- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hadi inşallah canım kaçamak yapmak istediğinde su iç bastırsınYarın varya ağzımı mı bantlasam ne yapsam, kabak rendeleyip yicem yoğurtlayıp, yanına da yeşil çay içerim 3 öğün sonra da çarşamba zaten
Yok canım gizli yapmıyorum, aksine kv nin de hoşuna gidiyor kilo vermem, yemiyorum dediğimde ısrar etmez sağolsun, benim savaşım kendimle yaaEn güzeli canım diyeti gizli yapmıyorsan görür yanında yeme pasta börek kv de kızarsa kızsın
Onlar onceden yaptigim seylrrCanııım salata çeşitleri var kereviz bu mevsimde olur mu bilmem kereviz var. Aynı metotla kırmızı lahana var. Peynirli salata yiyebilirsin ton balıklı salata ızgara tavuklu salata. Közlenmiş patlıcan biber dalayası yapıp yiyebilirsin. Semizotu salatası yapıp yiyebilirsin.
Kiz londra dedik fas dedik:) En kisa zamanda gelmek istiyorum. Bugun ozellikle oyle bir ic geçirdim.Anaa yurt dışında mıydın canım bilmiyodum ben,vaktiniz olduğunda gelin özlem giderin
Toparlariz tabi canim. Birbirimize destek için burdayiz. Insulin direncinde bitmez bir açlık var. Tencere yesen dahi doymuyorsun o yuzden hic yememek gerekiyor.Birkaç gündür ikindi vakti ve özellikle akşam saat 10 gibi cok acıkmaya başlıyorum. Herkes evde olunca yemek saatleri değişti, atıştırmalar arttı haaliyle, limonlu su, ayran, yoğurt, salatalık gibi şeylerle bastırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bende insulin direnci var diyorum o da çıkmıyor bir türlü..
Hakkımızda hayırlısı, sabit tutmaya çalişacam artık. Başka birşey yapamıyorum çünkü. Bu hafta böyle olsun çarşambadan sonraya bakacaz artık toparlarım bir şekilde...
Umarım
Benim de canım dun o petiborlerden istedi :) N**** (Siyahi) da fena degildi. Uzun sure diyet yapinca böyle oluyor.İlk çalıştığım yıllardaki köylerin birinde bisküvinin arasına lokum koyar yerlerdi, çocuklar okula getirirdi bizde yerdik. Tatlı sevmememe rağmen canım şuan ondan istiyo yaa acayip bi şekilde
Bana birşeyler oluyor galiba
Doktorlar insülin direncim olduğunu bile kabul etmiyor çünkü burada seker yüklemesi yok ancak hamilelere yapiyorlar. :) bence zararli o test zaten. Ben kendimi taniyorum fatma. Her seferinde seker, pirinç, meyve, ekmek gibi şeylerle bozuluyor. Onlari yemeyince sorunum yok.Ah canım ya insülin yapıyor işte bunları sen benden iyi biliyon tabi... inşallah yine bu direnci kırarsınBi çaresi yok mu ki doktora gittin mi bu konuda
Dolunay oncesi diye olabilir..Genel bir açlık durumu var grupta kilo benimde gitmiyor hatta bugün artıydı. Bu haftamız böyle olacak sanırım en azındanzinnia dan güzel haber var. Ben başladığım detoksu bitireceğim. 3 gün yaparım diyorum bakalım . Şu adet olayı bitse rahatlayacağım ama hayırlısı. Feci temizlik yapmam gerekiyor evi elden geçirmem lazım. Siparişler bekliyor ama bende hiç enerji yok. Yarın çocuklara sünnet kıyafeti almaya gideceğiz en azından hareket olur
Bu konuda haklısın ama ben elimden geldigi kadar giriyorum. Bu ara hastane randevulari da var.Kızlaaar nerdesiniz siz bu şekilde motive olabiliyomusunuz yanlış anlamayın da her girmemde 3 -4 kişiyiz bakın ben girdiğim halde cıssları götürdüm, sizin için diyorum ne kadar çok katılım sağlarsak konuya o kadar odaklanırız 3-4 kişi ile dönmüyor gördüğünüz gibi.
Kolay gelsin canım,Bugün biraz yoğunum çocuklara kıyafet almaya gideceğim sünnet için.
Fırsat bulursam gelirim menüleri takipteyim :)
Fırsatım olmazsa akşama gelirim