bugün hepsinden çok çok az olmak üzere kuru yemişlerden yedim(bademvs) kendimi sanki çok şey yemiş gibi hissettim biraz da muz yedim sanki dünyaları yedim ve diyeti bozdum gibi geldi sağlıklı beslenmeye alışıyorum sanırım :)
sabah greyfurtumu yedim aradan zaman geçtikten sonra tavuk(haşlama),marum,maydonoz,yoğurt,yarım domates ve bol baharat kattım onu yedim
öğlen ve akşama doğru kuruyemiş,süt muz falan yedim ama tabiki çok az
ve akşam sporumu yaptım :)
sağlıklı beslenmek kadar güzeli var mı :) bi ara gerçekten çok abartmıştım ve deli gibi yiyordum akşamları hele..
şimdi dikkat ediyorum 64 kilo çıktım tartıda regl oldum ama bakalım haftasonu ne kadar çıkıcam reglin de etkisiyle fazla çıkmış olabilirim herhalde o yüzden haftasonuna kadar gönül ister 58
ama 60 olsam bile razıyım :) çünkü spor da yaptığım için sıkılaşma oluyordur
ne de çok yazdım
bu topicte kilolu pek yok ama insan yediklerine dikkat edip hareket edince kendini çok iyi hissediyor özgüven geliyor resmen
biraz daha kilo vereyim yağsız soslu sebzeli makarna falan da yerim belki öğlenleri şimdilik az yiyerek ve tavuklarımı da bitirerek devam etsem de olur :)
50-55 kilo arası fit bir bedenim olsun istiyorum gerçekten ince,narin ama sıkı bir vücudum olsun istiyorum
bunun için çalışıyorum umarım karşılığını alırım
resmen günlük oldu bu yazdığım :)
herkese mutlu sağlıklı akşamlar bayanlarr :)