Son diyet günlüğü!! bugün zayıflamak için ne yaptık?

kızlar bi kaç gündür spor yapıyorum ve bugün tavuk ve salata tarzıyla beslenmeye başlıcam egeada'nın yöntemiyle zayıflama deneyimlerimiz diye bi topic var çok güzel kilo vermişler hem de tavuğu çok severim :)
bakalım sporla birlikte nasıl olacak sıkılaşma hissediyorum ben kilo verdiğimi belimden anlıyorum genelde küçülmüş gibi geliyo

Simdilik geri almadim canim
Yaza daha var yavas yavas ver somra rahat et isye
bugün az yedim aslında
yemeklerden önce yenen yarım greyfurt zayıflamaya yardımcı oluyomuş
ben de greyfurt yedim sabah sonra spor yaptım biraz :)
öğlen ikindi gibi tavuk haşlama marul yoğurt bi de domates yedim
akşam da yoğurt kaşıkladım :)
2 kez spora indim bugün bakalım neler olcak 7-8 gün sonra

Sporda neler yapiyorsun canim
Tek yogurt yeme bari yogurdun icine tarcin falan at da besleyici olsun tatli ihtiyacini gidersin
Bi dilim ekmek de yiyebilirsin yogurtla

Sporda neler yapiyorsun canim
Tek yogurt yeme bari yogurdun icine tarcin falan at da besleyici olsun tatli ihtiyacini gidersin
Bi dilim ekmek de yiyebilirsin yogurtla
yoğurdun içine genelde pul biber kekik maydonoz kurusu falan koyuyorum canım
sporda yürüyüş,bazen bisiklet ve kalça bacak bel hareketleri gibi hareketler yapıyorum
bugün sabah da önce greyfurtumu 30-40 dk sonra yoğurt+tavuk+yarım domates+biraz maydonoz ve biraz da marul yedim regl zamanım da geliyor
1 hafta sonunda inceleceğimi hissediyorum :) bu sabah karnım belim eskisinden düzdü :)

devam et boyle o zaman daha cok etkısını gorurun canım
bende yogurtlu kür yapıyorum

Kızlar mrb dıyete ek olarak uyguladınıgınız kürler varmı. Bu karda Kışta evde olanlar nasıl spor yapabılıyor yöntemınız varmı

Kızlar mrb dıyete ek olarak uyguladınıgınız kürler varmı. Bu karda Kışta evde olanlar nasıl spor yapabılıyor yöntemınız varmı
evde spor yapmak için internette bir sürü video var tatlım sen yeter ki iste :)
ek kür derken yani ben az yemeye çalışıyorum ve daha önce de bahsettiğim tavuk haşlaması ve yanında marul domates vs yiyorum,yemeklerden 30 dk önce yarım greyfurt kilo vermeye yardımcı,spordan da bi yarım saat kadar önce kahve içersen yağ yakımına destek veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…