SON KEZ BİRLİKTE KİLO VERELİM- KİLO VERME YARIŞMASI

Merhaba kızlar, burası ile ilgilenemiyorum. Ancak diyetime devam ediyorum daha doğrusu hiçbir şey yemiyorum
Şu ilişki durumum çözüldüğünde sanırım kafamı buraya verebilirim.
Lütfen diyeti bırakmayın, herkes gelip geçici önemli olan bizlerizz

merhaba hanimlar
Lamaziaa kendini iyi hissettiginde kafani topladiginde yazarsin canim
bugun detoxa devam edemiyorum unku sabah seker yuklemesi yapildi ve midemin bulantisinda kasarli tost yedim sonrasinda bugunu ara ogun aksamda tavuk + sebze olarak kapatirim artik
siz napiyosunuz nasil gidiyor? ara ara motivasyon gidiyo kucuk en azindan saglikla kacamak yapiyorum. Rafine seker kizartma 0. canim misir patlamasi cekiyor az tuz ve zeytinyagi ile biraz yapip yemeyi dusunuyorum bugun ara ogun olarak, boyle ne zamandir bir tad alamiyorum yemekten. ptesi tarti gunu hafta sonu geldi sayilir en tehlikeli 3 gun basliyor yarin

evet ispanya barselona da yaiyorum canim
Ailenle mi eşinle mi yaşıyorsun ? Veya oraya nasıl gittiniz ?
Şunu merak ettiğim için soruyorum canım. Ben Türkiyede avukatım. Hiçbir zaman yurtdışına gitmeyi düşünmedim. Hep türkiyede olup kariyer yapmayı hedefledim. Şuan Avustralyaya gitme gibi bir teklif geldi erkek arkadaşımdan. Ancak ailem türkiyede. Birbirimize bağlıyız. Ve avustralya çok uzak üstüne üstlük orada yıllarca vasıfsız işler yapacağım.
Sırf Türkiye artık yaşanacak yer olmadığı için buna değer mi ? Aile özlemine değer mi ? Orada ikinci sınıf vatandaş olmaya değer mi ? İşin içinden çıkamıyorum.
Orada yaşayacağım zorluk, Türkiyeden daha mı kolay olacak ? Yurt dışında hiç zorluk yok mu ? Genel hatlarıyla anlatır mısın ?

canim soyle anlatiyim ben aslen turk degilim. turkiyeye kucuk ysta 7 yasinda gelip 8 sene burda yasadim ondan konusmam buyume evrem zor olmadi. 15 yasimda yurt disina gittim lise uni farkli ulkelerde yasadim. sonra 1 sene turkiyeye dondum ama pandemi baslayinca 2 sene kaldim ve gene gittim ben cok fazla yerde yasadim su an 1,5 yildir barcelona oncesinde malta. Soyle dusun her yerde zorluk yasiyorsun kendi ulkende bile. Yurt disinda zorluk olmazmii hic heleki dil bilmiyorsan evraklarin yoksa tamamen ayri bir surec. Benim aile iliskim cok farkli annem italyada yasiyor yillardir babam yok baska kimse yok aileden ama senin ailenle durumun farkli. elbet ozluyorsunki ben bile gene hep turkiyede buluyorum kendimi. tekken farkliydi ama son 2,5 senedir erkek arkadasimlayiz o yuzden daha kolay. dili bilsen bile kultur, millet yasanti sartlari, orf adet hersey her ulkede cok farkli. evin yasantin belki daha rahat oluyor yada kariyerin ve hedeflerjn ama manevi olarak hep eksik kaliyorsun malesef ozellikle turkiyeden gidince insan iliskileri hep eksik. cok artik eksileri var. Aileni senede 2 gidip gorursun belli bir sure sonra kendi duzenin oturdukca daha kolay olucak daha cok geziceksin gelistiriceksin. ama, en onemlisi senin beklentin ne? gidicegin yerde yasayan turk varmi tanidin es dost varmi. oncesinde mutlaka insanlar ne zorluk yasamis, ne yapmaniz lazim herseyi cok detayli ogrenip git lutfen. ve her yer her insana iyi gelmiyor ondan sana malesef git yada gitme diyemem yada suraya git ama mutlaka cok iyi arastir ve feedback al.

Teşekkür ederim yazın için canım. Kariyerimi Türkiyede bırakacağım. Ve hiç yurtdışı hayalim yokken, sırf erkek arkadaşım Avustralyaya gel demesi üzerine bunu düşünüyorum. Bu aklımı kurcalıyor. Eğer gitmek isteseydim bu hayali kuarardım vs gibi.
Veya orada erkek arkadaşımla kavga edersem, dertleşeceğim bir yakınım yok, konuşacağım akrabalarım yok. Sadece o ve ben varız. Bu fikir bile beni geriyor. İnsanların Türkiyede boşanma davalarına bakıyorum hepsi iyi geçinen insanlar sonuçta sonradan boşanma kararı alıyorlar. Bir insan için hayatımı değiştirmek çok zor, hele ki hiç tanımadığım bir yerde.
Artık her şey para, ülkemizin ekonomisi kötü, para çok zor kazanılıyor. Yurtdışında bu tam tersi kabul . Ancak her şey para mı ? Kazandığını sevdiklerinle yemedikten sonra ne anlamı var. Veya mutlu gününde buluşmadıktan sonra. Bence hayatta bunlarda önemli.
Birde bazıları çok para kazanmaktan mutlu olur bazıları ise az kazanayim ama ailemle yurdumda olayım diye düşünür. Ben sanırım bu konudayım.

cok zor canim. iki kiside coo zor tek te. kimsen yok tanidigin insanlarlada turkiyedekiler gibi olmuyorsun. Herkesin kendi derdi hayati derken 2 kisi birbiirne yetmedigini goruyorsun ve iliskindede yansiyor bu yipraniyorsun ister istemez. Ayrilik
kavga durumunda daha beter o yuzden insan kavga etmeye ayrilmaya korkuyor napicam
nereye gidicem dusuncesiyle. evet para kazaniyorsun hayatin belli daha iyi ama yanlizsin. Bayrami seyrani birak canin sikilsa calicak kapin yok birine birsey olsa anca kameradan gorursun sen gidene kadar.. ben kucuklugunden beri bu hayati yasadigim icin daha cok aliskinim ama bir yastan sonra bende duzenimi evimi cevremi ailemi birakmak istemem istemiyorum. ki soyle birseyde var tamam dedin kalktin gittin mutsuz olucaksin yapamiycaksin belki ki cok normal o zaman kendine ve sevgiline kizicaksin. senin icin geldim yok isimi kariyerimi biraktim diye ve belki donuceksin daha yipranmis olarak

Selam
Valla guzel besleniyorum ama bir şişlik var anlamadim.
Belim agriyor cok fazla, agrisi karnima vurup sislik yapiyor sanki.

10.00:2 yumurta,4 kasik lor,1 dilim tam bugday,5 zeytin, salata

16.00:1 avuc dut,1 dilim ananas,3 kasik yogurt, 2 ceviz karisimi
19.00:2 haslanmis kabak rendesi,yogurt.

ne guzel tertemiz beslenmissin. gayet guzel gidiyorsun canim donemsel odem sislik olur elbet sen incelmene bak

Merhaba bende katılmak istiyorum

aksam tavuk izgara ve brokoli yedim kopegi cikartma bahanesiylede yuruyusumu yaptim

Eklentiler

• IMG_3469.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 27
britneyyyyy Bu aksam kabak haslama yaptim yogurtla.
Acikirim gece diye dusundum de ne olursa olsun idare edecegim.
2 gun daha denesem mi aksamlari.
yap canim kabagi rendele sotele az zeytinyagi yaninda yogurt baharat miss hafif kabak detoxu gibi iste. bak ptesi tarti gunu birsey kalmadi 3 gun daha devam edersek bu sefer daha fazla eksi gorucez gibi

yap canim kabagi rendele sotele az zeytinyagi yaninda yogurt baharat miss hafif kabak detoxu gibi iste. bak ptesi tarti gunu birsey kalmadi 3 gun daha devam edersek bu sefer daha fazla eksi gorucez gibi
Dedigin gibi yapiyorum aynen tarifi.
Versen 2 kilo borek yerim belki ama istahim gitti benim baya ya.yoksa mumkun degil bugunku menumle basim agrirdi.

Benim gobek bolgem vardir.
Dikkat ettim de hic pantolonun icine gomlegi koyup kemer takmiyormusum.
Ay ne ozendim, kombini baya şıklaştiriyor da.
Siparis verdim simdi gelince deneyecegim.
Hem belki gaza gelir gobek calisirim artik.

Kesinlikle çok haklısın. Kolay bir şey değiş taşınma kararı vermek. Üstelik Yurtdışına. Bambaşka bir kıtaya.
Nasıl çıkacağım bu işin içinden valla bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…