SON KEZ BİRLİKTE KİLO VERELİM- KİLO VERME YARIŞMASI

Kızlar bugün sabah -2 dilim ekmek domates salatalık peynir zeytin
Akşam :1 kase çorba 6 yk yeşil mercimek yemeği bu kadar 😅😅

Günaydın kızlar. Kahvaltımı ettim. Tartıldım meraktan günlerdir çok bir şey yemiyorum diye. 77.3 çıkmışım. 500 gram vermişim. Bu sırada da regl oldum şimdi tabi. Bakalım pazartesi ne olacak 🎉

gunaydin kizceler dun seker yuklemesinden sonra moralim bozuktu misir patlaticam vs demistim ama ara ogun yogurt aksamda tavuk ve sebze yemistim onceki gunde hurma detoxu. Bu sabah bir bakiyim dedim ve sonuc 3 hafta ayni kilo sonunda 59 u gordum allahim ins uzun sure burda kalirim amin
kalktim suyumu ictim
kefir badem ve muz yedim ciktim
gunun devami icin bakalim
sizin nasil gidiyor napiyorsunuz

Eklentiler

• IMG_3470.jpeg
    IMG_3470.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 34
Herkese selam🌸 kilom hic gitmiyor,bozuluyorum.
Bugun cennet hurmasi kurusu yedim artik ya listemin yaninda.
Neymis boyle yani...

10.00: 2 yumurta,3 kasik lor,karisik salata,5 zeytin, 1 dilim tam bugday

14.30; az dut,az ananas,3 kasik yogurt, 2 ceviz karisimi

18.30;2 haslanmis kabak,yogurt karisimi.

Listeyi degistirmem lazim biraz,alistim herhalde.

Merhaba kızlar bi kaç gündür ceza yedim. Sanırım siyasi paylaşımım yüzünden oldu.
Neyse sağlık olsun..
Bugün açıldı sayfa okudum msjlarınızı..
Bu arada bende diyeti bozmadan devam ettim ama regli döneminde olduğum için biraz çikolata yedim malesef.. zaten normalde de tatlı hastası biriyim malesef. Ama tartı güzel ilerliyo pzrtsi paylaşım yaparım.
Sabahları sirkeli suyu bıraktım çünkü artık midem çok yanmaya başladı. Tarçınlı türk kahvesi içiyorum bu ara sabahları.
Öğle ara öğün yapmıyorum canım da istemiyorum sanırım midem küçülmeye başladı ağzım boş duramazdım o derece😂
Akşam yemeği sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştım.. yoğurt kürünede devam ettim.
Ve ben Leslie yi çok sevdim kızlar hergün yapmaya çalışıyorum çok terletiyo ve çok eğlenceli🤩

Merhaba kızlar bi kaç gündür ceza yedim. Sanırım siyasi paylaşımım yüzünden oldu.
Neyse sağlık olsun..
Bugün açıldı sayfa okudum msjlarınızı..
Bu arada bende diyeti bozmadan devam ettim ama regli döneminde olduğum için biraz çikolata yedim malesef.. zaten normalde de tatlı hastası biriyim malesef. Ama tartı güzel ilerliyo pzrtsi paylaşım yaparım.
Sabahları sirkeli suyu bıraktım çünkü artık midem çok yanmaya başladı. Tarçınlı türk kahvesi içiyorum bu ara sabahları.
Öğle ara öğün yapmıyorum canım da istemiyorum sanırım midem küçülmeye başladı ağzım boş duramazdım o derece😂
Akşam yemeği sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştım.. yoğurt kürünede devam ettim.
Ve ben Leslie yi çok sevdim kızlar hergün yapmaya çalışıyorum çok terletiyo ve çok eğlenceli🤩
Midenin kuculmesi, duzenli gitmen,leslieye devam etmen cok guzel, bravo👏
Ceza yeyince sana bildiriyorlar mi,
sadece sitenin sayfasi mi acilmiyor.

Sayfaya giremedim zaten uyarı diye yazıyor ekranda ceza sebebini deraylı değil ama kural ihlali diyor. Ne zaman tekrar giriş yapacağında yazıyor saatine kadar.. aslında paylaşımımda birşey yoktu ama altındaki yorumlar sanırım sıkıntı oldu.. 😇
Diyete aynen devam aralarda tatlı kaçamaklar oldu ama yapıcak bişey yok sanırım bu haftada 1 buçuk kg civarı gidicek.. Yani her 7 günde 1 buçuk kilo gitse ayda 5-6 kg yapar buda gayet güzel sonuç.. Tabi önemli olan incelmek ama o kadar fazla kilom varki gerçekten tartıda istediğim rakamı görmeden incelebileceğimi düşünemiyorum.. önce ödem yağ kalori yakma lazım benim.

Kızlar bana önerisi olan varmı ?
Göbeğim çok fazla sanki 5 aylık hamile gibiyim bacaklarım çok zayıfladı bu grupta 2. Haftam ama diyetimin aslında 25. Günü 87 ile başladım 4 kilo kadar verdim bu süreçte ama bacaklarım kollarım falan gitti sadece göbeğim duruyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum.. pantolonlarım bacağımdan girmiyodu ama artık giyebiliyorum tek sıkıntım göbek. Bunun için ne yapabilirim nasıl bi beslenme düzeni oluşturmam lazım. Leslie yapıyorum ama göbekte işe yarıyormu acaba varmı bir fikri olan..

Göbeğim çok fazla sanki 5 aylık hamile gibiyim bacaklarım çok zayıfladı bu grupta 2. Haftam ama diyetimin aslında 25. Günü 87 ile başladım 4 kilo kadar verdim bu süreçte ama bacaklarım kollarım falan gitti sadece göbeğim duruyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum.. pantolonlarım bacağımdan girmiyodu ama artık giyebiliyorum tek sıkıntım göbek. Bunun için ne yapabilirim nasıl bi beslenme düzeni oluşturmam lazım. Leslie yapıyorum ama göbekte işe yarıyormu acaba varmı bir fikri olan..
Cok bilgili degilim bu konuda ama protein agirlikli beslenmek lazim, az kaloriyle karbonhidrat almak bir ise yaramiyor.
Bunu uzun donem hayata yerlestirmek lazim.youtubeda bu tarz beslenme icin videolar var izlemeni oneririm.
Leslie genel olarak kalori yaktirir ama sekillendirmez hatirladigim kadariyla.
Yine youtubeda sadece karin-gobek agirlikli videolar var,leslie ustune yapmak guzel olabilir.
Ev yogurdunu baya ogunlere sokmak lazim bir de.
1 gun boyunca yediklerini yazar misin tam olarak, cikolatalar dahil. Naçizane yorumlariz belki 🙂

canim bolgesel spor yapman lazim yoksa 10 kiloda versen gobek kaliyor zor gidiyor. You tube a abs workout yazdiginda kolay zor orta seviye diye milyonlarca video var gunde 15- 20 dk bile yetiyor. Duzenli yaptiginda sonuc gorursun

✳️4 gündür sabahları aç karna tarçınlı şekersiz türk kahvesi içtim..
✳️Kahvaltıdan önce hergün 1 kase yoğurda 2 çk zerdeçal, 2 çk tarçın, 1 çk zencefil, 2 yk zeytinyağı, bi kaç damla limon sıkıp onu yedim..
✳️ Kahvaltı da dereotlu omlet yeşil çay
✳️Gün içerisinde yeşil elma muz çilek ve kuru üzüm (1 avuç kadar) yedim.. bir tanede tadellenin çikolatasından yedim 🤤🤫
✳️Akşam yemeği önceki akşam ıspanak yemeği yanında yoğurt. Dün akşam sebzeli tavuk haşlama. Bu akşam içinde şuan düşünmedim ama brokoli yaparım sanırım..
Yani genel olarak bu şekilde beslendim bu hafta.. Pzrtsi güzel bi araştırma yapıp uygun bir liste bulup 1 haftada onu denicem bakalım..

Cok bilgili degilim bu konuda ama protein agirlikli beslenmek lazim, az kaloriyle karbonhidrat almak bir ise yaramiyor.
Bunu uzun donem hayata yerlestirmek lazim.youtubeda bu tarz beslenme icin videolar var izlemeni oneririm.
Leslie genel olarak kalori yaktirir ama sekillendirmez hatirladigim kadariyla.
Yine youtubeda sadece karin-gobek agirlikli videolar var,leslie ustune yapmak guzel olabilir.
Ev yogurdunu baya ogunlere sokmak lazim bir de.
1 gun boyunca yediklerini yazar misin tam olarak, cikolatalar dahil. Naçizane yorumlariz belki 🙂

canim bolgesel spor yapman lazim yoksa 10 kiloda versen gobek kaliyor zor gidiyor. You tube a abs workout yazdiginda kolay zor orta seviye diye milyonlarca video var gunde 15- 20 dk bile yetiyor. Duzenli yaptiginda sonuc gorursun
Teşekkürler kızlar denicem bunları ✅

boyle sucluya can kurban :KK200: sen icinden evlat cikartmissin hadi gene ok biz napalimtek suclu gene kendimim :KK70:
😂 Yaaa Allah aşkına geçen incecik belini attın buraya senin bişeyin yokkiiii 🤫 ben napimm ben göbeğimi alıp nerelere gideyim isim bile koydum göbeğime artık Büyük kızım keçeli kalemle resim falan yapıyo düşün 😂

✳️4 gündür sabahları aç karna tarçınlı şekersiz türk kahvesi içtim..
✳️Kahvaltıdan önce hergün 1 kase yoğurda 2 çk zerdeçal, 2 çk tarçın, 1 çk zencefil, 2 yk zeytinyağı, bi kaç damla limon sıkıp onu yedim..
✳️ Kahvaltı da dereotlu omlet yeşil çay
✳️Gün içerisinde yeşil elma muz çilek ve kuru üzüm (1 avuç kadar) yedim.. bir tanede tadellenin çikolatasından yedim 🤤🤫
✳️Akşam yemeği önceki akşam ıspanak yemeği yanında yoğurt. Dün akşam sebzeli tavuk haşlama. Bu akşam içinde şuan düşünmedim ama brokoli yaparım sanırım..
Yani genel olarak bu şekilde beslendim bu hafta.. Pzrtsi güzel bi araştırma yapıp uygun bir liste bulup 1 haftada onu denicem bakalım..
Fatsecret programini indirsene.
Tum yediklerimin kalorisini,makro oranini hesapliyor. Bazen az da yesen karbonhidrat orani yuksek cikiyor farketmeden.

GÜN SONU:
09.30- KAHVALTI
1 Haşlanmış yumurta, domates, beyaz peynir, bir dilim ekmek
15.00-ÖĞLE YEMEĞİ
1 Kase çorba, 5 yk yeşil mercimek, 2 yk yoğurt
19.00-AKŞAM YEMEĞ
2 parça tavuk butu (kendi yağıyla buharda) 3 yk yoğurt.
Aslında akşam yemeği yemeyecektim öğleni geç yaptığım için ama misafirlikte yemek durumunda kaldım. Bugünlük bu kadar.

EGZERSİZ
40 dakika leslie- günlük 10.000 adımı tamamladım. Toplam 562 kalori yakarak günü bitiriyorum. :KK15::KK15:
Aklın yolu1 le all star damıydın ?

X