heh kız senın arkandayım valla iyi dedinKayinvalidene niye sürekli "anası" diye hitap ediyorsun onu anlamadım. Bugün 5+1 duplex evim var diyebiliyorsan "anasinin " maaşı sayesinde..
Ben bir çocuk eşim kv bide ablamın sürekli yanımızda olan kızı... Nufusa bir kişife bu ay ekleniyor işte. Odalar çok küçüktü sığmıyorduk.
Ben soruyorum genelde.zeymuran0 neden korunmadın da çocuk yaptın demiyorum ben şahsım adına,sadece kk da hep korunarak hamile kalınıyor ya onu diyorum ben..onun yerine istedim yaptım diyen yok..ya da korunmadım falan..
Allah razı olsun abla ya gerçekten anlayan insan gibi cvp veren biri çıktı ya. Borçlsrımız bitmişken istedik ama kv süsüne.püsüne yetişemeyip inatçı biri olduğu için laf dinletemeyip bişi ypamadığımız için batrıkça battık zaten. O kadar ev beğendik eşimle bütçemizi zorlamayacak ama hiç birini kv beğendiremedik. Yok odam küçük yok kolonları büyük yok balkonu yok yok bahçe katı.. Yoksa yine bıyumuza göre ev alıyorduk. Kv kendi büyütmüş ablam çalışırken almış bakmak için hala bizimle ve onun masraflarınıda biz karşılarız ablam hiç bir çocuğunun maisrafını doğru dürüst karşılamaz kimse aile içini bilmediği için vah kv vah ablaya diyor. 10 yaşında o kızdatamam da imkanınız yokken niye uçuk harcamalar yaptınız.
kv nin böyle büyük özentileri mi var nedir yani.
onun da aldığı emekli maaşıdır.
aç mı kalmak önemli duvarların pürürzsüzlüğü mü.
çocuk konusunda bişey demiyorum.
kendi bileceğiniz şey.
neden korunmadın da neden çocuk yaptın deme hakkımız yok burda kimseye.
bu hoş olmuyor.
siz de normalde ortalama geçinip giden bir aileymişssiniz bu borçtan önce.
haliyle çocuk sahibi olunabilir bunda bişey yok.
burda yanlış olan gücünüzün üstünde büyük bir ev borcuna girmişssiniz.
eşinin de işi garanti değilse zor durumunuz.
evi satmaktan başka çare yok gibi.
kv ile ayrılmayı hiç düşünmediniz mi.
ablanın kızı niye sizde kalıyor .
onun masrafları kime ait.kaç yaşında bu kız.
doğumun gelmiş artık bi iş te yapamazssın.
mecbur başka çözümler üreteceksiniz.
konu sahibini yorumu üzerinden yorum yaptım.zeymuran0 neden korunmadın da çocuk yaptın demiyorum ben şahsım adına,sadece kk da hep korunarak hamile kalınıyor ya onu diyorum ben..onun yerine istedim yaptım diyen yok..ya da korunmadım falan..
Kimseyi suçlamıyorumÇok genç ve haliyle de cahilsin bir çok konuda
Kendine zor bir hayat kurmuşsun ve çok fazla sorumluluk yüklenmişsin
Evin büyüklüğü küçüklüğü görümce kv değil asıl senin sorunun yaşına uygun yaşayamaman
Senin bu yaşta finaller,dersler vs gibi dertlerin olması gerekiyordu
Ama sen tercihini farklı yapmışsın ve lütfen kimseye suç atma
Kendini sorgula
cahil cesareti dedikleri şey bu bence..ardını arkasını düşünmeden gidiyorlar.aşığım diyerek ergenlik btimeden evleniyorlar..bir de ailede böyle gördüklerinden anormal gibi algılanmıyor..belki biz de ailemizde görseydik,o yaşta hatalarımızdan biri evlenmek olabilirdi.Ben soruyorum genelde.
Gerçekten merak ediyorum çünkü.
Nasıl cesaret ediyorlar diye???
İlginç geliyor bana.
kv deden ayrı evde yaşama şansınız yok mu bundan sonra.Allah razı olsun abla ya gerçekten anlayan insan gibi cvp veren biri çıktı ya. Borçlsrımız bitmişken istedik ama kv süsüne.püsüne yetişemeyip inatçı biri olduğu için laf dinletemeyip bişi ypamadığımız için batrıkça battık zaten. O kadar ev beğendik eşimle bütçemizi zorlamayacak ama hiç birini kv beğendiremedik. Yok odam küçük yok kolonları büyük yok balkonu yok yok bahçe katı.. Yoksa yine bıyumuza göre ev alıyorduk. Kv kendi büyütmüş ablam çalışırken almış bakmak için hala bizimle ve onun masraflarınıda biz karşılarız ablam hiç bir çocuğunun maisrafını doğru dürüst karşılamaz kimse aile içini bilmediği için vah kv vah ablaya diyor. 10 yaşında o kızda
sizin kendi ablanızın mı çocuğu yoksa eşinizin ablasının mı ? yoksa akraba evliliği mi var sizde??yazık o da daha çok küçük..annesi neden ilgilnemiyor??* onun sorumluluğu da sizde o zaman??Allah razı olsun abla ya gerçekten anlayan insan gibi cvp veren biri çıktı ya. Borçlsrımız bitmişken istedik ama kv süsüne.püsüne yetişemeyip inatçı biri olduğu için laf dinletemeyip bişi ypamadığımız için batrıkça battık zaten. O kadar ev beğendik eşimle bütçemizi zorlamayacak ama hiç birini kv beğendiremedik. Yok odam küçük yok kolonları büyük yok balkonu yok yok bahçe katı.. Yoksa yine bıyumuza göre ev alıyorduk. Kv kendi büyütmüş ablam çalışırken almış bakmak için hala bizimle ve onun masraflarınıda biz karşılarız ablam hiç bir çocuğunun maisrafını doğru dürüst karşılamaz kimse aile içini bilmediği için vah kv vah ablaya diyor. 10 yaşında o kızda
Eşimin maaşı sayesinde kv değil. Kv kendi evini yaptırdığı için onu ödüyor. Bir ev ikiye bölük bizde merdiven kapatılmış. O aşağıda 3+1 ben yukaroda 1+1 de oturuyorumKayinvalidene niye sürekli "anası" diye hitap ediyorsun onu anlamadım. Bugün 5+1 duplex evim var diyebiliyorsan "anasinin " maaşı sayesinde..
sizin kendi ablanızın mı çocuğu yoksa eşinizin ablasının mı ? yoksa akraba evliliği mi var sizde??yazık o da daha çok küçük..annesi neden ilgilnemiyor??* onun sorumluluğu da sizde o zaman??
nasıl hayatlar bunlar aklım almıyor cidden...
senin çocukların odası yok mu o zman??kadın aşağıda 3+1 de ne yapıyor??Eşimin maaşı sayesinde kv değil. Kv kendi evini yaptırdığı için onu ödüyor. Bir ev ikiye bölük bizde merdiven kapatılmış. O aşağıda 3+1 ben yukaroda 1+1 de oturuyorum
Vermez kendi kızı gibi büyütmüş vermez. Ayda yılda bir gelir ablam. Evlilik falan yok. 3 çocuk var biri bizşmle kalıyor doğdu doğalı. Biri babasıyla kalıyor biride dışarda okuyor.kv deden ayrı evde yaşama şansınız yok mu bundan sonra.
gerçi ileride bebeğe bakar sen çalışırsın ama bakar mı acaba.
ya o abla evli mi.ikinci eş filan mı var.
ne alaka bakmıyor öz çocuğuna.
onun da masrafı var sonuçta.
kv nin lüks hırsına kurban gitmişsiniz.
keşke boyun eğmeseydiniz.
valla daha fazla batmamak adına satacaksınız artık evi.
o kızı da annesinin yanına verin artık.
ve de kv ile ayrın evleri ama istemez heralde eşin.
bu da ders olsun kv ye.
ya bu kv dert etmiyo mu bu borçları.
nasıl ödeyeceğiz diye .
kv yanına almış küçükken dedi de o yüzden sordum ne alaka diye...valla benimde konuda en çok takıldığım bu oldu.
hangisinin ablası olduğu önemli değil ortada anne babasından ayrı yaşayan bi çocuk var ve anladığım kadarıyla anne baba hayatta..
Eşimin ablasının. Annesi çalışıyor gececi bakacak olduktan sonra her şekilde baksr ama rahatlığa alışık. Kv ben ömrüm ywttikçe bakarım diyor.sizin kendi ablanızın mı çocuğu yoksa eşinizin ablasının mı ? yoksa akraba evliliği mi var sizde??yazık o da daha çok küçük..annesi neden ilgilnemiyor??* onun sorumluluğu da sizde o zaman??
nasıl hayatlar bunlar aklım almıyor cidden...
Yukarıdada var tuvalet banyo mutfak ufak bişi. Bi benim odam bide çocuklara ayırdığım oda var. Kv aşağıda bir oda kızına yaptı küçük hsnıma yatmıyor tabi annaneyle yatıyor. Bi oda kendine bir odayıda döküt odası kullanıyor.senin çocukların odası yok mu o zman??kadın aşağıda 3+1 de ne yapıyor??
mutfak banyo nerde??
İnanınki bana iki oda yetiyor. 3+1 çok güzel evler vardı ama beğendiremedikkv yanına almış küçükken dedi de o yüzden sordum ne alaka diye...
ben maraştayım şu an,burda da küçükten kızları köyden falan alıp yanlarında büyütürler zengin aileler.her işi yaparlar kızlar evde.yemek temzilik bebek bakar vss...sonra da zamanı gelince evlendirirler.onun gibi bir şey mi acaba dedim.
Eşimin ablasının. Annesi çalışıyor gececi bakacak olduktan sonra her şekilde baksr ama rahatlığa alışık. Kv ben ömrüm ywttikçe bakarım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?