- 22 Ağustos 2014
- 125
- 27
-
- Konu Sahibi hayalettimoldu
sağol canım sana da kolay gelsin nasıl gidiyor diyetinİlginç bir konu doğrusu,
Şu anda diyet gruplarında 60-69 kilo aralığındayım, 63 kilo başlamıştım, En son 59,400 düm
Diyetisyenim 2 hafta içinde 57,400 e inmemi istedi, bunun için diyet listesi hazırladı,
bakalım inebilecekmiyim,
benden istediğiniz ne olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Kolay gelsin
Gercekten oyle bende tatlimi cikolatami yiyorum ama saat 4 e kadar ondan sonra tatli yemek yok kilo almiyosun ustune veredebiliyosun tabi cok kacirmadiysan yoksa yerinde sayiyosunbi de ben dün bir tatlı yedim kektir çikolatadır falan ama akşam yemedim pek bi şey ondan bile almamışım ayy çok şükür nazar değmesindemek ki akşam yemediğimiz zaman hiçbi şeycik olmuyor :))
aynen canım şimdi akşam yemeğimi de yedim bitki çayını da unutmazsam içicem bakalım sen kilo verebildin mi hafiflik hissediyor musun canımGercekten oyle bende tatlimi cikolatami yiyorum ama saat 4 e kadar ondan sonra tatli yemek yok kilo almiyosun ustune veredebiliyosun tabi cok kacirmadiysan yoksa yerinde sayiyosun
Ben uc haftada dort kilo verdim hic spor yapmadan sadece aksamlari yemedim bide ekmegi kestim simdi 60 kilo 300 grm iki uc gundur ayni yerimde sayiyorum ama bazen durabiliyo eminim gidicekler bir uc kilo daha verim iyi hissedicem sonucta uc ay once yetmis kiloydum tabi dogum yaptigim icin ama yinede iyi gitti on kilo toplamdaaynen canım şimdi akşam yemeğimi de yedim bitki çayını da unutmazsam içicem bakalım sen kilo verebildin mi hafiflik hissediyor musun canım
ayrıca 10 gittiyse ne ki hemen verirsinn bol su ve bitki çayıyla (özellikle biberiye yağ yakıyormuş tadı da çok güzell )Ben uc haftada dort kilo verdim hic spor yapmadan sadece aksamlari yemedim bide ekmegi kestim simdi 60 kilo 300 grm iki uc gundur ayni yerimde sayiyorum ama bazen durabiliyo eminim gidicekler bir uc kilo daha verim iyi hissedicem sonucta uc ay once yetmis kiloydum tabi dogum yaptigim icin ama yinede iyi gitti on kilo toplamda
loN boyun kac canimben çok hareketsizdim şimdi annem işe başladı yemek bulaşık kardeşimle ilgilenme derken hareketler arttı onun da faydası var sanırım çünkü cidden yiyip içip yatıyodum akşam biraz bi şey yedim midem kötü oldu midem küçülmeye başladı sanırım :))