SON KEZ BİRLİKTE KİLO VERELİM- KİLO VERME YARIŞMASI

Hoşgeldin canım bizim grupta baskı yok istediğimiz zaman yazıyoruz birbirimizi motive ediyoruz sadece pazartesi tartı günümüzde kilo bildiriyoruz. Bende diyet günlüğü açmıştım ama Lamaziaa Lamaziaa arkadaşımız sağolsun böyle bi grup açmış bende buraya katıldım kendi günlüğümü kapatıp. O sana detaylı açıklamayı yapıcaktır.. Burada daha çok motive oldum arada ufak kaçamaklarımız olsada şuan hepimiz güzel gidiyoruz. Bol eksilier canım🥰
Yarın sabah tartılıp, güncel kilomu yazarim. Biraz motive olmam lazım. Umarım o disipline çabucak girerim

Herkes katılabilir gruba. Burayı ben açtım ama normal zamanlardan geçmiyorum. Hayat zorluyor beni bu aralar. Lütfen herkes diyetine devam etsin. Ben edemiyorum ama siz edin. Birbirimize ruhsal ve bedensel olarak destek olmalıyız. Sağlık sadece kilodan ibaret değildir kızlar. 🎉🎉

Yaparsın elbet kendini hazır hissettiğinde 😇
Eşim kestane şekeri almış gelirken çok sevdiğimi biliyo dostmusun düşmanmısın be adam dedim bir iki tane attım ağzıma valla dayanamadım 😂😂
Afiyet olsun canim ama kotuluk oldugunu anlat esine.bir sure sonra bozmadigini gorurse almaz,dikkat eder.
Ama sen bir iki atarsan almaya devam eder diye dusunuyorum🌸
Yarın sabah tartılıp, güncel kilomu yazarim. Biraz motive olmam lazım. Umarım o disipline çabucak girerim
Hosgeldiniz. Menu bildirmek zorunlu degil ama disipline girmek icin kacamaksiz baslarsan iyi olur,20gunden sonra devami geliyor.
Ben ilk 21 gun bozmadim, ardindan 24 saatlik bir gorevde acayip hamur isi yedim gun boyu.
Hemen ayni kiloya dondum neredeyse ve basa dondum sanki.o yuzden simdi kacamak yapacakken aklima bu geliyor.

Herkes katılabilir gruba. Burayı ben açtım ama normal zamanlardan geçmiyorum. Hayat zorluyor beni bu aralar. Lütfen herkes diyetine devam etsin. Ben edemiyorum ama siz edin. Birbirimize ruhsal ve bedensel olarak destek olmalıyız. Sağlık sadece kilodan ibaret değildir kızlar. 🎉🎉
Selam canim.yazdiklarini okudum, zor bir karar donemindesin.
Sen zaten sagligin sadece kilo olmadiginjn farkindasin ne guzel, ruh sagligini da onemsersin.
Ama diyet de yaoabikecek durumdaysan yap yaaa🤗
Surecini sen biliyorsun tabi ama zor donemde bununla ugrasinca daha keyifli olabilir.
Ben de asiri zor bir donem geciriyorum,kararsizlik,umutsuzluk,yanlis adimlar atmis olma olasiliklari vs.
Biliyorum diyeti de birakirsam iyice koyverecegim.
Fazla yemek,kilo artisi,ustune basaramama duygusu kotu donemi de tetikleyecek.🌸

Bu haftanin menusunu olusturdum, kahvalti ve ara ogunlerimi cantaya hazirladim yarin işe goturmek icin.
Aksam icin de yarin pazardan bir seyler aldiracagim.

Herkese guzel bir hafta dilerim🌸🌸🌸

20230604_214435.jpg

Günaydın herkese. Bugün tartıldım. Atacağım birazdan. Benim yaşım 37 , kilom 73. 2 çocuk annesiyim. Hedef olarak da ,65 kilo felan olsam en azindan simdilik yeterli. Devamli kilo alıp, verenlerdenim. Insallah bu sefer kilo verip, koruyabirim

Günaydın Kızlaar
Ben tartılmayacağım ama diyete başlıyorum bugün. Hiçbir erkek için kendimizden ödün vermemeliyizz 🎉🎉
Günaydın canım işte bu cümle ya süpersin 🥰
Ozaman bu hafta full motivesin yani bende geçen hafta güzel kilo veremedim ama bu hafta güzel olucak birbirimizi gaza getirelim.. Son cümlene bayıldım bi kadın olarak seni tebrik ediyorum herşeyden önce sen kıymetlisin bunu unutma..👏👏👏
Günaydın herkese. Bugün tartıldım. Atacağım birazdan. Benim yaşım 37 , kilom 73. 2 çocuk annesiyim. Hedef olarak da ,65 kilo felan olsam en azindan simdilik yeterli. Devamli kilo alıp, verenlerdenim. Insallah bu sefer kilo verip, koruyabirim
Günaydın hoşgeldin aramıza😇 Bende 34 olucam bu ayın sonunda benimde 2 bebem var yaş geçtikçe kilo vermek zor oluyor ama başarıcaz eminim..

Bu haftanin menusunu olusturdum, kahvalti ve ara ogunlerimi cantaya hazirladim yarin işe goturmek icin.
Aksam icin de yarin pazardan bir seyler aldiracagim.

Herkese guzel bir hafta dilerim🌸🌸🌸

Eki Görüntüle 3257217
Günaydın canım menün güzel sende bu hafta güzel sonuç alıcaksın eminim 👏😇

gunaydin hanimlar
ben dun giremedim kusura bakmayin hikinge gittik 15 km yurudum 3 saat yol git gel derken 12 de eve dondum
dun hurma detoxunu yaptim birde ama bu sabah tartida tam 60 ciktim. cok spor yapilinca su tutabiliyormus vucut ondanmi acaba bilemedim ama olsun
gecen hafta 60.90
bu hafta 60
yarin k.v geliyor tr den ama ne gelis ve kendisinin eli cok cok lezzetli ctesi de tatile gidiyoruz benim son bir kac gunum :KK43: tatildede dikkat etmeye calisicam ama hep disardan yiyince daha zor olucak bakalim simidlik cumaya kadar burdayim.

Kahvalti ve aksam yemeginden once maydanoz-limon suyu ictim.

11.00: 2 haslanmis yumurta,
1 dilim tam bugday, corekotlu 3 kasik lor,
5 zeytin ve karisik salata.

15.00: 1 tam cennet hurmasi kurusu,
3 kasik yogurt,13 badem karisimi, az tarcin
(cok iyiydi ama karbonhidrat alimim artmis oldu.)

18.00: kiymali ispanak yemegi,
1 kase yogurt, yarim dilim tam bugday.

süpersin 1 kg bile çok önemli valla. 79 lara yaklaşmışsın canım süpersin
Ay inşallah kuzum ya çok azimliyim çok istekliyim aynada inceldiğimi görüyorum çok güzel bi duygu çok özlemişim özgüven duygusunu 😇 inşallah başarıcam

X