- 22 Ağustos 2014
- 125
- 27
-
- Konu Sahibi hayalettimoldu
Bende spor yapmiyorum hic canim istemiyokızlar sabah yarım gevrek kırmızı pul biberli çok az peynir zeytin ve yumurta ve çay :)
öğlen de çok az tavuk ve yumurta ve tabiki yoğurtt
spor yapmıyorum ama başlıcam inşallah ona da selülitler yağlar cidden hiç hoş durmuyor pürüzsüz ince sıkı bacaklar için spor şart malum..
diyet yaptığım zaman evet hızlı veriyorum sobrasındada hızlıca geri alıyorum..busebeple diyet yapmıyorum.. tabağımdaki yemeğin miktarını kısmıyorum ,herzamanki gibi miktar aynı kalıyor.. sadece ek olarak yurudum okadar.. vucudum çok şişti benim ödem desem daha doğru olur.. doktorum tuzu kestrdi...bol su iç dedi.. benden öyle yaptım.. kızımı emzirmediğim günden bu yanada hep papatya çayı içtim ama sen yapma sütün kesilir..Hos geldin canim nekadar hizli kilo vermissin kirk kilo nedemek simdi kac kilosun benimde 4 aylik bir kizim var dort ayda bende on kilo verdim simdi biraz tikandim 60 61 kilo arasindayim 55 olmak istiyorum ama kaldim burda ben yiyerek veremiyorum illaki ac kalcam emziriyorum suanda cokta kesemiyorum sadece aksamlari yemiyorum bunyem onada alisti sanirim sen hizli alip hizli veriyosun galiba
canım hoşgeldinn :)
başarabilirsin neden hayal olsun ki önemli olan pes etmemek ben bugüne kadar bir sürü kez diyet yapıp bıraktım ama kilo özgüvene kadar hemen hemen her şeyi etkiliyor olmuyor yani düğüne kadar çok güzel kilo verirsin canım nolcak :)
ben bi ara pilates yapıyordum sıkılaştırıyor rahatlatıyor zayıflamadan iyada rahatlamak için yapılası bi spor bence deneyebilrisin sen de daha çabuk sıkılaşırsın merak etme yağ kasa dönüşür diye bi olay yok :)
diyet yaptığım zaman evet hızlı veriyorum sobrasındada hızlıca geri alıyorum..busebeple diyet yapmıyorum.. tabağımdaki yemeğin miktarını kısmıyorum ,herzamanki gibi miktar aynı kalıyor.. sadece ek olarak yurudum okadar.. vucudum çok şişti benim ödem desem daha doğru olur.. doktorum tuzu kestrdi...bol su iç dedi.. benden öyle yaptım.. kızımı emzirmediğim günden bu yanada hep papatya çayı içtim ama sen yapma sütün kesilir..
yeniden merhaba.. :)
ben 76 ile hamile kaldım doğuma 126 ile girdim ve erken doğum yaptım.. yüksek tansiyon başıma dert oldu..
doğumdan önce ve sonra doktorumun kesin yasak etmesiyle tuzu hayatımdan çıkartmıştım şimdi yeni yeni azda olsa koyuyorum yemeklerime...
şekeride hayatımdan çok çok önce çıkartmıştım..
hamburger ,pizza vs işlenmiş gıdaları kesinlikle yemiyorum..ne evimde ne dışarı çıktığımızda.. evde genellde kendi yaptıklarımı tüketiyorum..dışarıda ise ekmek arası balık,kokoreç,tantuni vs şeyler yiyorum bazen canım kebap vs çektiğinde ise esnaf lokantasına gidiyorum..esnaf lokantasını tercih etmemim sebebi ise taze yemeklerin olmasıdır gunu gunune pişen yemekler yani.. diğer lokantalarda öyle olmaz bayat yemeği önünüze koyarlar..tadı değişir gibi olursa içine başka maddeler katarak sizi kandırabilirler.. kolayı 2 yıldan beri içmiyorum.. ama sade gazozu çok severim mesela onu içiyorum... hazır meyve sularınıda hayatımdan çıkaralı 3 yıl oldu..evde kendim yapıyorum dışarda ise ayran alıyorum yada sadecgazoz :)siyah çayıda 5 yıldan beri içmiyorum..onun yerine yeşil çay..ıhlamur çayı gibi diğer yararlı bitki çaylarını tüketiyorum.. hee çokk nadir canım çay çekti diyelim bazen ara arar olur ya hani.. tek bardaktan ibaret olsun diye o sallamalı olanlardan koyuyorum (iğrenç oluyo onlarda ama siyah çay iyi değil boşver diyorum kendime) zira benim annem çay tiryakisi..
ama kahvenin her türlüsünü içerimmm.. çok severim kahveyi.. 2 senedir sütlü yada süttozu katarak içmeye başladım önceden sek içerdim kahveyi...
canım çikolata istedimi bitter alıyorum daha az şekerli olanlarından yada çikolatacılarda madlen olurya hani misafirlik olan ondan alıyorum gram hesabı öyle yiyorum..
dediğim gibi diyet yapmıyorum sadece sağlıklı beslenmeye calışıyorum... bundan 3yıl once saframı aldırdığımdan yağlı kızartmalarıda hayatımdan çıkarttım ..kızartma yerine ızgara yada fırını tercih ediyorum.. bi ara fritöz arastırmıştım az yağlı olsun diye amaaaa çok pahalı geldi alamadım benim bütçeyi aştı yani.. ama halen daha aklımda... eşim kızartymayı seviyor ama ev fena oluyor her kızartma sonrası... bir irade daha eşim yerken kızartmaları hiçç canım istemiyor (tabii bu zamanla oldu).. sonra ben bi hastalık gecırdım ve onun sonrasında baharatlı gıdalara baharatın kendisine allerjim çıktı..bu sebeple cipste yiyemıyorum :) en çok buna sevındım zaten...
kısaca hayatımda yaptığım kısıtlamalar ya bı hastalık sonrası yada yeter artık sağlıklı beslenırsem kilo vermemde okadar kolaylaşır dediğim içindir.. ehh ustune bide spor yaptıkmı daha ne olsun..
Benim de basenlerim geniş ve Popom büyük.. Hiç de sıkı değil vücudum.. Bu basenden nasıl kurtulucaz bilmiyorum..73 kiloym 13 kilo fazlam var boy 168 cm kil daha cok basende iki gundr kendime gore diyet yapiyorum ama aklim surekli yemekte :-(
gerçekten bravo.. yani daha ne ki spor da eklendiğinde çok da mükemmel olur cidden tebrik ediyorum ne güzel alışkanlık edinmişsiniz :)
ben de bu aralar fazla kaçırıyorum ya :/ tekrardan toparlayıp düzgün beslenmem lazım aslında gaza gelmem lazım incelmem lazımm hem de 1 mart a kadar bi 4 kilo gitmesi lazım napayım ne edeyim
Bas3n kolay bence yuruyusle kurtulabilirsin gobekten kurtulmak daha zor mekik cekmek gerek bu daha zor bendede hic basen yok gogus ve gobek var gogusten hic kurtulunmuyo iyimiBenim de basenlerim geniş ve Popom büyük.. Hiç de sıkı değil vücudum.. Bu basenden nasıl kurtulucaz bilmiyorum..
gerçekten bravo.. yani daha ne ki spor da eklendiğinde çok da mükemmel olur cidden tebrik ediyorum ne güzel alışkanlık edinmişsiniz :)
ben de bu aralar fazla kaçırıyorum ya :/ tekrardan toparlayıp düzgün beslenmem lazım aslında gaza gelmem lazım incelmem lazımm hem de 1 mart a kadar bi 4 kilo gitmesi lazım napayım ne edeyim
keşke göğüs olsa da kurtulamasam. Yürüyüş yapıyorum ama yeterli olmuyor.. Yürüyüş + diyet şart.. Bu defa da yüzüm çöküyor.. Zaten yanaklarım dolgun değil..Bas3n kolay bence yuruyusle kurtulabilirsin gobekten kurtulmak daha zor mekik cekmek gerek bu daha zor bendede hic basen yok gogus ve gobek var gogusten hic kurtulunmuyo iyimi
Ben nerdeyse estetik dusunuyorum gogus hic sevmiyorum cok buyuk herkes kend derdinden muzdarip canim insallah hepimizin istegi llurkeşke göğüs olsa da kurtulamasam. Yürüyüş yapıyorum ama yeterli olmuyor.. Yürüyüş + diyet şart.. Bu defa da yüzüm çöküyor.. Zaten yanaklarım dolgun değil..
sabah 10a kadar yaptığın sporlarda yağ yakımı,öğleden sonraya yapılan sporlar kas yapımıdır
bide bendede var şu sıkılaştıcı var çok iyi yamışsın almakla 2 yıldan beri sadwce sıkılaşmak için kullanıyorum ve faydasını gordum diyebilirim :)
bende dambılmı alsam dıyorum goguslerım ve kollarım için ,su şişesi belli bi zaman sonra işe yaramıo sankii...
göbek yağlarını yakmak için yoğurt kurune basladım faydasını gorurum insallah
estetik düşünme canım ya... şükret bence yani onu sana Allah verdiBen nerdeyse estetik dusunuyorum gogus hic sevmiyorum cok buyuk herkes kend derdinden muzdarip canim insallah hepimizin istegi llur
Sukurler olsun sikayetim rabbime degil ama agirligini tasimak sirtimda cok agri yapiyo simdi emziriyorum iyce buyudu bakalim insallah sut bitince kuculur bende yaptirmak istemiyorum kuculurse yaptirmam benimki rahatsizlik vermesinden sikayetimestetik düşünme canım ya... şükret bence yani onu sana Allah verdi
bu arada kilo durumun nasıl
Boyun kaç? Birden vermezsin doğum kilolarını.. 2 sene Sonra hala verememiş olursan o zaman panikle işte..Kilom cok degil demistim yeni dogum yaptim dort ay oldu 60 kiloyum simdi uc gun diyet yapiyorum 60 oluyorum bir gun bozuyorum mecburen sutum azaliveriyo 61 oluyorum sonra basliyorum 60 oluyorum derkenbu dongu donuyo daha asagi inemiyorum nerdeyse bir aydir boyle senin nasil kac oldun
benim de 65 66 falandır herhalde bu aralar nasıl yiyorum anlatamam akşam fazla kaçırıyorum özellikler ya... spora başladım ama fazla yemeye de başladım onları kısmam lazımKilom cok degil demistim yeni dogum yaptim dort ay oldu 60 kiloyum simdi uc gun diyet yapiyorum 60 oluyorum bir gun bozuyorum mecburen sutum azaliveriyo 61 oluyorum sonra basliyorum 60 oluyorum derkenbu dongu donuyo daha asagi inemiyorum nerdeyse bir aydir boyle senin nasil kac oldun