Son 7 kilo

akşam = 10 tane sarma
2 kaşık fasulye
4 tane köfte
yoğurt
1 tanede küçük dilim ekmek yedim

kahvaltı: 1 tane haslama yumurta
1 tane domates
yarim salatalik
5 y.zeytin
2 dilim k.ekmegi
2 tatli kasigi acili ezme
1 bardak cay

Sabah : Corn flakes
oglen : pilav ve izgara tavuk eti
aksam : 2 dilim sucuk ve bir dilim ekmek

akşamki yemeğinle doydun mu sen canım, bana çok az geldi

bugünki menüm:
sabah:special k tuzlu kraker (132 cal)
ara:bir küçük şeftali
şekersiz türk kahvesi
öğle:sebzeli tavuk sote
akşam:bonfile, salata

evet dünden bugüneee -800
sanırım içtiğim o iğrenç maydonoz suyu işe yaradı

şimdi cardio pilatesimi yapıcam, öğleden sonra gene karneler için okula çağırıyorlar, akşam tifany ve abs çalışarak kapatırım bugünü

slm kızlar 2 gundur gelemeıyorum netım yoktu malum kosturmalar ıkı gundur menum guzeldı malesef bugun bozmak zorunda kaldım

sabah:
1 dılım kepeklı ekmek
1 domates salatalık malesef 10 15 patates kızarması (evde ınsaat var ıscılere yapınca dayanamadım)
öğlen yarım ekmek köfte arası
akşama sadece çorba yemeyi planlıyorum
hesapladımda şimdi 1050 cal yemısım akşama sadece 150 kalorılık bırsey ayarlamam lazım

Son düzenleme:
sporumu yaptım hatunlar geri döndü eski fndkkrdu
öğle= formun limonlu bisküvisi pakette 6 tane var onu yicem çünkü evde yemek yok

Son düzenleme:
thebeauty maydanoz suyu mu içiyosun ? alsında çok yararlı o da ben bi kere içtim midem bulandı ama ertesi gün idrar tahlilim temiz çıktı aslında çok yararlı :44:

bence çok karbonhidrat almışsın akşama yağsız bol yeşillikli salatayla dengele, hani çok acıkırım diyorsan bir şeyler ekle yanına

Merhabalar, dün gene bol bol yol yürüdüm artık havalar güzel diye hiç araç kullanmıyorum nerdeyse her yere yürüryorum.
sabah 1 dilim ekmekle domates peynir yedim yeşil çayla
öğlen kepekli ekmeğe tost yedim
akşam gene sandwich yemek zorunda kaldım peynirli
ama sabah gene karnım düz çıktım akşam yemeğini 6 gibi yiyiorum bi de çok yürürmek ise yarıyor sanırım

bu sabah 1 kase kfleks yedim
şimdi kahvemi içiyorum :)

ben buraya ne yediklerimi yazamıyorum her gün ama neler yaptığımı söyliyim her gün sabah 6da 1 buçuk saat yürüyorum sahilde. döndükten yarım saat sonra kalvaltı yapıyorum genelde yumurta,salatalık,yeşil zeytin tarzı şeyler yiyorum. ekmek yemiyorum diyemiycem ama çoğu günler yemiyorum ancak ekmekle yemem gereken bir yemek olursa ekmek tüketiyorum. her gün 1 kase ev yoğurdu yemeye çalışıyorum ( içine bol tarçın koyuyorum çok güzel oluyor) bazen nestle nesfit yiyorum öğünlerde sütle birlikte tok tutuyo ve seviyorum tadını hoşuma gidiyo. su içmeye dikkat ediyorum en az 2 lt içiyorum. benden bu kadar kızlar yanlışım varsa yorumlarınıza açığım siz neler yapıyorsunuz zayıflamaya incelmeye devam dimi

Merhaba kızlar bugünkü menüm şöyledir:

Sabah:Bir dilim tam buğday ekmeği-iki dilim kaşar peyniri-3 tane zeytin..
Öğlen:bir tane çiğköfte kaçamağı :)
Akşam:Bir dilim buğday ekmeği-biraz tavuk göğsü

Herkes dukanı tavsiye ediyor aç kalma derdi falan yokmuş, ama yediğin bütün proteinlerin yağsız mı olması gerekiyor,mesela yoğurt yemek istiyorsak 0 yağlı olanından mı yemek lazım?

thebeauty maydanoz suyu mu içiyosun ? alsında çok yararlı o da ben bi kere içtim midem bulandı ama ertesi gün idrar tahlilim temiz çıktı aslında çok yararlı :44:
ben içiyorum 3 gün günde iki kez içip bırakıcam, sonra haftada bir içmeye devam ederim, adet söktürücüymüş ama regl olacaktım ama sanki maydonoz suyu erken getirtti gibi, o yüzden az kullanmakta fayda var

dukanı ben çok kez yaptım, çok da güzel kilo verdiriyor ama çok iradeli olmalısın onun dediklerinin dışına çıkarsan hooppp hemen tartıya yansıyor, bir de çok uzun süreçli diet, hani tamam kilo veriyorsun güçlendirme evresi çıkıyor karşına, atladığın an kiloyu geri alıyorsun işte, yoğurt 0 yağlı olmak zorunda ama bulamadım ben sütaş light tüketiyordum hala da onu yerim

yanlışın yok bence canım akşam neler yediğini yazmamışsın gerçi günlük ayrıntılı olarak neler yediğini söylersen daha iyi yorum yapabiliriz

sabah . Cornfalkes
oglen 1 tane tost
aksam izgara tavuk eti

spor yapmadigim için kilo veremiyorum

akşam= 4 kaşık yoğurtlu ve acılı ıspanak yemeği
2 kaşık patates salatası
6 tane karalahana sarması

Kızlar eger yaglariniz erisin istiyosanoz mulaka spor yapmalisiniz.Sporsuz inanin zayiflanmiyo
Benim yag degerim hem diyet hem de sporla gitti ve bol bol yesilcay icmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…