Son 7 kilo

kahvaltıda yediklerim:18:
1 simit
2 fincan şekersiz çay
3 zeytin
3 halka sucuk
2 dilim e.kaşar
1 dilim beyaz peynir
1/2 tatlı kaşığı nutella
1/2 domates
1 salatalık

tamam tamam bu kadar
artık teselli olarak ta bu yediklerim hem kahvaltı hemde öğlen yemeğim kızlar....

yarın sabah tartılıp kilomu bildireceğim :)) sabah 1 saat 45 dakika yürüyüş yaptım inşallah tempomu hiç düşürmem

saat 5te akşam yemeği yedik
3tane tavuk but
2 dilim domates biber felan 1 dilimde ekmek yedim

ama sanki çok yemiş gibiyim

topiğini bulmak için çok uğraştım fndkrdu:) burda da sana yoldaşlık yapabilirim

pazartesi için listeye alabilirsin beni

BAŞLANGIÇ KİLO:64.9 ŞUANKİ KİLO:64 HEDEF KİLO:57

kızlar 3 top dondurma yedim bi kaç gün daha ağzıma sürmem

ben buzlukta light dondurma bulunduruyorum canım, çok canım çektiğinde iyi oluyor ama onu bile haftada 2 top olarak sınırlandırdım.Bu arada sen şu dediğin çayı kaç tl ye alıyorsun canım, netten baktım biraz tuzlu geldi

Bugün yediklerimi yazayım: sabah: kellogs k krakerlerinden yarım paket (66 kalori), domates,salatalık,biber
spordan önce bir kase pul biberli light yoğurt
öğle:bir parça biftek,yanında mantar sote
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam:mücver ( benimki diet mücver oluyo, yağda falan kızartmıyorum kızlar belirteyim bunu

7.3 dan sonra birşey yemiyorum;yaptığım sporlar 1.5 saat kardio pilates, 17 dk tifanny, 10 dk abs

canım hoşgeldin ekliyorum liseteye hemen

çayın fiyatın 12 tl canım çok pahalı bencede

Merhabaaa :) Evet bu kilo verme işinde bende varım :):)

Diyetime başladığımda 72 kiloydum,şimdi 63 oldum boyumda 158 inşallah 55 olucam çok istiyorum gerçekten :)

Artık bu kilolarıda ne yapıp edip vermem gerekiyor özellikle bugün sevdiğim çocuk bana zayıflarsam çok güzel olacağımı söyledi,tabi buda çok büyük bir etken :) Bu arada yaşım 18,bu yaz içinde bitirmek istiyorum bu işii

canım hoşgeldin ekliyorum liseteye hemen

tez vakitte kurtulalım kilolarımızdan :)

çayın fiyatın 12 tl canım çok pahalı bencede

yok canım 12 tl çok değil de ben nette baktığımda 3 'lü paketi 75 tl ydi ona tuzlu demiştim ben içinde kapsül, çay ve yulaf ezmesi vardı işte... Burdaki aktarlarda bulabilirmiyim acaba sadece çayını,afyonda yaşıyorum burdakilerde pek olmaz öyle şeyler... neyse 10 gün sonra ankaradayım olmadı orda bakarım

hoşgeldin canım senide listeye ekliyorum bende sevdiğim insan için zayıflamaya başladım

canım her aktarda vardır o çay adı fitoform sadece çay şeklinde satılıyor zaten

boyum 168, kilom 62.3, hedef kilo 55 :) başlangıçta 65tim 3 kilo vermişim bu bir ilk

evettt sonunda bi tablo oluşturdummmmm

hanımlar biliyosunuz her hafta pazartesi kilo bildirim günü bende tartıldım veee 56.9 çıktım haftaya pazartesi düz 56 olmak istiyorum hedefim bu

kahvaltı= 1 tane yumurta
1 tane küçük boy domates
1 kk peynir
4 y.zeytin

kızlar tartıldım 58 çıktım.
bende pazartesine kadar 56 olur muyum acaba:26::26:
şu sıralar çok rahat kilo verebiliyorum da

Selamlarrr;

Ben de sabah tartılmıştım (her gün ki gibi ) 57,4 çıktım. Şimdilik 400 gram gitmiş ama bu aralar cok inip cıkıyorum, ilaç falan kullandım onlar ödem yaptı herhalde bakalım.. inşallah bu hafta etkileri azalır ve güzel güzel hedefe doğru yol alırız

bende haftaya 56 olmak istiyorum bence olur olabilir olsunnn

kızlar sormayın kosusturma cook yogun bu aralar dugune malum 2 aydan az kaldı ınanılmaz kosturuyorum yuk tasıyorum km lerce yuruyorum ınsallah buda kıloma yansır kılo verırım malesef cok kosturdugum ıcın cok acıkıyorum hafta sonu ıpın ucu kactı malesef kekler pideler havada ucustu ama kılo almadım sukur o kosturmaya neyse uzatmayım
bu sabah:1 yumurta
1 domataes10:00
salatalaık ve semız otu 1kasık zeytın yağlı ve nar eksılı salata 2 dılım peynır 1 dılım kepek ekmek
acıktım bu saate bıle gene yazarım eeee kızlar sızden ne haber fınk kurducum nasılsın kılolar ne alemde :)))

bugun tartıldım gene 56.6

kızlar sormayın kosusturma cook yogun bu aralar dugune malum 2 aydan az kaldı ınanılmaz kosturuyorum yuk tasıyorum km lerce yuruyorum ınsallah buda kıloma yansır kılo verırım malesef cok kosturdugum ıcın cok acıkıyorum hafta sonu ıpın ucu kactı malesef kekler pideler havada ucustu ama kılo almadım sukur o kosturmaya neyse uzatmayım
bu sabah:1 yumurta
1 domataes10:00
salatalaık ve semız otu 1kasık zeytın yağlı ve nar eksılı salata 2 dılım peynır 1 dılım kepek ekmek
acıktım bu saate bıle gene yazarım eeee kızlar sızden ne haber fınk kurducum nasılsın kılolar ne alemde :)))

bugun tartıldım gene 56.6 bu haftakı hedefim 55 görmek istiyorum tarıda inşalahhhhhhhhh hep birlikte aksın gitsin yağlar ve dua ıstıyorum kızlarrrrr çok sıkıstım dugun hazırlıkları bız kız kardeşim bile yok yardıma gelen kimse yok annem ve ben sadece :.....(((

sabah 12de uyandım. hiçbir şey yemedim.
saat 2 gibi hamburger+kola
şuan aç değilim umarım acıkmamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…