- 22 Ağustos 2014
- 125
- 27
-
- Konu Sahibi hayalettimoldu
ne kadar sürede verdin o kiloyu canımCuma zayiflama yarismalari var ya canim
64ten dustym 55e
2kilo aldm smdi
Kilom iyi olmasina ragmen korumam lazim hemen kilo alabilen bi yapim var
Bir de spor yapiyorum su an
4 bucuk ay gibi bi surede canmne kadar sürede verdin o kiloyu canım
kalıcı olmuştur sanırım baya uzun geldi bana :/ ben hemen vermek istiyom ya çabucak gitsin :'(4 bucuk ay gibi bi surede canm
Simdilik geri almadim canimkalıcı olmuştur sanırım baya uzun geldi bana :/ ben hemen vermek istiyom ya çabucak gitsin :'(
bugün az yedim aslındaSimdilik geri almadim canim
Yaza daha var yavas yavas ver somra rahat et isye
Sporda neler yapiyorsun canimbugün az yedim aslında
yemeklerden önce yenen yarım greyfurt zayıflamaya yardımcı oluyomuş
ben de greyfurt yedim sabah sonra spor yaptım biraz :)
öğlen ikindi gibi tavuk haşlama marul yoğurt bi de domates yedim
akşam da yoğurt kaşıkladım :)
2 kez spora indim bugün bakalım neler olcak 7-8 gün sonra
yoğurdun içine genelde pul biber kekik maydonoz kurusu falan koyuyorum canımSporda neler yapiyorsun canim
Tek yogurt yeme bari yogurdun icine tarcin falan at da besleyici olsun tatli ihtiyacini gidersin
Bi dilim ekmek de yiyebilirsin yogurtla
devam et boyle o zaman daha cok etkısını gorurun canımyoğurdun içine genelde pul biber kekik maydonoz kurusu falan koyuyorum canım
sporda yürüyüş,bazen bisiklet ve kalça bacak bel hareketleri gibi hareketler yapıyorum
bugün sabah da önce greyfurtumu 30-40 dk sonra yoğurt+tavuk+yarım domates+biraz maydonoz ve biraz da marul yedim regl zamanım da geliyor
1 hafta sonunda inceleceğimi hissediyorum :) bu sabah karnım belim eskisinden düzdü :)
fayda ediyo mu canım ödem falan atıyo musundevam et boyle o zaman daha cok etkısını gorurun canım
bende yogurtlu kür yapıyorum
yogurtlu kürü yapıp ustune bır de mekık cektıgın zaman karında cok buyuk degısıklıkler gorebılırsın canım ben gördum şahsen tabı sporun etkısı de cok buyuk ama besınlerle de desteklıyorum bunufayda ediyo mu canım ödem falan atıyo musun
bu yoğurtlu kür hangisiydi maden sulu olan mı canımyogurtlu kürü yapıp ustune bır de mekık cektıgın zaman karında cok buyuk degısıklıkler gorebılırsın canım ben gördum şahsen tabı sporun etkısı de cok buyuk ama besınlerle de desteklıyorum bunu
evde spor yapmak için internette bir sürü video var tatlım sen yeter ki iste :)Kızlar mrb dıyete ek olarak uyguladınıgınız kürler varmı. Bu karda Kışta evde olanlar nasıl spor yapabılıyor yöntemınız varmı
yok bı kase yogurt canım bırer tatlı kasıgı zerdecal zencefıl ve tarcınbu yoğurtlu kür hangisiydi maden sulu olan mı canım
tadı nasıl oluyo kiyok bı kase yogurt canım bırer tatlı kasıgı zerdecal zencefıl ve tarcın
karın erıten kur canım evet tadı cok fena olmuyo tarcın tatlandırıyo zaten yenılebılır yanıtadı nasıl oluyo kive ne zaman yiyoruz onu karın eriten kür mü bu tatlım ya benim yanlar var hani simitler
spor yapıyorum bugün de yaptım yürüyüş ve hareketler :) bende denerim belki bakalımkarın erıten kur canım evet tadı cok fena olmuyo tarcın tatlandırıyo zaten yenılebılır yanı
yan sımıtlere de etkı eder ama spor yaptıgın takdırde
tadından korktum ben bunun ya sanki midemi bulandırcakmış gibi :Okarın erıten kur canım evet tadı cok fena olmuyo tarcın tatlandırıyo zaten yenılebılır yanı
yan sımıtlere de etkı eder ama spor yaptıgın takdırde