sabah 12de uyandım. hiçbir şey yemedim.
saat 2 gibi hamburger+kola
şuan aç değilim umarım acıkmamda
tabiki şuanki kilon ve hedef kilonu yazarsan listeye ekleyebilirim seni :)
tek öğünle geciştirmen metabolizma hızını azaltır benden söylemesi
bugünkü menüm dünkü ile aynı:
sabah:special k kraker (66 cal),domates,salatalık,biber
öğle:tavuk sote
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam: yağsız mücver
2 saat spor yaptım bir de
Canim iki saat spor yamissin, neler yaptigini ogrenebilirmiyim ?
öğle yemeği akşam yemeği yememiştim . Annemlerde evde yoktu zaten ablam kardeşim felan börek ve sarma yaptık
2 tane gül böreği ve 10 tane felan sarma yedim az önce
yarın baya bi spor yapmayı planlıyorum günlerdir yapmadım
1.37 dk ebru şallıyala cardio pilates bunun dışında 17 dk tifanny nin videolarından bir de ayrıca 10 dk karın çalışıyorum canım, toplam iki saati buluyor, ama ben daha önce düzenli spor yapmama rağmen bana bile ağır geliyor bu program, bugün 2. günüm karın kaslarım falan çok ağrıyor
toparlan fındık kurdum yaa, merak ettim alabildin mi haber sözlünden:44:
kızlar benim erkek arkadaşımda nihayet 52 kilo oldu.
ama aramız bozuk yaa moralim de bozuk off...
evet canım denizdeymiş şaşkın ama hatasını anladı yalvardıama ben yinede hafife almıyorum bunu çünkü geçendede aynısını yaptı ben ortalığı ayağa kaldırdım bana demediğini bırakmadı şimdi benim ne kadar üzüldüğümü anladı o zaman :26:
Normalde sürekli seni seviyorum diyen biri değildir ama ben her fırsatta söylerim o pek söylemez huyudur ama söylediği zamanda bağıra çağıra söyler haykırır yanidün gecede ben ona ilk kez sadece görüşürüz dedim kapatıyodum telefonu seni çok seviyorum dedi bendende cevap bekledi çok acıdım ya kıyamam ben ona
kızlar benim erkek arkadaşımda nihayet 52 kilo oldu.
ama aramız bozuk yaa moralim de bozuk off...
evet bende bugün yediklerimi sıralayim o zaman :)
Sabah:yarım kase sütlü mısır gevreği,bir tane kayısı
Öğlen:bir kase acılı domates çorbası - çorba yapma konusunda hiç iyi sayılmam çabuk çorbanın acılı domatesini kullanıyorum zaten bana göre tek güzel olanıda o ,tavsiye ederim:)
Arkadaşım bir tanıdıktan duymuş,gün boyunca üç kase yemek yeme hakkın var istediğinden yiyorsun bu şekilde bir diyetmiş, işe yaradığını söylüyor onu deniyorum şimdide :) dedim kaseyle pizza hamburger falan olmaz o da zaten olmayacak dedi:) bu fikir hoşuma gitti hanımlar işe yararsa yazarım daha:)
evet bende bugün yediklerimi sıralayim o zaman :)
Sabah:yarım kase sütlü mısır gevreği,bir tane kayısı
Öğlen:bir kase acılı domates çorbası - çorba yapma konusunda hiç iyi sayılmam çabuk çorbanın acılı domatesini kullanıyorum zaten bana göre tek güzel olanıda o ,tavsiye ederim:)
Arkadaşım bir tanıdıktan duymuş,gün boyunca üç kase yemek yeme hakkın var istediğinden yiyorsun bu şekilde bir diyetmiş, işe yaradığını söylüyor onu deniyorum şimdide :) dedim kaseyle pizza hamburger falan olmaz o da zaten olmayacak dedi:) bu fikir hoşuma gitti hanımlar işe yararsa yazarım daha:)