- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
Allah yardımcın olsun ohalde. Evi 2 oda büyükmektense büyük 3+1e çıksaydın.dublex evin ısınması elektrği vs daha fazla gelir herzaman..Kv değil 7 hiç çocuğunuzda olmasa eminolunki o eve sığılmıyor.
Ben satıp gidelim biraz birikim yapar bu sefer ayrı eve çıkarız diyorum ki bu gidişlede öyle olucak satıcazAllah yardımcın olsun ohalde. Evi 2 oda büyükmektense büyük 3+1e çıksaydın.dublex evin ısınması elektrği vs daha fazla gelir herzaman..
Belliki eşinin iş garantisi bile yokmuş çıkarıldığına göre, iş işten geçmiş gibi görünüyo ama biraz daha yorganını ölçüp ayağını uzatmalısın.
2. bebe mi var bir de?Ben çalışıyordum zaten. Hamilelik işin içine karıştı. 2 ayı geçkin öğrendim ben. Sezeryandan sonra düzensiz olunca aldırış etmedim ama meğer böyle bi durum varmış. Ayrı eve çıkmak nasip olmadı. Şimdi altlı üstlüyüz. Bazı arkadaşlar belki anlamıyor ama gerçekten öteki ev çok küçüktü beşik bile zor sığıyordu. Ben çalışırken biraz rahattık ama ağırlaştıkça çalışamaz oldum. Ben halime şükrediyorum yakınmıyorum sadece ablalarım olarak burdaki insanlardan fikir ediniyorum. Yoksa bende biliyorum evi satıp borcu bitirmeyi. Ama yine kv aynı evde ıkış tıkış olmak istemiyorum bir göz odada iki çocukla yine aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Kendi kafasına göre ev düzen kv kendi istediği gibi eşya alaıp satan kv ben bunlardan çok bunaldım. Ama böyle gidersede mecbur kalıcak gibiyim
Vayyyy be hem de üçlü korumaya rağmen gebelik he???Ya çocuğun yiyip içeceği ne ki ben çocuğu dert etmedim olmadıda zaten.. Oluncadai napıyım. Ne hapı ne iğnesi ne sprali fayda etmedi yalan diyecek değilim ya.
öyle şey olur mu Allah aşkına..emziren kadın hap kullanamaz zaten.iğneden emin olmamakla beraber o da kullanılmıyor diye biliyorum.spiral 3 aylıkken takılabiliyor.zaten o aralar hamile kalmış...Vayyyy be hem de üçlü korumaya rağmen gebelik he???
Bu KK sayesinde ciddi ciddi korkmaya başladım artık!!!
Neyse...
Allahım kurtarsın inşallah.
Yaş 22 miymiş?ablanızın kızı neden siziznle kalıyor onu anlamadım???
kv maddi olarak yardımda bulunuyor ama ...kredi falan ödüyor.sizin sigarasına haracamasına karışma hakkınız olduğunu düşünmüyorum kv nin..koskoca kadın size de yardım ediyormuş,geri parasına ne yaptığı kimi ilgilendirir...diğeri de kızı üstelik..
bir de 40 yaşında kadının da doğumgünü kutlanır ,kardeşi unuttu diye de alınma hakkın sahiptir..
çok bencil ve taraflı düşünyüorsunuz bence...5+1 ev sizin tercihiniz,kv ile yaşamak da öyle,hatta yeğeninizle de...hatta 1 yaşında çocuk varken 2. yi doğurmak da..hatta 22 yaşında bunları yaşamak da...
herkes tercihlerini yaşar bu hayatta..
Öyle mi?öyle şey olur mu Allah aşkına..emziren kadın hap kullanamaz zaten.iğneden emin olmamakla beraber o da kullanılmıyor diye biliyorum.spiral 3 aylıkken takılabiliyor.zaten o aralar hamile kalmış...
diğer konuda yazdığım gibi işte..
yok pardon yanlış yazmışım 22 değil,20 olacaktı:) 96 doğumlu çünkü....Yaş 22 miymiş?
Gerçekten merak ediyorum.
Hani övünmek gibi olmasın da varlıklı bir ailenin kızıyken varlıklı bir aileye gelin gittim 35 yaşımda.
Yine de evlenmeye çok zor razı geldim.
Yav ufacık yaşta tam çalışıp koşturacağınız dönemde nasıl evlenip bebeler doğuruyorsunuz?
Hiç mi acımıyorsunuz kendinize?
Siz konuyu anlamadıysanıx oda sizin sorununuz. Ben sigarasına karışmıyorum ama para için oğlunu kırn kızı tepesinede tükürse el üstünde taşıyan bi kv bahsediyorum. Borcu ödüyorsa keyfi ödemiyor aşağı evini yaptırdığı için ödüyor ev paraisı ödemiyor tmm mııııoablanızın kızı neden siziznle kalıyor onu anlamadım???
kv maddi olarak yardımda bulunuyor ama ...kredi falan ödüyor.sizin sigarasına haracamasına karışma hakkınız olduğunu düşünmüyorum kv nin..koskoca kadın size de yardım ediyormuş,geri parasına ne yaptığı kimi ilgilendirir...diğeri de kızı üstelik..
bir de 40 yaşında kadının da doğumgünü kutlanır ,kardeşi unuttu diye de alınma hakkın sahiptir..
çok bencil ve taraflı düşünyüorsunuz bence...5+1 ev sizin tercihiniz,kv ile yaşamak da öyle,hatta yeğeninizle de...hatta 1 yaşında çocuk varken 2. yi doğurmak da..hatta 22 yaşında bunları yaşamak da...
herkes tercihlerini yaşar bu hayatta..
Hapı bi kere kullandım sakınca gmrülmedi bu bir iğne alerji yaptı vurunamadım bu iki sprali hemen tktı doktorum üç ay diye bi kural yok 40 ım çıktı taikıldı. Ben 4 aylıkken hamile kalmışım 6 aylıkken öğrendim buda üç.Öyle mi?
Ben şu gebelik,lohusalık konusunda fazlasıyla cahilim.
İnandım ne bileyim...
Teşekkürler!!!
o zaman anlatayım size...korunarak gebe kaldım diyenler genelde şu şekilde oluyor; hapı düzenli kullanmıyor hatta gün atlıyor.buna rağmen ek korunma yöntemi kullanmıyor.prezervatifi ilişki başından beri kullanmıyor..spiral 3 ayda bir kontrol edilmesi gerekli doktor tarafından yapılmıyor.geri çekilmeyi korunma sanıyor:)Öyle mi?
Ben şu gebelik,lohusalık konusunda fazlasıyla cahilim.
İnandım ne bileyim...
Teşekkürler!!!
Neyyyyyy????yok pardon yanlış yazmışım 22 değil,20 olacaktı:) 96 doğumlu çünkü....
taaaaammmmmaammmmm cınııımmmmSiz konuyu anlamadıysanıx oda sizin sorununuz. Ben sigarasına karışmıyorum ama para için oğlunu kırn kızı tepesinede tükürse el üstünde taşıyan bi kv bahsediyorum. Borcu ödüyorsa keyfi ödemiyor aşağı evini yaptırdığı için ödüyor ev paraisı ödemiyor tmm mııııo
düzenli şekilde hap kullanırken hamile kaldınız yani...üstelik de aletji yapsa da iğne olmuşsunuz koruyuculuğu var yani ....hap kullanırken neden iğne oldunuz onu anlamadım.. hatta bir de üstüne spiral..Hapı bi kere kullandım sakınca gmrülmedi bu bir iğne alerji yaptı vurunamadım bu iki sprali hemen tktı doktorum üç ay diye bi kural yok 40 ım çıktı taikıldı. Ben 4 aylıkken hamile kalmışım 6 aylıkken öğrendim buda üç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?