SON KEZ BİRLİKTE KİLO VERELİM- KİLO VERME YARIŞMASI

gunaydin kizceler nasilsiniz?
cok garip olaylar yasaniyor chloe ye basladigim ilk gun 36 eden bir pandolon almistim tayt gibi oluyordu. Chloe sonrasinda giydim normal olmustu incelmemden dolayi. Pantolonu daha yikamadim
ve bu sabah giyiyik dedim. ki hu surecte tartida eksi goremedim malesef ve kendimce beslenme yuruyus yapiyorum bu sabah pantolonu giydim ve soktayim. 1 ay once tayt givi olan pantolon -1 kilo ile bosbol, hemde yikanmadi pantolon. evet tabiki sevindim cunku tartiya moralim cok bozuluyordu ama simdide pens attirmam lazim
ise geldim burzdan kahvalti yapicam
kahvaltim: 1 muz +2 cebiz + 2 yk yulaf ve sut
sonrada kahvem var 🤤

Eklentiler

• IMG_3435.jpeg
    IMG_3435.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_3436.jpeg
    IMG_3436.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar Günaydınnn. Dün arkadaşımın doğum günü partisi vardı. Baya yedim 😅😅 O nedenle yazamadım buraya. Mesajları okuyup tabloyu yapacağım
afiyet olsun canim arada oluyor oyle robot degiliz sonucta dengeleyince sorunolmaz ❤️
ilk sayfaya yazdigin konuya gelip duzenle diyip oraya tablo ekleyebilirsin canim direk

cok garip olaylar yasaniyor chloe ye basladigim ilk gun 36 eden bir pandolon almistim tayt gibi oluyordu. Chloe sonrasinda giydim normal olmustu incelmemden dolayi. Pantolonu daha yikamadim
ve bu sabah giyiyik dedim. ki hu surecte tartida eksi goremedim malesef ve kendimce beslenme yuruyus yapiyorum bu sabah pantolonu giydim ve soktayim. 1 ay once tayt givi olan pantolon -1 kilo ile bosbol, hemde yikanmadi pantolon. evet tabiki sevindim cunku tartiya moralim cok bozuluyordu ama simdide pens attirmam lazim
sonrada kahvem var 🤤
Ay ne kadar zayıfsınn hahah süper bir şey
Tebrik ederim seni. İncelmişsin önemli olan incelmek tartıdaki rakamın bir önemi yok

sonrada kahvem var 🤤
Yaaaaa ne guzel bir histir bu.
Senin adina sevindim, ayyy benim de oyle olsun...ama sen hakettin,cabaladin.

sonrada kahvem var 🤤
Tek kelimeyle harika 👏👏👏👏 🧿🧿
Allah'ım bizede nasip ettt🤲
Ben bu ara iyi değilim regliye 2 yada 3 gün var diyete devam ediyorum aynı şekilde ama tatlı isteğimi bastıramıyorum o yüzden kendime soslukta tahin pekmez karıştırıp yedim yani hemen hemen 2 yk kadar..🤤
Bugün ne yedim : sabah erkenden yine sirkeli ballı sıcak su içtim. Lorlu omlet 3 galeta ve yeşil çay içtim.. Aralarda çubuk tarçınlı suyumu tüketmeye devam ettim
Ara öğün olarak çilekli yoğurt hazırladım 1 kase kadar onu yedim..
Şimdide akşam yemeği olarak 1 kase yayla çorbası birazda ıspanak yicem..

Selamlar🌸
11.15; 2 kasik lor,salata,yarim haslanmis yumurta,3 zeytin,yarim dilim tam bugday.

15.30;yarim kase pirincli tavuksuyu corba,
2 tavuk şiş.

19.00:az salata,3 parmak tavuk izgara.

Bugun kahvaltimi yarida birakmistim.
Sonra da ara ogune firsat bulmadan 2 kez disarida bulduklarimin minimumunu yedim.
Egzersiz yapamayacagim arkadasimda kaldigimdan,simdi yarim saat yuruyecegiz.

Yani masallah diyeyim, kendi listemin bile hepsini yemiyorum artik ama saglikli mi bilemiyorum.

Bugun 29 gun yani 4 hafta doldu.
Tam 4 olmasa da 4 e yakin bir kilo gitti.
Saglikliydi yediklerim diye dusunuyorum ama bilemem.
Protein oranima dikkat ettim,salata,su,meyve ihmal etmedim.

Tek eksigim hala hareket

Kızlar kötü günler geçiyorum bugün hiçbir şey yemedim. Eve geldim ailemin zoruyla bir şeyler yiyeceğim yazarım
Yaa canım benim hiçbişey yemedende olmaz kuzu ya halsiz güçsüz düşersin 🥺 aynı mesele mi peki ? istersen özel değilse paylaş belki dertleşirsek iyi gelir sana 🥺

Selamlar🌸
11.15; 2 kasik lor,salata,yarim haslanmis yumurta,3 zeytin,yarim dilim tam bugday.

15.30;yarim kase pirincli tavuksuyu corba,
2 tavuk şiş.

19.00:az salata,3 parmak tavuk izgara.

Bugun kahvaltimi yarida birakmistim.
Sonra da ara ogune firsat bulmadan 2 kez disarida bulduklarimin minimumunu yedim.
Egzersiz yapamayacagim arkadasimda kaldigimdan,simdi yarim saat yuruyecegiz.

Yani masallah diyeyim, kendi listemin bile hepsini yemiyorum artik ama saglikli mi bilemiyorum.

Bugun 29 gun yani 4 hafta doldu.
Tam 4 olmasa da 4 e yakin bir kilo gitti.
Saglikliydi yediklerim diye dusunuyorum ama bilemem.
Protein oranima dikkat ettim,salata,su,meyve ihmal etmedim.

Tek eksigim hala hareket
Maşallah güzel gidiyorsun canım motivasyonunu bozma 🧿🧿
Bende bu gruba katılmadan 10 Mayıs'ta başladım diyete benimde 21 gün oldu 87 kg la başladım.. şuan 84 üm 1 haftadır da bu gruptayım daha çok motive oldum burda sizlerin sayesinde 👏 zaten içimizde en çok vahim durumda olan benim bide bebeğimi emzirdiğim için sütümüde kesmeden diyet yapmaya çalışıyorum bi ara moral olarak bi düşüş yaşasamda toparladım Lamaziaa Lamaziaa britneyyyyy britneyyyyy kızlar moral verdiler saolsunlar..
Yani toplamda 3 kgda ben verdim bu süreçte..
Gayet güzel gidiyoruz hedeflere ulaşana kadar pes etmek yok 😇😇

Yaa canım benim hiçbişey yemedende olmaz kuzu ya halsiz güçsüz düşersin 🥺 aynı mesele mi peki ? istersen özel değilse paylaş belki dertleşirsek iyi gelir sana 🥺
çorba içtim canım.
Özel olarak değil de, erkek arkadaşım bana göre bir hayat olmayan yurtdışına gidelim diyor ama plan programsız. Aileler bile tanışmadan. 7 yıllık ilişkim. Ayrılmaya doğru gidiyoruz gibi. Başka bir durum yok malesef

çorba içtim canım.
Özel olarak değil de, erkek arkadaşım bana göre bir hayat olmayan yurtdışına gidelim diyor ama plan programsız. Aileler bile tanışmadan. 7 yıllık ilişkim. Ayrılmaya doğru gidiyoruz gibi. Başka bir durum yok malesef
Peki iş dolayısıyla mı yani neden gitmek istiyor iyide kaçar gibi olurmu öyle 🤷‍♀️ Orada seninle bi hayat kurmak istiyosa tabiki ailelerin tanışması oturup konuşması lazım. 7 yılda çok uzun bi zaman ayrılığın düşüncesi bile çok zor olur eminim 🥺 Hakkınızda hayırlısını diliyorum kuzum.. Rabbim kalbine ferahlık versin..

Günaydın kızlar sonunda regli gördüm. Hamilelik şüphemde vardı kafam rahatladı valla 😅
Güne sade kahve ile başlıyorum...

gunaydin hanimlar nasilsiniz?
herkes - gordukce sorun yok bence onemli olan ne kadari ne kadarda verdigimiz degil. Herkesin vucudu farkli, ne 2 nede 4 kilo az degil hemde yagdan verildiyse incelme cok olur. onemli olan mezura.
3 gunluk bir kur var onu yapicam
sabah
2 hurma + 1 bardak kefir + 10 cig badem
oglende ayni olucak

aksam - tavuk-balik-et ve bol sebze
olucak sekilde

Peki iş dolayısıyla mı yani neden gitmek istiyor iyide kaçar gibi olurmu öyle 🤷‍♀️ Orada seninle bi hayat kurmak istiyosa tabiki ailelerin tanışması oturup konuşması lazım. 7 yılda çok uzun bi zaman ayrılığın düşüncesi bile çok zor olur eminim 🥺 Hakkınızda hayırlısını diliyorum kuzum.. Rabbim kalbine ferahlık versin..
Teşekkür ederim canım. Amaç birlikte olup, orada kendimizi geliştirmek. Bakalım ne kararlar vereceğiz
Günaydın kızlar sonunda regli gördüm. Hamilelik şüphemde vardı kafam rahatladı valla 😅
Güne sade kahve ile başlıyorum...
Günaydın. Ay sevindi
gunaydin hanimlar nasilsiniz?
herkes - gordukce sorun yok bence onemli olan ne kadari ne kadarda verdigimiz degil. Herkesin vucudu farkli, ne 2 nede 4 kilo az degil hemde yagdan verildiyse incelme cok olur. onemli olan mezura.
3 gunluk bir kur var onu yapicam
sabah
2 hurma + 1 bardak kefir + 10 cig badem
oglende ayni olucak

aksam - tavuk-balik-et ve bol sebze
olucak sekilde
Merhaba canım, kesinlikle önemli olan mezura da yer alan ölçüler. Afiyet olsun. Bu mu 3 günlük kür ?
mmm :halay::halay:

Teşekkür ederim canım. Amaç birlikte olup, orada kendimizi geliştirmek. Bakalım ne kararlar vereceğiz

Günaydın. Ay sevindi

Merhaba canım, kesinlikle önemli olan mezura da yer alan ölçüler. Afiyet olsun. Bu mu 3 günlük kür ?
mmm :halay::halay:
evet canim bu renovanin detoxu 3 gunlu kendi sayfalarinda paylastilar.
baktim kilo inmiyor yapiyim dedim az once oglende 2 hurma + 1 sb kefir + 10 badem yedim
aksam da tavuk ve sebze haslama var

evet canim bu renovanin detoxu 3 gunlu kendi sayfalarinda paylastilar.
baktim kilo inmiyor yapiyim dedim az once oglende 2 hurma + 1 sb kefir + 10 badem yedim
aksam da tavuk ve sebze haslama var
Maydanoz haslayip limon tarcin ekliyorlar ya.
Ben denemedim ama kilo vermesi duranlar icin oneriyorlar.
Youtubedan bir bak istersen.

11.00: 5 zeutin,1 dilim tam bugday, 3 kasik lorla salata,1 haslanmis yumurta.

16.00;1 dilim ananas,1 avuc dut,2 ceviz,3 kasik yogurt karisimi.

18.15;az tavuk, az tavuk suyu corbasi.

Fakat bugun 3 adet cennet hurmasi kurusu yedim.bayaa kalorililerdir eminim.

X