- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Canım şimdi yaptım içiyorum içine 1 tutam semizotu da ekledimEki Görüntüle 2161364
Yeni detoks çorbası
içerik( 2 öğünlük malzeme)
1 kabak 1 salatalık 3tk yulaf ezmesi 1parmak kalınlığında taze zencefil 2 bardak ayran isteğe bağlı pul biber gönderen geçir öğle ve akşam öğün olarak iç. Sabah normal yumurtalı bi kahvaltı
Afiyet olsun bi kaçgün yapacağım ben gitmiyor kilo belki bi işe yararCanım şimdi yaptım içiyorum içine 1 tutam semizotu da ekledim
Geçmiş olsun canım bence bişeyler ye uzun süreli açlık migrenin sebeplerinden biri sen bilirsin yine de amaMigrenim tuttu bugün. Hic iyi beslenmiyorum farkindayim. Duzelticem bu hafta.
Yalnız gönderen çıkmış blender dan geçir olacaktıCanım şimdi yaptım içiyorum içine 1 tutam semizotu da ekledim
Aynen. 9 bardak su ictim. Kendime kizdim. Menumu değiştirecegim sonra yazarım.Geçmiş olsun canım bence bişeyler ye uzun süreli açlık migrenin sebeplerinden biri sen bilirsin yine de ama
Sadece öğlen ve akşam yeniliyo demi anladım tadını beğendim şöyle acı bir gerçek var cısslara saldırasım geliyor neden böyle oldum ki dün regl zamanı ondan mı kiAfiyet olsun bi kaçgün yapacağım ben gitmiyor kilo belki bi işe yarar
Hepimiz saldirma modundayiz hepimiz:))Sadece öğlen ve akşam yeniliyo demi anladım tadını beğendim şöyle acı bir gerçek var cısslara saldırasım geliyor neden böyle oldum ki dün regl zamanı ondan mı ki
İyi yapmışsın canım karnını doyuracak bişeyler ye of migren çok zor Allah yardımcın olsun benim ataklarım 1 hafta sürüyor geneldeAynen. 9 bardak su ictim. Kendime kizdim. Menumu değiştirecegim sonra yazarım.
Evet bakicam belki corba ya da baska bi sey.İyi yapmışsın canım karnını doyuracak bişeyler ye of migren çok zor Allah yardımcın olsun benim ataklarım 1 hafta sürüyor genelde(
Evet öğle ve akşam ama sabah kahvaltıyı doyurucu yapmak gerek yoksa açlık çekersin. Ben acısını fazla koymuşum zor içtim :)) akşam da yana yana içerim artıkSadece öğlen ve akşam yeniliyo demi anladım tadını beğendim şöyle acı bir gerçek var cısslara saldırasım geliyor neden böyle oldum ki dün regl zamanı ondan mı ki
Sıcak duş da al biraz hafifliyor ağrı ben uzun süre kalıyorum duşta iyi geliyorEvet bakicam belki corba ya da baska bi sey.
Hastanedeyim simdi geceye kadar disardayim. Ben de cok istiyorum kahvalti yapip acıkmayayim ama iste olmuyor. Kahvaltıdan kastım yulaf ezmesi badem badem sutu.Sıcak duş da al biraz hafifliyor ağrı ben uzun süre kalıyorum duşta iyi geliyor