Son diyet günlüğü!! bugün zayıflamak için ne yaptık?

bugün yediklerim
sabah: biraz greyfurt + biraz elma+biraz muz ve kahve (böyleydi sanırım hatırladığım kadarıyla )
öğlen:az tavuk haşlama + yoğurt (baharatlı) + yarım domates
akşam:yine biraz elma+çok az muz+ süt ve greyfurt
ayrıca bugün 2 kere spora indim yürüyüş hareketler yaptım

siz neler yapıyorsunuz :)

bugün hepsinden çok çok az olmak üzere kuru yemişlerden yedim(bademvs) kendimi sanki çok şey yemiş gibi hissettim biraz da muz yedim sanki dünyaları yedim ve diyeti bozdum gibi geldi sağlıklı beslenmeye alışıyorum sanırım :)
sabah greyfurtumu yedim aradan zaman geçtikten sonra tavuk(haşlama),marum,maydonoz,yoğurt,yarım domates ve bol baharat kattım onu yedim
öğlen ve akşama doğru kuruyemiş,süt muz falan yedim ama tabiki çok az
ve akşam sporumu yaptım :)
sağlıklı beslenmek kadar güzeli var mı :) bi ara gerçekten çok abartmıştım ve deli gibi yiyordum akşamları hele..
şimdi dikkat ediyorum 64 kilo çıktım tartıda regl oldum ama bakalım haftasonu ne kadar çıkıcam reglin de etkisiyle fazla çıkmış olabilirim herhalde o yüzden haftasonuna kadar gönül ister 58 ama 60 olsam bile razıyım :) çünkü spor da yaptığım için sıkılaşma oluyordur
ne de çok yazdım bu topicte kilolu pek yok ama insan yediklerine dikkat edip hareket edince kendini çok iyi hissediyor özgüven geliyor resmen
biraz daha kilo vereyim yağsız soslu sebzeli makarna falan da yerim belki öğlenleri şimdilik az yiyerek ve tavuklarımı da bitirerek devam etsem de olur :)
50-55 kilo arası fit bir bedenim olsun istiyorum gerçekten ince,narin ama sıkı bir vücudum olsun istiyorum
bunun için çalışıyorum umarım karşılığını alırım
resmen günlük oldu bu yazdığım :)
herkese mutlu sağlıklı akşamlar bayanlarr :)

Bende geldim:) boyum 1.69 kg( benim en büyük sorunum simitlerim. ..az spor yapayım dedim 3 gündür heryerim agrio makarnaya dayanamıyorum napcam ben

sabah yoğurdun içine biraz kuruyemiş öğlen tavuk+marul+domates şimdi de tavuk+yoğurt ve domates yiyorum :) akşam yemeğim olacak bu şiş hissediyorum kendimi biraz haa bi de öğlen soda içtim sade

of gitsin kilolar artık o kadar çok istiyorum ki spora inicem bugün
sabah kardiyo yaptım :)
tekrar inicem
165 vardır boyum 50-52 olmam lazım

Hic verdinmi canim bu tavuk diyetinde
yani ben tamamen uymadım kendime göre şekillendirdim ama bugün çok çok çokk aşırıya kaçtım bozdum diyeti resmen ama yarın çok az yicem ve telafi edicem İnşallah çünkü çok kötü bozdum yarın bol spor az yemekle gider umarım ya almak istemiyorum geriye bi daha da tutmaya çalışcam boğazımı

68 dim yediklerime dikkat ederek ve bu son günlerde biraz spor yaparak 64 e düştüm ama reglin de etkisi olabilir yani 2 kilo etki etse 62 falanım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…