- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
Katılabilirsin tabikiii :) yarın tabloyu güncelleyeceğimm bir kaç gün yoktum. Artık buradayımMerhaba 74.5 kiloyum şuan hedef kilom 65 bende katılabilir miyim aranıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılabilirsin tabikiii :) yarın tabloyu güncelleyeceğimm bir kaç gün yoktum. Artık buradayımMerhaba 74.5 kiloyum şuan hedef kilom 65 bende katılabilir miyim aranıza :)
Midenin kuculmesi, duzenli gitmen,leslieye devam etmen cok guzel, bravoMerhaba kızlar bi kaç gündür ceza yedim. Sanırım siyasi paylaşımım yüzünden oldu.
Neyse sağlık olsun..
Bugün açıldı sayfa okudum msjlarınızı..
Bu arada bende diyeti bozmadan devam ettim ama regli döneminde olduğum için biraz çikolata yedim malesef.. zaten normalde de tatlı hastası biriyim malesef. Ama tartı güzel ilerliyo pzrtsi paylaşım yaparım.
Sabahları sirkeli suyu bıraktım çünkü artık midem çok yanmaya başladı. Tarçınlı türk kahvesi içiyorum bu ara sabahları.
Öğle ara öğün yapmıyorum canım da istemiyorum sanırım midem küçülmeye başladı ağzım boş duramazdım o derece
Akşam yemeği sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştım.. yoğurt kürünede devam ettim.
Ve ben Leslie yi çok sevdim kızlar hergün yapmaya çalışıyorum çok terletiyo ve çok eğlenceli
Cok bilgili degilim bu konuda ama protein agirlikli beslenmek lazim, az kaloriyle karbonhidrat almak bir ise yaramiyor.Kızlar bana önerisi olan varmı ?
Göbeğim çok fazla sanki 5 aylık hamile gibiyim bacaklarım çok zayıfladı bu grupta 2. Haftam ama diyetimin aslında 25. Günü 87 ile başladım 4 kilo kadar verdim bu süreçte ama bacaklarım kollarım falan gitti sadece göbeğim duruyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum.. pantolonlarım bacağımdan girmiyodu ama artık giyebiliyorum tek sıkıntım göbek. Bunun için ne yapabilirim nasıl bi beslenme düzeni oluşturmam lazım. Leslie yapıyorum ama göbekte işe yarıyormu acaba varmı bir fikri olan..
canim bolgesel spor yapman lazim yoksa 10 kiloda versen gobek kaliyor zor gidiyor. You tube a abs workout yazdiginda kolay zor orta seviye diye milyonlarca video var gunde 15- 20 dk bile yetiyor. Duzenli yaptiginda sonuc gorursunKızlar bana önerisi olan varmı ?
Göbeğim çok fazla sanki 5 aylık hamile gibiyim bacaklarım çok zayıfladı bu grupta 2. Haftam ama diyetimin aslında 25. Günü 87 ile başladım 4 kilo kadar verdim bu süreçte ama bacaklarım kollarım falan gitti sadece göbeğim duruyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum.. pantolonlarım bacağımdan girmiyodu ama artık giyebiliyorum tek sıkıntım göbek. Bunun için ne yapabilirim nasıl bi beslenme düzeni oluşturmam lazım. Leslie yapıyorum ama göbekte işe yarıyormu acaba varmı bir fikri olan..
Cok bilgili degilim bu konuda ama protein agirlikli beslenmek lazim, az kaloriyle karbonhidrat almak bir ise yaramiyor.
Bunu uzun donem hayata yerlestirmek lazim.youtubeda bu tarz beslenme icin videolar var izlemeni oneririm.
Leslie genel olarak kalori yaktirir ama sekillendirmez hatirladigim kadariyla.
Yine youtubeda sadece karin-gobek agirlikli videolar var,leslie ustune yapmak guzel olabilir.
Ev yogurdunu baya ogunlere sokmak lazim bir de.
1 gun boyunca yediklerini yazar misin tam olarak, cikolatalar dahil. Naçizane yorumlariz belki
Teşekkürler kızlar denicem bunlarıcanim bolgesel spor yapman lazim yoksa 10 kiloda versen gobek kaliyor zor gidiyor. You tube a abs workout yazdiginda kolay zor orta seviye diye milyonlarca video var gunde 15- 20 dk bile yetiyor. Duzenli yaptiginda sonuc gorursun
boyle sucluya can kurban sen icinden evlat cikartmissin hadi gene ok biz napalimtek suclu gene kendimimEki Görüntüle 3256633 işte göbeğimin suçlusuu
Yaaa Allah aşkına geçen incecik belini attın buraya senin bişeyin yokkiiii ben napimm ben göbeğimi alıp nerelere gideyim isim bile koydum göbeğime artık Büyük kızım keçeli kalemle resim falan yapıyo düşünboyle sucluya can kurban sen icinden evlat cikartmissin hadi gene ok biz napalimtek suclu gene kendimim
Fatsecret programini indirsene.4 gündür sabahları aç karna tarçınlı şekersiz türk kahvesi içtim..
Kahvaltıdan önce hergün 1 kase yoğurda 2 çk zerdeçal, 2 çk tarçın, 1 çk zencefil, 2 yk zeytinyağı, bi kaç damla limon sıkıp onu yedim..
Kahvaltı da dereotlu omlet yeşil çay
Gün içerisinde yeşil elma muz çilek ve kuru üzüm (1 avuç kadar) yedim.. bir tanede tadellenin çikolatasından yedim
Akşam yemeği önceki akşam ıspanak yemeği yanında yoğurt. Dün akşam sebzeli tavuk haşlama. Bu akşam içinde şuan düşünmedim ama brokoli yaparım sanırım..
Yani genel olarak bu şekilde beslendim bu hafta.. Pzrtsi güzel bi araştırma yapıp uygun bir liste bulup 1 haftada onu denicem bakalım..
Tamam canım hemen indiriyorumFatsecret programini indirsene.
Tum yediklerimin kalorisini,makro oranini hesapliyor. Bazen az da yesen karbonhidrat orani yuksek cikiyor farketmeden.
Aklın yolu1 le all star damıydın ?GÜN SONU:
09.30- KAHVALTI
1 Haşlanmış yumurta, domates, beyaz peynir, bir dilim ekmek
15.00-ÖĞLE YEMEĞİ
1 Kase çorba, 5 yk yeşil mercimek, 2 yk yoğurt
19.00-AKŞAM YEMEĞ
2 parça tavuk butu (kendi yağıyla buharda) 3 yk yoğurt.
Aslında akşam yemeği yemeyecektim öğleni geç yaptığım için ama misafirlikte yemek durumunda kaldım. Bugünlük bu kadar.
EGZERSİZ
40 dakika leslie- günlük 10.000 adımı tamamladım. Toplam 562 kalori yakarak günü bitiriyorum.