Günaydın kızlar..Günaydınnn
Bugün tartı günü. Herkes tartılarak, kilo bildirimi yapsın.
Başlangıç: .. kg
Verilen :.. kg şeklinde.
Süpersin tam gaz devam kızlar
Tebrik ederim canım 1.350 gram vermişsin. Hiç az deme böyle böyle ayda 5-6 kilo yaparGünaydın kızlar..
Başlangıç : 85.20
Şuan : 83.85
Verilen : 1 buçuk kilo civarı
Pek bi fark yok ama olsun moral bozmicam tartıda 83 rakamını görmem bile beni mutlu etti 7 günde gayet iyi bence ama daha iyi olabilir.
Tebrik ederim. canım sen hedefine çok yakınsın o nedenle 400 gram bile çok büyük bir şey tebrik ederimGunaydin
Dunden sonra hala yorgunum.
Ama kalkip bir tartildim.
Ben 5 gun oldu buraya baslayali.
Baslama:64.00
Bugun 63.6Eki Görüntüle 3254073
Günaydın canımm.gunaydin kizceler ayy ne guel bol eksiler cikmis,
ben dun kacamak yaptim patlamis misir ve fistik ezmesi ve bitter yedim asiri moralim bozuk, 60.50 ile basladim sabah 60.90 ciktim. Kendime gelmem lazim. zaten 8 gun sonra annem gelicek sonra tatil derken diyet daha zorlasicak. hedefim olan 59 u 3 haftadir asla goremedim. 60 tayim. 60 belali rakamim inmiyor asla ama yukselmeye geldimi aman allahim.
Diyetisyenden olan eski bir listemi uyguluycam bu hafta 1 haftalik
Sabah :
1 havuk + salatalik
3 yk lor
2 ceviz
1 bardak sut ile basladim
+ yesil cay
gununuz cok guel gecsin
Yazarken klavyenin azizliğine uğramışım kusura bakmayın reglimin 2. Günündeyim yanlışlıkla reklam olmuşMerhaba çöm iyi bir hafta değil diye düşünüyordum kendimce birde reklamın 2. Günü eksi gelmem diyordum ama tartıda eksiği görünce şaşırdım ve çok sevindim.
Başlangıç:65.5 ( sanırım tabloda yanlışlık oldu tabloya 65 yazılmış)
Güncel: 64.35
Fark: -1.25kg.
Mutluyum hepinize de bol eksili haftalar diliyorum.
Tebrik ederim canım. Haftaya regl sonrası daha da kilo vermiş olacaksın eminim. Maşallah diyelimmMerhaba çöm iyi bir hafta değil diye düşünüyordum kendimce birde reklamın 2. Günü eksi gelmem diyordum ama tartıda eksiği görünce şaşırdım ve çok sevindim.
Başlangıç:65.5 ( sanırım tabloda yanlışlık oldu tabloya 65 yazılmış)
Güncel: 64.35
Fark: -1.25kg.
Mutluyum hepinize de bol eksili haftalar diliyorum.
Yaa o belalı 60 dan bende istiyorumgunaydin kizceler ayy ne guel bol eksiler cikmis,
ben dun kacamak yaptim patlamis misir ve fistik ezmesi ve bitter yedim asiri moralim bozuk, 60.50 ile basladim sabah 60.90 ciktim. Kendime gelmem lazim. zaten 8 gun sonra annem gelicek sonra tatil derken diyet daha zorlasicak. hedefim olan 59 u 3 haftadir asla goremedim. 60 tayim. 60 belali rakamim inmiyor asla ama yukselmeye geldimi aman allahim.
Diyetisyenden olan eski bir listemi uyguluycam bu hafta 1 haftalik
Sabah :
1 havuk + salatalik
3 yk lor
2 ceviz
1 bardak sut ile basladim
+ yesil cay
gununuz cok guel gecsin
Ah o doğum gününde kaçırmicaktımTebrik ederim canım 1.350 gram vermişsin. Hiç az deme böyle böyle ayda 5-6 kilo yapar
Ben bu sabah yine sirkeli sıcak su ve yoğurt kürüyle başladım.. Sonra ufak bebişimin bugün aşısı vardı sağlık ocağında onu yaptırdım biraz yürüyüş yapmış oldum.. Gelince 3 galeta biraz omlet ve yeşillik yedim.. Ara öğün yapmadım..ogle yemeegim:
sebzeli kapuska + 2yk yogurt
siz ne yaptiniz ne yediniz?
spor durumunuz ne?
ben 8 saat masa basinda oturma sporumdan sonra biraz yuruyus ve karin ve bacak videosu yapmayi planliyorum aksama