- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
gunaydin hanimlar iyi pazarlar
ben geceyi kacamaksiz kapatabildim ama moralim -5516541 duygusal aclikmi seker bagimliligimi ne denir bilmiyorum ama bazen kriz geciriyorum ve asla birsey kesmiyor, kessin diye dunyalari yiyorum en sonunda diyorumki bu kadar sey yiyicegine kesssin diye direk istedigini yeseydin daha iyiydi. Bu donemdeyim bende dahda canimi sikiyor, ondan yanlis degilsin Lamaziaa . Ben stress yiyicisiyim keyfim iyiyken abur cubura atistirmaliga dusmem. Bu gun malum buyuk gun aksama secim bugun belki biraz bozulabilir ve yarin tarti gunu.
Ben bugunde 2 ana bir ara yapicam. kalktim keyfim yok bugunde calisiyorum
Hindistanceizi yagli ve tarcinli kahvemi iciyorum.
zencefil ve limonlu su bir yandan.
siz napiyorusnuz
BurcuYengec dogum gunu kutlu olsun yavrunun nice guzel yaslari olsun
ben geceyi kacamaksiz kapatabildim ama moralim -5516541 duygusal aclikmi seker bagimliligimi ne denir bilmiyorum ama bazen kriz geciriyorum ve asla birsey kesmiyor, kessin diye dunyalari yiyorum en sonunda diyorumki bu kadar sey yiyicegine kesssin diye direk istedigini yeseydin daha iyiydi. Bu donemdeyim bende dahda canimi sikiyor, ondan yanlis degilsin Lamaziaa . Ben stress yiyicisiyim keyfim iyiyken abur cubura atistirmaliga dusmem. Bu gun malum buyuk gun aksama secim bugun belki biraz bozulabilir ve yarin tarti gunu.
Ben bugunde 2 ana bir ara yapicam. kalktim keyfim yok bugunde calisiyorum
Hindistanceizi yagli ve tarcinli kahvemi iciyorum.
zencefil ve limonlu su bir yandan.
siz napiyorusnuz
BurcuYengec dogum gunu kutlu olsun yavrunun nice guzel yaslari olsun