- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
Günaydın canım okudum msjlarını hakkında hayırlısı olsun inşallah.. sorun değil ve hiçbişey senden önemli değil.. diyete tekrar başlarsın tartıdaki rakamın pek önemi yok önce ruhen hazır hissetmemiz lazımGünaydın kızlaar
Önce mutsuzluktan buraya giremedim. Şimdi de kuzenimin düğünü vardı. Kınaydı düğündü giremedim
Ve diyeti bozdum baya baya. Yarın tartılırsam baya ödemli çıkıcam.
Çevre insanı nasıl da bozuyor ya
Teşekkür ederim canımGünaydın canım okudum msjlarını hakkında hayırlısı olsun inşallah.. sorun değil ve hiçbişey senden önemli değil.. diyete tekrar başlarsın tartıdaki rakamın pek önemi yok önce ruhen hazır hissetmemiz lazımoh afiyet olsun boşver ama pes etme yinede tekrar başlamaya çalış biz buralardayız..
Yine regldendir o canım. Bunları yiyerek kilo alman imkansızYa kizlar kilo veremedigim gibi 300 gr almisim, duzenli besleniyorum 2 aksam kabak yogurt yaptim hatta.
Off ya...regl siskinligi de yok.
10 gun once bitti regl,imkani yok.Yine regldendir o canım. Bunları yiyerek kilo alman imkansız
Spor yapıyomusun peki öyle bi yazı okumuştum diyet yaparken sporda yapıldığında kas kütlesi artıyomuş ondan da olabilir tabi bilmiyorum ne kadar doğru araştırmak lazım.. Bazen strestende şiştiğimiz oluyo bence kafaya takma 300 Gr bişey değil listeni değiştir bide istersen. Ben 3 günlük bi liste buldum bugün başladım onu denicem bakalım faydası olacak mı.10 gun once bitti regl,imkani yok.
Yani sacmalik ya.
Spor yapmiyorum maalesef.Spor yapıyomusun peki öyle bi yazı okumuştum diyet yaparken sporda yapıldığında kas kütlesi artıyomuş ondan da olabilir tabi bilmiyorum ne kadar doğru araştırmak lazım.. Bazen strestende şiştiğimiz oluyo bence kafaya takma 300 Gr bişey değil listeni değiştir bide istersen. Ben 3 günlük bi liste buldum bugün başladım onu denicem bakalım faydası olacak mı.
Spordan kaynaklıda olabilir bilemedim. Ama düzenli beslenip kilo almanın tek nedeni beslenme düzenin. Biraz şaşırtman lazım kendini. Protein detoksu falan mı yapsan ? Proteinle mi beslensen acabaSpor yapmiyorum maalesef.
YEni liste arayisindayim.
Yani % 30,40 maximum karbonhidrat aliyordum zaten.Spordan kaynaklıda olabilir bilemedim. Ama düzenli beslenip kilo almanın tek nedeni beslenme düzenin. Biraz şaşırtman lazım kendini. Protein detoksu falan mı yapsan ? Proteinle mi beslensen acaba
Bende spora o kadar uzak bi insanım ki vücut alışık değil spor yapmaya çok çabuk yoruluyorum sıkılıyorum. Ama burda kızlar önerdiler Leslie yi ona başladım hem çok eğleniyorum hemde acayip faydasını gördüm..Spor yapmiyorum maalesef.
YEni liste arayisindayim.
BEn de yuruyus bandi,eliptik bisiklet var.Bende spora o kadar uzak bi insanım ki vücut alışık değil spor yapmaya çok çabuk yoruluyorum sıkılıyorum. Ama burda kızlar önerdiler Leslie yi ona başladım hem çok eğleniyorum hemde acayip faydasını gördüm..
Hoşgeldin canım bizim grupta baskı yok istediğimiz zaman yazıyoruz birbirimizi motive ediyoruz sadece pazartesi tartı günümüzde kilo bildiriyoruz. Bende diyet günlüğü açmıştım amaIyi aksamlar herkese. Acaba bende katılabilir miyim gruba? Daha önceki mesajlarda, yediklerimizi yazma mecburiyeti olmadığı yazıyordu. Daha önce bir denedim öyle ama o zaman kendimi baskıda hissettim. Yaptığım doğru ve yanlışları anlayana kadar en azından menü yazmadan gruba girmek istiyorum.
Yaparsın elbet kendini hazır hissettiğindeBEn de yuruyus bandi,eliptik bisiklet var.
Dizi izleyerek yapiyor insanlar ben o asamaya bile gelemiyorum evde yatmaktan.