arkadaşlar merhaba :) son diyet günlüğü yani bundan sonra diyet yapmak yok! zayıflayıp istediğimiz kiloya geldiğimizde bundan sonra da böyle gidecek.çünkü artık çok sıkıldım alışveriş kabusum olmaya başladı jean alıyorum löpür löpür bacak çıkıyor hoş mu? berbat
bu yüzden her gün buraya neler yaptımı yazıp hedefime ulaşacağım İnşallah. o pantolonların,bikinilerin içinde ben de güzel duracağım!
siz de kilodan bıktıysanız eşinize sevgilinize en başta kendinize güzel görünmek istiyorsanız birlikte başlayalım mı? :)
benim bi 15 kilo fazlam var arkadaşlar. ama başta küçük küçük hedefler koyucam sanki 3 kilo fazlam varmış gibi kendimi şımartıcam sonra bi 3 daha bi 3 dahaa... :))) büyük hedefler hayal kırıklığına yol açıyor bende bu kilo konusunda o yüzden azar azar hedef koymak en iyisi. ve birisi bi şey verdiğinde canınız istemiyormş gibi düşünün tiksindirin kendinizden o yiyeceği. zamanla istememeye başlıyosunuz ben bi ara bu yöntemle vermiştim biraz ama tabi çooook önceden. ama en etkili yollardan biri. diyet yapıyorum canım yemicem derseniz bi taneden nolcak demeye başlar zayıfcıklar
hadi bakalımm kimler benimle olmak istiyor çok merak ediyorum :)