SON KEZ BİRLİKTE KİLO VERELİM- KİLO VERME YARIŞMASI

Günaydınnn
Bugün tartı günü. Herkes tartılarak, kilo bildirimi yapsın.
Başlangıç: .. kg
Verilen :.. kg şeklinde.
Günaydın kızlar..
Başlangıç : 85.20
Şuan : 83.85
Verilen : 1 buçuk kilo civarı
Pek bi fark yok ama olsun moral bozmicam tartıda 83 rakamını görmem bile beni mutlu etti 7 günde gayet iyi bence ama daha iyi olabilir.

Eklentiler

• Picsart_23-05-28_23-15-41-340.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 59
gunaydin kizceler ayy ne guel bol eksiler cikmis,
ben dun kacamak yaptim patlamis misir ve fistik ezmesi ve bitter yedim asiri moralim bozuk, 60.50 ile basladim sabah 60.90 ciktim. Kendime gelmem lazim. zaten 8 gun sonra annem gelicek sonra tatil derken diyet daha zorlasicak. hedefim olan 59 u 3 haftadir asla goremedim. 60 tayim. 60 belali rakamim inmiyor asla ama yukselmeye geldimi aman allahim.
Diyetisyenden olan eski bir listemi uyguluycam bu hafta 1 haftalik
Sabah :
1 havuk + salatalik
3 yk lor
2 ceviz
1 bardak sut ile basladim
+ yesil cay
gununuz cok guel gecsin

Tebrik ederim canım 1.350 gram vermişsin. Hiç az deme böyle böyle ayda 5-6 kilo yapar

Günaydın canımm.
400 gram almışsın. Neden böyle oldu düşünelim

Merhaba çöm iyi bir hafta değil diye düşünüyordum kendimce birde reklamın 2. Günü eksi gelmem diyordum ama tartıda eksiği görünce şaşırdım ve çok sevindim.
Başlangıç:65.5 ( sanırım tabloda yanlışlık oldu tabloya 65 yazılmış)
Güncel: 64.35
Fark: -1.25kg.
Mutluyum hepinize de bol eksili haftalar diliyorum.

Yazarken klavyenin azizliğine uğramışım kusura bakmayın reglimin 2. Günündeyim yanlışlıkla reklam olmuş

Tebrik ederim canım. Haftaya regl sonrası daha da kilo vermiş olacaksın eminim. Maşallah diyelimm

Yaa o belalı 60 dan bende istiyorum Allah'ım görebilcemmi ben o rakamlarıı yaaa

ogle yemeegim:
sebzeli kapuska + 2yk yogurt
siz ne yaptiniz ne yediniz?
spor durumunuz ne?
ben 8 saat masa basinda oturma sporumdan sonra biraz yuruyus ve karin ve bacak videosu yapmayi planliyorum aksama

ogle yemeegim:
sebzeli kapuska + 2yk yogurt
siz ne yaptiniz ne yediniz?
spor durumunuz ne?
ben 8 saat masa basinda oturma sporumdan sonra biraz yuruyus ve karin ve bacak videosu yapmayi planliyorum aksama
Ben bu sabah yine sirkeli sıcak su ve yoğurt kürüyle başladım.. Sonra ufak bebişimin bugün aşısı vardı sağlık ocağında onu yaptırdım biraz yürüyüş yapmış oldum.. Gelince 3 galeta biraz omlet ve yeşillik yedim.. Ara öğün yapmadım..
Birazdan misafirim gelicek ıslak kek ve kısır yaptım onlara azıcık tabağıma alırım sanırım ayıp olmasın diye.. misafirler gidince 1 saat Leslie yapıp günü kapatırım diye düşünüyorum..

Herkese selam

12.00:3 kasik lorla tavada 2 yumurta, 1 dilim tam bugday,6 zeytin, karisik salata, 2 cay kasigi labne.
15.30: 3 kasik yogurt,1 elma,2 ceviz karisimi
18.00;100 gr ton baligi, 4 kasik yogurt

Protein oranini artirmak icin aksam yemegim sacma oldu
Belimde galiba fitik var,
ayaga bile kalkamiyorum.
Hareket yok yani,suyu da ictim.

Kızlar Günaydınnn. Dün arkadaşımın doğum günü partisi vardı. Baya yedim O nedenle yazamadım buraya. Mesajları okuyup tabloyu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…