bende olcam böyleeeeeeeee
Buda benim bacaklarım
Eki Görüntüle 734993
fındıkkurdu; cnm üzülmenı ıstemıyorum ama çok şişmıs:26::26::26: bacaklarına yüklenme fazla......bu sekılde devam edersen hıc hoş durmayacak........sadece yuruyus yap bence...ya da bır spor hocasına sor ne yapmak gerekıyormus....kk da kı arkadaşlar ne kadar yardımcı olmaya çalıssada prof. biri gıbı olmaz....yanlış yönlendırme olabılır....bacaklarına dıkkat et..kaş yapayım derken göz çıkarma....senınle aynı durumda olduğum ıcın söylüyorum......ben erken farkettım ve durdum
Buda benim bacaklarım
Eki Görüntüle 734993
bende farkettim canım bacağa pek yüklenmiyorum squat dışında squattada zaten tüm yükü popoya verdiğim için çokta bişey olmuyo 1 ay sonra köye gidicem orda bol bol yürürüm bide ip atlarım belki incelir :26: bu ara karına yükleniyorum sadece. Çok kötü duruyo böyle yaya hadi şuan kapalıyım bacaklarımı kimse görmüyo ama evlendiğim zaman :26: bide ben öyle ayan beyan bi kapalı değilim denizime felanda gidiyorum mayomu bikinimi giyerim kimsede bişey diyemez tek eğlencem o benim neyse işte ordada kötü durcak nasıl incelir ki bu bacak ya
bende farkettim canım bacağa pek yüklenmiyorum squat dışında squattada zaten tüm yükü popoya verdiğim için çokta bişey olmuyo 1 ay sonra köye gidicem orda bol bol yürürüm bide ip atlarım belki incelir :26: bu ara karına yükleniyorum sadece. Çok kötü duruyo böyle yaya hadi şuan kapalıyım bacaklarımı kimse görmüyo ama evlendiğim zaman :26: bide ben öyle ayan beyan bi kapalı değilim denizime felanda gidiyorum mayomu bikinimi giyerim kimsede bişey diyemez tek eğlencem o benim neyse işte ordada kötü durcak nasıl incelir ki bu bacak ya
fındıkkurdu; cnm üzülmenı ıstemıyorum ama çok şişmıs:26::26::26: bacaklarına yüklenme fazla......bu sekılde devam edersen hıc hoş durmayacak........sadece yuruyus yap bence...ya da bır spor hocasına sor ne yapmak gerekıyormus....kk da kı arkadaşlar ne kadar yardımcı olmaya çalıssada prof. biri gıbı olmaz....yanlış yönlendırme olabılır....bacaklarına dıkkat et..kaş yapayım derken göz çıkarma....senınle aynı durumda olduğum ıcın söylüyorum......ben erken farkettım ve durdum
evet bende cok rahatsızım hıc şort falan gıyesım gelmiyor.......eger olurda bır spor hocasına sorma ımkanın olursa benı de bilgilendır
evet bende cok rahatsızım hıc şort falan gıyesım gelmiyor.......eger olurda bır spor hocasına sorma ımkanın olursa benı de bilgilendır
benim eşim spora gidiyor ona söyleyeyim de p.tesi sorsun bizim için ama benimkiler yağ onların incelmesi lazım önce yaaa
şu iç bacak ve arkadaki yağlar gitse ohhh diyeceğim akşam eve gidince bende fotomu koyayımda yorum yapın kızlar ay çok kötü hissettim kendimiiiiiya ben spor hocama sormuştum kadın beni tayla felanda görmüştü o kadar büyük bi sorun değil demişti taytım uzundu hoş duruyo demişti ya ben iç bacak gitsin kasıda sorun etmicem valla
ayy söylesene eşin sorsunbenim dizimin üstü kas onun biraz üstüde yağ iç bacağımın olduğu kısıım ya işte inşallah gider :26:
az önce birine sordum spor yapan biri. Dediki bırakma sporu önce kas olur sonra incelir merak etme dedi
inşallah canım inşallahhhh Rabbim mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin sözlün ve sana inşallahhhhbende bendeçok güzeller ya ne kadar da seksiler
ben 1 sene içinde böyle olmalıyım gelinliğimin içinde bir kuğu gibi süzülmeliyimBalayımda zayıf olmam lazım ilk gece önemli
ay hadi inşallahhhhh gerçi eşimin kasları 4yıldır spor yapmamasına rağmen erimedi hiç çok şiş duruyoraz önce birine sordum spor yapan biri. Dediki bırakma sporu önce kas olur sonra incelir merak etme dedi
bende var ama alt kattaki komşu çıkar mı acaba kapıyaiç bacakda tempolu yürüyüşle gidermiş. bende ip atlamanın incelttiğini duydum köye giderken atlama ipi alıcam sayaçlı durup durup atlarım
inşallah canım inşallahhhh Rabbim mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin sözlün ve sana inşallahhhh
ay hadi inşallahhhhh gerçi eşimin kasları 4yıldır spor yapmamasına rağmen erimedi hiç çok şiş duruyor
bende var ama alt kattaki komşu çıkar mı acaba kapıya
amin canımhadi ya bide koşma ve iple deneyelim bakalım :26: annem banada atlatmıyo evde
merhaba kızlar ben gecen yaz sonu 70-75 kilo arasindaydim pek de umursamıyordum acıkcası amaaan ilerde veririm canım diyodum surekli yiyodum. Taki sozlum bana yeter ! diyene kadar benim zayiflamami cok istedi cok yalvardı...
Bende kendime bi dur artik dedim ve spor salonuna yazildim devletin haftada 2 gun gidiyodum ooyle boyle derken sporla 67 kiloya indim spor yapiyodum ama yiyodum bogazimi hiiic esirgemiyordum sonra daha kilo veremeyince sozlumunde laflari aklima geldikce gittim devletin diyetisyeninden randevu aldim martin 1nde diyete basladim yavas yavas kilo verdim diyetisyenimle birlikte 10 kilo verdim hepside yagdan gitmis o yuzden bida gelme dedi o bana 55 olsan yeter dedi bi sure daha diyetine devam et dedi ama ben 50 olmak istiyorum cunku boyum 1.58
bu hafta baya yedim regl donemimdeydim cok pismanim suanki kilom 57.6 sporumuda hergun yapiyorum ancak eskisi kadar verimli degil ama eger burda bana destek olursanız sizinle birlikte tekrar zayıflayabilirim bana eslik etmek isteyen olursa cok sevinirim . Yaz geldi ve ben cidden fizigimi gostermek istiyorum cunku hayatim boyunca hep kilolu oldum ve belkide ilk kez 50lerdeyim .
Kızlar ben bu son 7 kilomla savasmak istiyorum aranızda bende bu kiloları istemiyorum diyeniniz varsa buyrun topigime burda yediklerimiz ictiklerimiz sporlarimiz zayiflama kurlerimiz denemelerimiz yanilmalarimiz dogrularimiz yanlislarimiz hepsini burda paylasalim :)
- Her pazartesi kilo bildirimi yapilacak
-Su icmeyi ihmal etmicez
-Hergun mutlaka spor yapilcak 1 gun dinlenilcek
-Kilo veremedigimiz hafta uzulmicez ama kendimize ceza vericez isterseniz bunu burda hep beraber kararlastiririz isterseniz kendimiz karar veririz
Not:Malum ramazana 1 ay kaldı ramazana kadar ne kadar kilo verirsek kardir ramazanda cok zor oluyo cunku
Herkese kapımız açıktır buyrun hiiiç beklemeyin
İsimler Başlangıç Kilo Şuanki Kilo Hedef Kilo Fndkkrdu 67 57.7 50 Betrayal 59 58 52 loove 56.6 56.6 50 Dafne 59 59 50 Gewezebidik 64 57.4 52 Blackswan 53.5 52.9 45 Thebeauty 64.9 63.8 57 nev10 65 62.3 55 Shawty 72 63 55 Bluedeniz 55 54.9 49 sera91 60 60 53 asbelove 64 64 57 Afrikalikezban 83 83 63
tabiki başlangıç kilon şuanki kilon ve hedef kilonu yazar mısın ?bende size katılabilir miyim ?
Kızlar işe girdiğim için bi kaç gündür giremedim.
hala 58 kiloyum yaa ://
neyse umarım işteki tempoyla veririm çok çok kilo.
sabah: çalıştığım yerde bi hamburger yedim.
öğle:-