valla 1-2 kilo gitmişti ödemle ancak o verdiklerini yiyerek geri aldı tabi o ayrı meseleeesaatini kur canım normal saatinden 15 dk önceye emin ol daha hızlı kilo verirsin
kilo verdi mi canım eşin ? spordan sonra içsemmi ki
çok aktif gördüm seni maaşallah maaşallahhhsporlarımı yaptımm
105 squat
40 mekik, 20 crunches,20 leg raises,35 sn plank
ters mekik 75 tane
ayaklarımı dümdüz yukarı kaldırıp mekik çektim 75 tane
ebru şallının yaptığı al gülüm ver gülüm yaptım 25 tane
tiffany yaptım
10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube bide bunu yaptım ve bugünlük bitti
şimdi kiraz sapı çayı yapıcam sonra meyve ve yoğurt yicem sonrada ders çalışcam bu arada belki popomun resmini çekip koyabilirim
bugün sabah ki menum
2 dilimbörek 2 salatalık yağsız eksili 1 yumurta
su böreğimi tam çözemedıgım babam almıs ama kac kolorıdır kı bu börek peynırlıay pişman oldum su böreğine benzemıyor ama yağlı bır borek yalan değil ınce dılım dı ya
bilmiyorum ki canım asbelovenin kocası 1-2 kilo vermiş :26:,
teşekkür ederim bu kiraz sapı işe yarıyormuymuşki acaba ?
valla 1-2 kilo gitmişti ödemle ancak o verdiklerini yiyerek geri aldı tabi o ayrı meseleee
çok aktif gördüm seni maaşallah maaşallahhh
fndkkurdu seninde benim gibi bacaklarınla aran kötü mü benim bir baldırım 60cm yaaa
böreğin kalorisi malesef çok fazlabugün yediklerine çok dikkat etmelisin
bilmiyorum ki canım asbelovenin kocası 1-2 kilo vermiş :26:
canım ne kadar sürede verdi eşin ? ay neden aktifsin diye bi sor hele5 günde 1 kilo almışım naısl aktif olmim pazartesi 56larda olmalıyım mutlaka
ay evet benim iç bacak sorunum var onlar gitse keşkebacaklarım hele üst bacağım kas oldu ama bi iç bacak yani yumoş olan yer gitmedi o nasıl gider acaba
bacaklarımın kas olmasınıda slim in 6 sağladı zaten sora bıraktım çünkü üst bacağım dirseğimin hemen üstü şişti kas şuan orası
hadi yaaa bende inceltmek istiyorum ama inceldikten sonra kas olsun istiyorum yanlış bişey yapmaktan korkuyorum bir ara salona mı gitsem acaba dedim ama salonun hocasının da iyi olması lazım bizim akrabanın kasları erimişti salonda yanlış yapılan hareketlerden şimdi ben de sumo squatsa başladım o dış ve iç bacağa daha etkili bir de kelebekmidir nedir adı bilmiyorum ama onu aldık onu kullanıyorum iç bacak çalışıyor ama dış bacak ondan daha çok çalışıyor bir bilsek nasıl becerebileceğimiay evet benim iç bacak sorunum var onlar gitse keşkebacaklarım hele üst bacağım kas oldu ama bi iç bacak yani yumoş olan yer gitmedi o nasıl gider acaba
bacaklarımın kas olmasınıda slim in 6 sağladı zaten sora bıraktım çünkü üst bacağım dirseğimin hemen üstü şişti kas şuan orası
fındıkkurdu; senınle bacaklarımız aynı bızım şuan ne durumdalar.bir foto koyabılır misin? bu arada söylemeden gecemeyecegım bu yaptığın spora kas olması normal.......çok aşırı yapıyorsunuz.....hayat boyu devam edemeyecegın sporu yapmak basına dert olur...eger sporu bırakırsan vücudun 2 kat daha fazla sarkar....
benım de dızlerımın ustu şiş şuanda ve bende kas olduğunu düşünüyorum....
valla 2hafta kadar içti canım çok içiremedim zaten zorla içiyordu ilk içtiğinden itibaren acaip etkisini gösterdi zaten parmaklarında ki şişlikler bile inmişti
hadi inşallah canım hedefe giden her yol mübahtır dimi bende dün akşam 9dan sonra yaptım sporumu öyle gaza gelmişim ki yorgunluk falan dinlemedi bünye vallaaa
fındıkkurdu; senınle bacaklarımız aynı bızım şuan ne durumdalar.bir foto koyabılır misin? bu arada söylemeden gecemeyecegım bu yaptığın spora kas olması normal.......çok aşırı yapıyorsunuz.....hayat boyu devam edemeyecegın sporu yapmak basına dert olur...eger sporu bırakırsan vücudun 2 kat daha fazla sarkar....
benım de dızlerımın ustu şiş şuanda ve bende kas olduğunu düşünüyorum....
hadi yaaa bende inceltmek istiyorum ama inceldikten sonra kas olsun istiyorum yanlış bişey yapmaktan korkuyorum bir ara salona mı gitsem acaba dedim ama salonun hocasının da iyi olması lazım bizim akrabanın kasları erimişti salonda yanlış yapılan hareketlerden şimdi ben de sumo squatsa başladım o dış ve iç bacağa daha etkili bir de kelebekmidir nedir adı bilmiyorum ama onu aldık onu kullanıyorum iç bacak çalışıyor ama dış bacak ondan daha çok çalışıyor bir bilsek nasıl becerebileceğimi
demek ki slim in 6yapmamalıyım bu sözlerinden onu çıkardım
evet böyle şeyler herkesde aynı etkiyi yaratmıyo fazla sağdan soldan duyulan şeyleri yapmamak lazım aslında helede diyetleri ben hep onlar yüzünden kilo aldımyaw aslında her bunyede aynı etkıyı gostermıyor bu tur seyler mesela ben lahana suyu ıcmıstım gecen sene baya kılo vermıstım bu sene ıcıyım dedım gram vermedım aksıne sıstım sankı :/ kiraz sapınada vucudun direnci varsa vay halime sımdılık yesıl caya devam =)
bende yeşil çay tüketiyorum günde 2fincan acep işe yarayacak mı ki bir de günde 2lt. az su içmiyorummm
ay o zaman bende içimmmmbabama söylimde eve bol bol kiraz alsın zaten kiraz kilo vermeye yardımcıymış
ay spor valla çok iyi bişey ben hayatım boyunca yapmak istiyorumsözlümü ikna edersem belki evlendiğimizde spor salonuna yazılırız o çok zayıf fiziği var ama biraz genişlemek istiyo belki benide götürür Ailem izin verse şuanda bile götürürde hatta teklif etti parası benden sen gel dedi ama bizimkiler izin vermedi sanki herif beni yicek
canım dur bi çekimama canım ben bu sporu hayatım boyunca devam ettirmek istiyorum çünkü sporsuz insan gerçketen bi hiç ya spor herşey benim maddi durumum olsa giderim spor salonuna evde hiç uğraşmam
eylülde yine devletin spor salonuna yazılcam ismekte aerobike gidicem bide yine bedava olan yüzme havuzu var ordada ya fitnessa yada platese yazılcam
ya ben bacaklarımın eski halini biliyorum bu kadar sert değildi bence kas oldu şuan
ben biraz da kas olsun istiyorum canım yoksa nasıl sıkılaşacağızsıkı bir diyetle yapılan sporda pek fazla kas olmaz .... yağ oranını besınlerde mınımıze edip sporada agırlık verınce şakır şakır gıdıyor kılolar.....
bende spor yaparken dızlerımın ustu sısmıstı cok dıkkat etmıyordum yedıklerıme hocam oyle demıstı ... bu spora bıde guzel yemek yıyorsan kas olur hatta yag bırıkır vs demıstı :/
ya ben şu platesi çok sevemedim yaa aktif spor bana daha iyi geliyor nedenseen güzeli plates kızlar crunch .... bel basen ve göbek.........
sen yine de çok tüketme kirazı canım çünkü onunda içince şeker var ani yükselen ve düşen kan şekeri insanın daha çabuk acıkmasına sebep oluyor bilgineay o zaman bende içimmmmbabama söylimde eve bol bol kiraz alsın zaten kiraz kilo vermeye yardımcıymış
ay spor valla çok iyi bişey ben hayatım boyunca yapmak istiyorumsözlümü ikna edersem belki evlendiğimizde spor salonuna yazılırız o çok zayıf fiziği var ama biraz genişlemek istiyo belki benide götürür Ailem izin verse şuanda bile götürürde hatta teklif etti parası benden sen gel dedi ama bizimkiler izin vermedi sanki herif beni yicek
canım dur bi çekimama canım ben bu sporu hayatım boyunca devam ettirmek istiyorum çünkü sporsuz insan gerçketen bi hiç ya spor herşey benim maddi durumum olsa giderim spor salonuna evde hiç uğraşmam
eylülde yine devletin spor salonuna yazılcam ismekte aerobike gidicem bide yine bedava olan yüzme havuzu var ordada ya fitnessa yada platese yazılcam
ya ben bacaklarımın eski halini biliyorum bu kadar sert değildi bence kas oldu şuan
ben biraz da kas olsun istiyorum canım yoksa nasıl sıkılaşacağızee yemek yemeyecek miyiz şimdi napcaz yaaa
ya ben şu platesi çok sevemedim yaa aktif spor bana daha iyi geliyor nedense
sen yine de çok tüketme kirazı canım çünkü onunda içince şeker var ani yükselen ve düşen kan şekeri insanın daha çabuk acıkmasına sebep oluyor bilgine
valla iyi fikir ismeğin platesi ve aerobiği var gerçi ama o da haftada birgün canım yaa yetmez ki bize
bir de ben ancak aerobiğe gidebilirim çok sevmiyorum platesi
senin ailende çok komikmiş spor salonunda o kalabalığın içinde adam sana ne yapabilir ki
hadi görelim fotonuuuuuuuu
aman diim bırakma o zaman......hadi koy bekliyorum bı bakayım nasıl olmuşlar......
Eki Görüntüle 734974
Eki Görüntüle 734975
Eki Görüntüle 734976
Eki Görüntüle 734977
Eki Görüntüle 734978
Eki Görüntüle 734979
Eki Görüntüle 734980
Eki Görüntüle 734981
Eki Görüntüle 734982
Eki Görüntüle 734983
Eki Görüntüle 734984
Eki Görüntüle 734985