- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- Konu Sahibi AklinYolu1
Amiiin inşaallah hep beraber düşürelim bedenleri :)H
Adi inşallah 38 leri de görürsün Allah 'in izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin inşaallah hep beraber düşürelim bedenleri :)H
Adi inşallah 38 leri de görürsün Allah 'in izniyle
Yalnız süper olmuşDur tulipa gibi yazcam
Sabah: 1 poğaça yedim karnım ağrıyordu çünkü
Sonra kahve içtim
Akşam da karnıyarık ve makarna yedim
Makarna iki çatal
Başım ağrıyordu çünkü (cidden)
Ben onları yoklarim merak etme:) sen işine bak canim. Kolay gelsinKızlar acil sipariş geldi 2 tane pazartesiye yetişecek ben yine ara ara gelcem menüleri mutlaka kontrol edeceğim nerelerdesiniz hani menüler gözümden kaçan varda hatırlatsın şuana kadar
Lucy zeyna sena kokulu sabun ve ben menü paylaştık
Kilonu verince rahat rahat konuşuyorsun.:)Bu ikinci kovuluşum oldu 250.'ye kadar yolu var
Gitmiyceeeem gitmiycem hepiniz bir olup kovsanız da gitmiycem
Ben de Fas dan londraya gelmis gibi oldum. :)Oooo şahane bi haber çok sevindim canım :)))
Yalnız süper olmuş
Tam tutturmuşsun
GörüyorsunuzKizlar kurstan ciktim. Web sitesi yapiyoruz. Pizza sitesii çilemi goruyorsunuz. Pizzalar gozumde ucusuyor. :) :) 1.5 saat yol. Latte icmesem hatrim kalır. :)
Ne topigi kiz kilo alma topigi mi:)Ben 1 haftaya açarım nasipse topiğimi .
Sana da kolay gelsin Fatma :)
Ahaha. Superrr :)Dur tulipa gibi yazcam
Sabah: 1 poğaça yedim karnım ağrıyordu çünkü
Sonra kahve içtim
Akşam da karnıyarık ve makarna yedim
Makarna iki çatal
Başım ağrıyordu çünkü (cidden)
Evet bizim patatesler yagsiz tuzsuz bikerem. Kilo yapmaz onlar. Kekikle harika oluyor:) pilavın p si ile karşılaştıramam bile.Valla şekerim ben haftada 1 de olsa yiyorum patatesi, pilav-makarna kadar zararını görmedim. Ayrıca fırında yağsız ve de köfteli olunca çok zararı olacağını sanmıyorum. Kızartma olmadığı sürece sorun yok bence..
Ahahaha lattecan:)Ahaha. Superrr :)
Moralim bozuktu latte ictim, yoruldum latte ictim. Bugun patates yemedim bana küstü :)
5 litre den damacanaya. Benim aynen oyle olacak. 75.3 tum çünkü :)Ooo ne guzel ne güzeel
5 lt su şişesini üstünden atmakta ayri bir mutluluk olur hee :))
Ben 48' den önce 46'ya sonra da 44' e indim. Nasipse 42 oluciiim günleri bekliyorum bakalım..
Kac kelime yerli mi yabanci mi:)Görüyorsunuz
Anlatmaya gerek yook
Konuşmuyorum :))
Bulmuşlar senin gibisini birde beğenmiyorlar mıNeyse beni Starbucks dan kovuyorlar. Cok fazla latte içmişim :) 2 dk ya kapaniyormus. Ben yavas yavas trene bineyim kizlar.
5 litre den damacanaya. Benim aynen oyle olacak. 75.3 tum çünkü :)
42 ile bizimlesin. Beklemene gerek yok. 4 haftacik...
M e g g birebir aynısı olmuş ya şahane :))
A AklinYolu1 Menüler için yine gelirim bensiz bol muhabbet edin hatta beni çekiştirin arkamdan ama boyuna olsun ki hem uzun hem zayıf gösterir :))))
Bu arada ilk defa fenerbahçeli bi sipariş aldım :))))