Son diyet günlüğü!! bugün zayıflamak için ne yaptık?

Ne kadar spor yapiyosun bende basladim ama 15 20 dk ayrobik yapiyorum faydasi olurmuki
ben baya yapıyorum ya bazen günde 2 kere yapıyorum en az 20-30 dakika yürüyüş bandında bazen bisiklet de yapıyorum bi 5-10 dk hareketler yapıyorum bel,karın,kalça,bacak,kol falan bugün sadece sabah yaptım ve akşam fazla kaçırdım umarım telafi edebilirim
spor çok etkili ama belim küçüldü resmen baya

Darisi bana bende biraz sklasmak istiyorum baya kilo verdim yumusadim sen tavuga devam et baya kilo verdiriyo tavuk

Ne kadar zamanda 64 e dustun canim

Merhab geç kalmadıysam bende aranıza girmek isterimm

UOTE="efuli14, post: 39783177, member: 664709"]Merhab geç kalmadıysam bende aranıza girmek isterimm[/QUOTE]
Bende hep kilo vermek istiyorum 54 kiloydum ilk evlendgmde 65 oldum hamilelik derken 80 ciktim dogum donusu 68 oglum 3.5 yasinda ben suan 72 74 arasiyim giydigim yakismiyor gorenler sasiriyor vercem diyorum ama iki gun dikkat ediyorum yediklerimi ucuncu gin kitliktan cikmis misali yiyorum istikrarli olamiyorum normalde de hirs sifir ne yapayim bilemedim 36 beden kiyafetlerm var onlari gorunce bu sefer ksn vercm dyrm yok yine ayni benim gibi olan var mi ayrica mide kuculur mu ? Kuculurse kac gunde nasil kuculur acill yardim

UOTE="efuli14, post: 39783177, member: 664709"]Merhab geç kalmadıysam bende aranıza girmek isterimm
Bende hep kilo vermek istiyorum 54 kiloydum ilk evlendgmde 65 oldum hamilelik derken 80 ciktim dogum donusu 68 oglum 3.5 yasinda ben suan 72 74 arasiyim giydigim yakismiyor gorenler sasiriyor vercem diyorum ama iki gun dikkat ediyorum yediklerimi ucuncu gin kitliktan cikmis misali yiyorum istikrarli olamiyorum normalde de hirs sifir ne yapayim bilemedim 36 beden kiyafetlerm var onlari gorunce bu sefer ksn vercm dyrm yok yine ayni benim gibi olan var mi ayrica mide kuculur mu ? Kuculurse kac gunde nasil kuculur acill yardim[/QUOTE]
bana göre 10 gün sağlıklı beslenir az yersen otomatik olarak miden küçülür ben bir haftadır diyet yapıyorum midem gerçkten küçüldü öncden canımın çektiği şeyleri şuan hiç istemiyorum yiyemiyorum

selam kızlar.. geçmişi okumadım ama başlığa cevap veriim dedim...
Bugün zayıflamak için çok şey yaptım
1- çikolata yememek için kendimi tuttum
2- börek yememek için kendimi tuttum
3- gofret yememek için kendimi tuttum
4- tahin helvası yememek için kendimi tuttum
5- baklava yememek için kendimi tuttum
6- iskender döner yememek için kendimi tuttum
7- dondurma yememek için kendimi tuttum
8- hamburger yememek için kendimi tuttum
9- kıymalı kaşarlı pide yememek için kendimi tuttum
10- ketçaplı mayonezli makarna yanında da kola yememek için kendimi tuttum

kızlar yeniden geldim :)
çok ihmal ettim biliyorum ama kilolarla malesef yine başım dertte
tekrar başlayıp bu sefer hayat tarzımı değiştirerek kilo vermek istiyorum
çünkü ben 65 falanımdır sanırım tartılmadım uzun zamandır ve 50-55 kilo arası olmak istiyorum
yani bi 10 kilo fazlam varsa ben yanlış besleniyorum bence rakamlar çok açık
o yüzden bu yaz spor ve sağlıklı beslenme adına her şeyi yapmak istiyorum
kendimi motive ederim bi şekilde ama birlikte motivasyon her zaman daha fazla bence
o yüzden katılmak isteyenler buyursun gelsin :)
ben yine günlük şeklinde yazmaya devam ederim büyük ihtimalle ama birlikte olursa coştururuz birbirimizi
çılgın kadınlar yağları coşturuyor
şaka bi yana cidden buna ihtiyacım var
ramazanda da akşam spor yaparım diye düşünüyorum
hadi bakalım hepimize kolay gelsin
şu aralar sınavlarım var ama en kısa zamanda başlayacağım
başlangıç ve bitiş kilolarımızı kaydedip kilo vermeye başlayalım
çok içimden geldii herkesi çok seviyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…