- 7 Aralık 2014
- 114
- 23
- Konu Sahibi hayalettimoldu
Yok yenıyor TADI cok kötü degıl azar azar koyup deneyın bencetadından korktum ben bunun ya sanki midemi bulandırcakmış gibi :O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yenıyor TADI cok kötü degıl azar azar koyup deneyın bencetadından korktum ben bunun ya sanki midemi bulandırcakmış gibi :O
göbeği yparken neler neler yedik dimi amaYok yenıyor TADI cok kötü degıl azar azar koyup deneyın bence
Canim nette ayrobik videolari var benim hosuma gitti aslinda spor yapmayi sevmem ama ayrobik zevkliKızlar mrb dıyete ek olarak uyguladınıgınız kürler varmı. Bu karda Kışta evde olanlar nasıl spor yapabılıyor yöntemınız varmı
Canim nette ayrobik videolari var benim hosuma gitti aslinda spor yapmayi sevmem ama ayrobik zevkli
BEnce makarna kilo aldirmiyo az sosla yersen ve yaninde bise yemessen birde 4 gibi yeyip bidaha bise yemessen kilo bile verirsinBende geldim:) boyum 1.69 kg( benim en büyük sorunum simitlerim. ..az spor yapayım dedim 3 gündür heryerim agrio makarnaya dayanamıyorum napcam ben
Hic verdinmi canim bu tavuk diyetindeof gitsin kilolar artık o kadar çok istiyorum ki spora inicem bugün
sabah kardiyo yaptım :)
tekrar inicem
165 vardır boyum 50-52 olmam lazım
canim bir hedefin olursa eğer o hedefine ulaşmk içinde iraden güçlü olur...Irade gucluymus sende bakicam linklere tsk
yani ben tamamen uymadım kendime göre şekillendirdim ama bugün çok çok çokk aşırıya kaçtım bozdum diyeti resmen ama yarın çok az yicem ve telafi edicem İnşallah çünkü çok kötü bozdum yarın bol spor az yemekle gider umarım ya almak istemiyorum geriye bi daha da tutmaya çalışcam boğazımıHic verdinmi canim bu tavuk diyetinde
Bu saatte olmaz canim yemek yok sabah kahvaltida yersin tabi canin isterse ozamandaÇok aç hissediyorum kendimi ve canım makarna cekio
Ne kadar spor yapiyosun bende basladim ama 15 20 dk ayrobik yapiyorum faydasi olurmuki68 dim yediklerime dikkat ederek ve bu son günlerde biraz spor yaparak 64 e düştüm ama reglin de etkisi olabilir yani 2 kilo etki etse 62 falanım sanırım