Sonu gelmeyen borçlar :( artık çok bunaldım

Ben bir çocuk eşim kv bide ablamın sürekli yanımızda olan kızı... Nufusa bir kişife bu ay ekleniyor işte. Odalar çok küçüktü sığmıyorduk.

Allah yardımcın olsun arkadaşım ben normal misafire dayanamıyorum evde bu kadar kişi yaşayıp sen iyi sabrediyormuşsun evet 3+1 e sığılmaz ama büyük bir eve geçmek yerine herkes kendi evine gitseydi sende çekirdek ailen eşin çocuğun ve sen kalsaydın bu sıkıntılar olmazdı. 2+1 mis gibi yeterdi size..

zeymuran0 neden korunmadın da çocuk yaptın demiyorum ben şahsım adına,sadece kk da hep korunarak hamile kalınıyor ya onu diyorum ben..onun yerine istedim yaptım diyen yok..ya da korunmadım falan..
Ben soruyorum genelde.
Gerçekten merak ediyorum çünkü.
Nasıl cesaret ediyorlar diye???
İlginç geliyor bana.

Allah razı olsun abla ya gerçekten anlayan insan gibi cvp veren biri çıktı ya. Borçlsrımız bitmişken istedik ama kv süsüne.püsüne yetişemeyip inatçı biri olduğu için laf dinletemeyip bişi ypamadığımız için batrıkça battık zaten. O kadar ev beğendik eşimle bütçemizi zorlamayacak ama hiç birini kv beğendiremedik. Yok odam küçük yok kolonları büyük yok balkonu yok yok bahçe katı.. Yoksa yine bıyumuza göre ev alıyorduk. Kv kendi büyütmüş ablam çalışırken almış bakmak için hala bizimle ve onun masraflarınıda biz karşılarız ablam hiç bir çocuğunun maisrafını doğru dürüst karşılamaz kimse aile içini bilmediği için vah kv vah ablaya diyor. 10 yaşında o kızda

zeymuran0 neden korunmadın da çocuk yaptın demiyorum ben şahsım adına,sadece kk da hep korunarak hamile kalınıyor ya onu diyorum ben..onun yerine istedim yaptım diyen yok..ya da korunmadım falan..
konu sahibini yorumu üzerinden yorum yaptım.
senin yorumu okumamıştım:))
korunarak hamile kaldım diyorsa öyledir.
oluyor sıklıkla böyle vakalar.çok olasılık dışı değil yani:))
konu sahibini asıl mevzusu girdikleri büyük borç aslen.
tabi ikinci bebekle yükü artacak ama bu kendi meseleleri.
kendisi yakınmıyor bu durumdan.
o sebeple asıl sorduğunu es geçip neden neden 2. bebek demek yersiz oluyor.:))

Kimseyi suçlamıyorum ama insanlar alay konusu yapıyor resmen dalga geçiyor bu benim zoruma giden

Ben soruyorum genelde.
Gerçekten merak ediyorum çünkü.
Nasıl cesaret ediyorlar diye???
İlginç geliyor bana.
cahil cesareti dedikleri şey bu bence..ardını arkasını düşünmeden gidiyorlar.aşığım diyerek ergenlik btimeden evleniyorlar..bir de ailede böyle gördüklerinden anormal gibi algılanmıyor..belki biz de ailemizde görseydik,o yaşta hatalarımızdan biri evlenmek olabilirdi.
hepimiz bulutlarda yaşadık o yaşlarda ,akıl tutulması oluyor ya..herkes farklı hatalar yapıyor ,bu kızlar da ömrün geri kalanını etkileyen hatalar yapıyor ne yazık ki..

kv deden ayrı evde yaşama şansınız yok mu bundan sonra.
gerçi ileride bebeğe bakar sen çalışırsın ama bakar mı acaba.
ya o abla evli mi.ikinci eş filan mı var.
ne alaka bakmıyor öz çocuğuna.
onun da masrafı var sonuçta.
kv nin lüks hırsına kurban gitmişsiniz.
keşke boyun eğmeseydiniz.
valla daha fazla batmamak adına satacaksınız artık evi.
o kızı da annesinin yanına verin artık.
ve de kv ile ayrın evleri ama istemez heralde eşin.
bu da ders olsun kv ye.
ya bu kv dert etmiyo mu bu borçları.
nasıl ödeyeceğiz diye .

sizin kendi ablanızın mı çocuğu yoksa eşinizin ablasının mı ? yoksa akraba evliliği mi var sizde??yazık o da daha çok küçük..annesi neden ilgilnemiyor??* onun sorumluluğu da sizde o zaman??
nasıl hayatlar bunlar aklım almıyor cidden...

Kayinvalidene niye sürekli "anası" diye hitap ediyorsun onu anlamadım. Bugün 5+1 duplex evim var diyebiliyorsan "anasinin " maaşı sayesinde..
Eşimin maaşı sayesinde kv değil. Kv kendi evini yaptırdığı için onu ödüyor. Bir ev ikiye bölük bizde merdiven kapatılmış. O aşağıda 3+1 ben yukaroda 1+1 de oturuyorum

öncelikle ablanız hayattaysa o yavruyu annesine yollayın yada babasına..

nasıl bir saçmalıksa ablanın çocuğu sizle yaşıyor. sonrasında o hiç bişeyi beğenmeyen ama en az sizin kadar harcama yapan kv içinde ayrı bir ev tutun ve daha önce dediğim gibi çocukların eşin ve sen yeni bir eve çıkın sadece size ait olan.

valla benimde konuda en çok takıldığım bu oldu.
hangisinin ablası olduğu önemli değil ortada anne babasından ayrı yaşayan bi çocuk var ve anladığım kadarıyla anne baba hayatta..

Eşimin maaşı sayesinde kv değil. Kv kendi evini yaptırdığı için onu ödüyor. Bir ev ikiye bölük bizde merdiven kapatılmış. O aşağıda 3+1 ben yukaroda 1+1 de oturuyorum
senin çocukların odası yok mu o zman??kadın aşağıda 3+1 de ne yapıyor??
mutfak banyo nerde??

Vermez kendi kızı gibi büyütmüş vermez. Ayda yılda bir gelir ablam. Evlilik falan yok. 3 çocuk var biri bizşmle kalıyor doğdu doğalı. Biri babasıyla kalıyor biride dışarda okuyor.

valla benimde konuda en çok takıldığım bu oldu.
hangisinin ablası olduğu önemli değil ortada anne babasından ayrı yaşayan bi çocuk var ve anladığım kadarıyla anne baba hayatta..
kv yanına almış küçükken dedi de o yüzden sordum ne alaka diye...
ben maraştayım şu an,burda da küçükten kızları köyden falan alıp yanlarında büyütürler zengin aileler.her işi yaparlar kızlar evde.yemek temzilik bebek bakar vss...sonra da zamanı gelince evlendirirler.onun gibi bir şey mi acaba dedim.

Eşimin ablasının. Annesi çalışıyor gececi bakacak olduktan sonra her şekilde baksr ama rahatlığa alışık. Kv ben ömrüm ywttikçe bakarım diyor.

Onu bunu birakin faizden kime fayda gelmis ki size gelsin.
Bakin iste hesapsiz islerin sonu nereye variyor.. Yazik olmus.
Allah kolaylik versin..

senin çocukların odası yok mu o zman??kadın aşağıda 3+1 de ne yapıyor??
mutfak banyo nerde??
Yukarıdada var tuvalet banyo mutfak ufak bişi. Bi benim odam bide çocuklara ayırdığım oda var. Kv aşağıda bir oda kızına yaptı küçük hsnıma yatmıyor tabi annaneyle yatıyor. Bi oda kendine bir odayıda döküt odası kullanıyor.

İnanınki bana iki oda yetiyor. 3+1 çok güzel evler vardı ama beğendiremedik

Eşimin ablasının. Annesi çalışıyor gececi bakacak olduktan sonra her şekilde baksr ama rahatlığa alışık. Kv ben ömrüm ywttikçe bakarım diyor.

bence hemen evi ayırmalısın.
çok ciddiyim ben 2 gün üst üste evde eşim dışında biri olduğu zaman dayanamıyorum siz nasıl başediyorsunuz aklım almıyor.
bakacaksa başka yerde baksın. neden kabul ediyorsunuz böyle şeyleri yahu.
gerçekten ben sinir oldum yerinize lütfen konuşun eşinizle küçük bi eve geçin onlarsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…