- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Seninki tamamen insulin direnci tulip kendimden biliyorum.Ben de antidepresan kullanıyorum.Istah acıyor galiba.Bunlarla basladim zaten kilo almaya.Bu yüzden iştahı durduramıyor olabilirim
Fatma hatirlatma yapmis. Yine de kilo verdigini gormek guzel.Hedefim 61.5 idi.Gecen hafta 62 idim.Gelecek hedefim 61.3 Dun gece 3 kaynana sopası ve uc dilim çikolata ekledigim halde bu kiloyu görmek sevindirdi.
Ayy hadi insallah.Yarini bekliyorumm heyecanla
Hic bu kadar heyecanlanmamistim
Sana buyyuk suprizim var A AklinYolu1
Emeklerinin karsiligini goreceksin
Ogle menum
Sebze haslama ve yogurt☺
Bu mesaji sak diye yapistiririm yarin. Soz ucar yazi kalir.Ben kv.ye gidiyorum kızlar
@fatma7454 menüyü akşam üstü ya da saat 8 gibi paylaşırım canım. Akşam yemeğine de orda olacağımız için bilmiyorum çünkü.
Ara ara girmeye çalışırım, telefonu elime alabilirsem tabii, zararlı birşey yemeyeceğime dair grup arkadaşlarıma söz verip gidiyorum
(bu yazı da burda dursunda arada bakar hatırlarım)
Acaip artmis. Yetisemiyoruz. :)Canolaaar yeni geldim spordan .Geçmişi okudum katılımımızı artıralım. Yarın tartı günü bakalım sonuçlar ne olacak .
15.00 da öğlen yemeği yedim dolu dolu, cıss canım istemiyorAcaip artmis. Yetisemiyoruz. :)
Diziye basla sen kafan cislara zaman ayiramaz o zaman.
Havalar cok sıcak burda. Tam limonlu su zamanı.
Kupalar sizin olsun kuzummAyy hadi insallah.
Ortalamayi yukselt de tek kupayi ben alayim.
Ilk bes on kilomu dizilerle atmistim:))15.00 da öğlen yemeği yedim dolu dolu, cıss canım istemiyor
Iyi fikir aslında
Bakalım yarin ki kilona, sonra konuşuruz:)Kupalar sizin olsun kuzumm
Ortalama benim.derdim
La laaa laaaa
Oo dort koldan saldiriyoruz. :)26.06.2018 menum
Sabah 1 yumurta 1 parca peynir
Ogle 1 parmak ekmek yarim kase yogurt sebze haslama
Aksam kabakli yogurt
2 lt 2 limon 2 ck zencefilli su 2 lt normal su
Aksam kabak yogurt kesin menu
Ackkirsam az peynir atarim agzima
Ama 1 kasik yogurt artirip ertesi gune tartiyi az gormek icin yemeyebilirim.
Harimaain kuzummKizlar ben zumbadan ciktim. Bedava manikur var dediler atladım:)) oraya geldim. Sonra da yine okula odev yapmaya gidicem. Bugun meşgulüm ama iyi yemek aklima gelmiyor. Aksama Patatiizim var.