başbaşa vakit geçirdiğimde dışarı çıkınca beş karış oluyordu. Yapmadığım şeyler yapmışım gibi gösteriliyordu. Eşimin geleceği zaman iş yapıp ah şuram vah buram deyip adamın keyfini kaçırıyordu. Bide yetmezmiş gibi onun misafirleri onun akrabaları ağırlanıyordu. 1 hafta oğluyla kızı ailecek bizde kaldılar bi kucağımda çocuk yemek yaptım sofra kurdum sofra topladım çamaşır topladım ütü yaptım temizlik yaptım yataklarına kadar topluyodum. Benim hayatımı bilemeden kimse benim kayınvalideme acımasın nolurLuksunuz için bu sıkıntıya girmissiniz. Sıkıntıya değil de lükse bakın da degsin biraz
beraber oturmak zorunda mısınız eşine iyilikle canım anneme ayrı bir ev tutalım bizde ufak bir ev tutalım yakın olsun gidip geliriz desen kabul etmez miLüksmü??? Ne lüksü Allah aşkına ya 3+1 evde nasıl sığmadınız diyorlar ev okadar geniştiki huzurum mutluluğum pencerelerden taşıyordu. Ben bir gün olsun kocama kendim yemek hazırlayamadım. Ya yaptığım yemeğe bahane bulundu tadına tuzuna yada herşeye karışıldı. Ben kocamın elini bile tutamıyordum ya. Akşamları işten gelince her kadın gibi ilgi bekliyordum ama sırf kv darılacak yine surat sallandıracak diye yatma vaktine kadar salında oturup o rahatsız koltuklarda televizyon izliyordum. Evet.kv kocamla ben odama geçip sohbet etriğimde başbaşa vakit geçirdiğimde dışarı çıkınca beş karış oluyordu. Yapmadığım şeyler yapmışım gibi gösteriliyordu. Eşimin geleceği zaman iş yapıp ah şuram vah buram deyip adamın keyfini kaçırıyordu. Bide yetmezmiş gibi onun misafirleri onun akrabaları ağırlanıyordu. 1 hafta oğluyla kızı ailecek bizde kaldılar bi kucağımda çocuk yemek yaptım sofra kurdum sofra topladım çamaşır topladım ütü yaptım temizlik yaptım yataklarına kadar topluyodum. Benim hayatımı bilemeden kimse benim kayınvalideme acımasın nolur
Lüksmü??? Ne lüksü Allah aşkına ya 3+1 evde nasıl sığmadınız diyorlar ev okadar geniştiki huzurum mutluluğum pencerelerden taşıyordu. Ben bir gün olsun kocama kendim yemek hazırlayamadım. Ya yaptığım yemeğe bahane bulundu tadına tuzuna yada herşeye karışıldı. Ben kocamın elini bile tutamıyordum ya. Akşamları işten gelince her kadın gibi ilgi bekliyordum ama sırf kv darılacak yine surat sallandıracak diye yatma vaktine kadar salında oturup o rahatsız koltuklarda televizyon izliyordum. Evet.kv kocamla ben odama geçip sohbet etriğimde başbaşa vakit geçirdiğimde dışarı çıkınca beş karış oluyordu. Yapmadığım şeyler yapmışım gibi gösteriliyordu. Eşimin geleceği zaman iş yapıp ah şuram vah buram deyip adamın keyfini kaçırıyordu. Bide yetmezmiş gibi onun misafirleri onun akrabaları ağırlanıyordu. 1 hafta oğluyla kızı ailecek bizde kaldılar bi kucağımda çocuk yemek yaptım sofra kurdum sofra topladım çamaşır topladım ütü yaptım temizlik yaptım yataklarına kadar topluyodum. Benim hayatımı bilemeden kimse benim kayınvalideme acımasın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?