- 22 Ağustos 2014
- 125
- 27
- Konu Sahibi hayalettimoldu
165 vardır boyum canımKi
loN boyun kac canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
165 vardır boyum canımKi
loN boyun kac canim
Bugün sabah pizza yedim kendim yaptım 2 küçük dilim öğlen kek yedim küçük bi parça kivi yedim akşam da çorba içtim ve 1 tane balık yedim küçük hamsiden bi lokma ekmek ve biraz salatayla ama hepsinden az sadece çorbayı 1 kase dolusu içtim saat 7 de sanırım ya da en geç 7 buçukta yedim bitki çayımı da biraz içtim yarın da patates yoğurda başlıcam inşallahBugun neler yedin menun neydi sabahtan aksama bide en son kacta yedin
Canim menun cok iyi ama aksam 7 gec degilmi bunlarla kilo almassin ama verilmiyoda gec yeme bence bes gibi yersen daha iyi engec aksamda bir bardak sut yada birtane meyve yersen daha hizli verirsinBugün sabah pizza yedim kendim yaptım 2 küçük dilim öğlen kek yedim küçük bi parça kivi yedim akşam da çorba içtim ve 1 tane balık yedim küçük hamsiden bi lokma ekmek ve biraz salatayla ama hepsinden az sadece çorbayı 1 kase dolusu içtim saat 7 de sanırım ya da en geç 7 buçukta yedim bitki çayımı da biraz içtim yarın da patates yoğurda başlıcam inşallah
haklısın tatlım ama ben önceleri deli gibi yiyordum bundan 1 ay öncesinde falan sabah ye öğlen ye akşam ye gece ye deli gibi yiyodum ve hareket de yoktu pek yiyip yatıyodum yine iyi çok aşırı almamışım buna rağmen diyorum şimdi böyle kısınca çok da diyet havası vermek istemiyorum kendime öyle olunca daha çok yiyesim geliyor şuan karnım gurlucak nerdeyse ama yemicemEn fazla kilo nekadar erken kapatirsan gunu okadar iyi ondan once fazlada yesen yakarsin mide ac kalmali gece
Ya ben napim beste yedim en son su icip duruyorum doymak icin iyidir gurlucakki sabah eksileri gorelim su ic doyuruyo biraz yeme sakinhaklısın tatlım ama ben önceleri deli gibi yiyordum bundan 1 ay öncesinde falan sabah ye öğlen ye akşam ye gece ye deli gibi yiyodum ve hareket de yoktu pek yiyip yatıyodum yine iyi çok aşırı almamışım buna rağmen diyorum şimdi böyle kısınca çok da diyet havası vermek istemiyorum kendime öyle olunca daha çok yiyesim geliyor şuan karnım gurlucak nerdeyse ama yemicem
süt içtim bir bardak ama yiyecek olarak yemedim bi 3-4 kilo daha vereyim iyice moral olucakBe
Ya ben napim beste yedim en son su icip duruyorum doymak icin iyidir gurlucakki sabah eksileri gorelim su ic doyuruyo biraz yeme sakin
Avusturyada kaliyorum sen nerde kaliyosunbu arada yurtdışında kalıyorum demiştin hangi ülke canım :)
Canim metobolizma icin sabahlari bitane kivi ye cok iyi geliyo ve her yemekten once elma yersen baya hizlanir benim baya iyi calisiyo bu sayede odeme gelince hic bise yapmadim onun icin bol su iciyorum bende oyle bitki sulari icemem cunki hic cok spor yapiyosan oda odem yapiyoturkiyede kaliyorum canim bi sey soracagim odemden dolayi sanirim cok siskin hissediyorum regl gunume de daha cok var bi tavsiyeniz var mi maydonoz suyu diyorlar simdi onu icmeye calisacagim am sevmiyorum maydonozu pek ba buyuk tuvalete de pek cikan biri degilim metabolizmam cok calismiyor sanirim napmaliyim sis hissediyorum cok hemde
-çok sağol canım bu arada 7-8 günde 3 kilo vermişim :)Canim metobolizma icin sabahlari bitane kivi ye cok iyi geliyo ve her yemekten once elma yersen baya hizlanir benim baya iyi calisiyo bu sayede odeme gelince hic bise yapmadim onun icin bol su iciyorum bende oyle bitki sulari icemem cunki hic cok spor yapiyosan oda odem yapiyo
turkiyede kaliyorum canim bi sey soracagim odemden dolayi sanirim cok siskin hissediyorum regl gunume de daha cok var bi tavsiyeniz var mi maydonoz suyu diyorlar simdi onu icmeye calisacagim am sevmiyorum maydonozu pek ba buyuk tuvalete de pek cikan biri degilim metabolizmam cok calismiyor sanirim napmaliyim sis hissediyorum cok hemde
Hos geldin canim nekadar hizli kilo vermissin kirk kilo nedemek simdi kac kilosun benimde 4 aylik bir kizim var dort ayda bende on kilo verdim simdi biraz tikandim 60 61 kilo arasindayim 55 olmak istiyorum ama kaldim burda ben yiyerek veremiyorum illaki ac kalcam emziriyorum suanda cokta kesemiyorum sadece aksamlari yemiyorum bunyem onada alisti sanirim sen hizli alip hizli veriyosun galibabende burayı kendime uygun gördüm merhaba yeniden
8 aylık bi kızım var... hamileliğimde +4o kilo aldım ama herkese +30 dedim ohaa filan olmasınlar diyeee..gerçi yine ohaa dediler yaa neyseee...
benim şimdi +3 kilo fazlam kaldı... sırf göbek desem yeridir... asla diyet yapmadım sadece yürüdüm okadar... zaten benim bünyem diyet dedimi çoşuyo vee neler neler yemiyorumki o anda... tam zıt yonde hareket ediyorum iki misli kilo alıyorum..oyuzden diyet değilde kafaya göre takıldım diyebilirim.. zaten ilk doğumdan sonra 10 kılo verdim 1 haftada aha ne kadar kolaymıs yahu dedim kilo vermek :) ama 87 oldum bi ara ve tıkandım kesinlikle veremedim + emziriyordum o zamanlarda.. bu zamana kadar ayda 2 yada 1 kılo gibi az az verdim hep..gercı daha iyi.. ne kadar az verirsem okadar almasıda zor olur diye dusunuyorum acıkcası. ama ben yinede yaza kadar kardeşimin dugune kadar 62 kiloya dusmek istiyorum umarım bu hayalden ibaret olmaz...
canım teşekkür ederimCok iyi vermissin tebrikler canim nereye kayboluyosun uc dort gun gelmiyosun ben ayniyim hala bu ara misafirlerden dolayi yedim hep
canım hoşgeldinn :)bende burayı kendime uygun gördüm merhaba yeniden
8 aylık bi kızım var... hamileliğimde +4o kilo aldım ama herkese +30 dedim ohaa filan olmasınlar diyeee..gerçi yine ohaa dediler yaa neyseee...
benim şimdi +3 kilo fazlam kaldı... sırf göbek desem yeridir... asla diyet yapmadım sadece yürüdüm okadar... zaten benim bünyem diyet dedimi çoşuyo vee neler neler yemiyorumki o anda... tam zıt yonde hareket ediyorum iki misli kilo alıyorum..oyuzden diyet değilde kafaya göre takıldım diyebilirim.. zaten ilk doğumdan sonra 10 kılo verdim 1 haftada aha ne kadar kolaymıs yahu dedim kilo vermek :) ama 87 oldum bi ara ve tıkandım kesinlikle veremedim + emziriyordum o zamanlarda.. bu zamana kadar ayda 2 yada 1 kılo gibi az az verdim hep..gercı daha iyi.. ne kadar az verirsem okadar almasıda zor olur diye dusunuyorum acıkcası. ama ben yinede yaza kadar kardeşimin dugune kadar 62 kiloya dusmek istiyorum umarım bu hayalden ibaret olmaz...