Yarın sabah tartılıp, güncel kilomu yazarim. Biraz motive olmam lazım. Umarım o disipline çabucak girerimHoşgeldin canım bizim grupta baskı yok istediğimiz zaman yazıyoruz birbirimizi motive ediyoruz sadece pazartesi tartı günümüzde kilo bildiriyoruz. Bende diyet günlüğü açmıştım amaLamaziaa arkadaşımız sağolsun böyle bi grup açmış bende buraya katıldım kendi günlüğümü kapatıp. O sana detaylı açıklamayı yapıcaktır.. Burada daha çok motive oldum arada ufak kaçamaklarımız olsada şuan hepimiz güzel gidiyoruz. Bol eksilier canım
Afiyet olsun canim ama kotuluk oldugunu anlat esine.bir sure sonra bozmadigini gorurse almaz,dikkat eder.Yaparsın elbet kendini hazır hissettiğinde
Eşim kestane şekeri almış gelirken çok sevdiğimi biliyo dostmusun düşmanmısın be adam dedim bir iki tane attım ağzıma valla dayanamadım
Hosgeldiniz. Menu bildirmek zorunlu degil ama disipline girmek icin kacamaksiz baslarsan iyi olur,20gunden sonra devami geliyor.Yarın sabah tartılıp, güncel kilomu yazarim. Biraz motive olmam lazım. Umarım o disipline çabucak girerim
Selam canim.yazdiklarini okudum, zor bir karar donemindesin.Herkes katılabilir gruba. Burayı ben açtım ama normal zamanlardan geçmiyorum. Hayat zorluyor beni bu aralar. Lütfen herkes diyetine devam etsin. Ben edemiyorum ama siz edin. Birbirimize ruhsal ve bedensel olarak destek olmalıyız. Sağlık sadece kilodan ibaret değildir kızlar.
Emin olun evde daha zor,çalışmak güzelGünaydınnn
Sabah işlerim olduğu için kahvaltıyı henüz edemedim. Büyük ihtimalle 12.00 de anca edeceğim. Çok acıktımm
Çalışırken diyet bir yandan kolay bir yandan zor.
Kesinlikle. Kim için fedakarlık yapsak, sonunda "yapmasaydın" oluyor. Fazla fedakarlık, nankörlük olarak geri dönüyorGünaydın Kızlaar
Ben tartılmayacağım ama diyete başlıyorum bugün. Hiçbir erkek için kendimizden ödün vermemeliyizz
Günaydın canım işte bu cümle ya süpersinGünaydın Kızlaar
Ben tartılmayacağım ama diyete başlıyorum bugün. Hiçbir erkek için kendimizden ödün vermemeliyizz
Günaydın hoşgeldin aramızaGünaydın herkese. Bugün tartıldım. Atacağım birazdan. Benim yaşım 37 , kilom 73. 2 çocuk annesiyim. Hedef olarak da ,65 kilo felan olsam en azindan simdilik yeterli. Devamli kilo alıp, verenlerdenim. Insallah bu sefer kilo verip, koruyabirim
Günaydın canım menün güzel sende bu hafta güzel sonuç alıcaksın eminimBu haftanin menusunu olusturdum, kahvalti ve ara ogunlerimi cantaya hazirladim yarin işe goturmek icin.
Aksam icin de yarin pazardan bir seyler aldiracagim.
Herkese guzel bir hafta dilerim
Eki Görüntüle 3257217
Aynen öyle canımKesinlikle. Kim için fedakarlık yapsak, sonunda "yapmasaydın" oluyor. Fazla fedakarlık, nankörlük olarak geri dönüyor
süpersin 1 kg bile çok önemli valla. 79 lara yaklaşmışsın canım süpersinEki Görüntüle 3257303
Evet kızlar geçen pazartesi 83.85
Ve şimdi 82.85
-1 kg
Bu hafta daha sıkı tutmam lazım
Ay inşallah kuzum ya çok azimliyim çok istekliyim aynada inceldiğimi görüyorum çok güzel bi duygu çok özlemişim özgüven duygusunusüpersin 1 kg bile çok önemli valla. 79 lara yaklaşmışsın canım süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?