- 28 Temmuz 2017
- 2.663
- 6.729
- 27
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Maşallah çok iyi vermissin, direnci de kırmışsın darısı bizlere. Ben de bugün kendimi tanıyamadım nasıl bir açlık çektiysem insulin direncine baktırdım devlette bir şey yok kilonuzda vs vs. saçmaladı sadece demirin düşük hap yazıyorum dedi, madem bir şeyim yok neden saldırıyorumBen geçen yıl şubatta başladım canım 2017 de yani 8 kilo verdim diyetisyenle 2.5 ayda sonra gidemedim tatil falan derken 67 kilo ile döndüm memleketten sonra uğraş didin 2 kilo daha gitti. Geçen aya kadar da 65 de süründüm senin anlayacağın son ben kiloyu yeni verdim sayılır 65de direnç gösterdi benim vücut zor kırdım. Senin anlayacağın toplamda 1.5 yıldır uğraşıyorum çok şükür 5 kilom kaldı
Canım ayıptır sorması kaç yıl oldu atanalı merak ettim de ben de bu yıl 3. sınıfa geçtim25.06.18
Nobet cikisi birsey yemedim.Aksam üzeri bir bardak meyveli yoğurt.Aksam bir karnı yarık bir kaşık pilav yoğurt.Iki kaşık 3-4kasik cacık.Bir bardak limonata içecem birazdan.Su içerim biraz başka da birşey yemem bugün.Moda girdim.
Muttapa7555
4 yıl özel 8 yıl kamu.Canım ayıptır sorması kaç yıl oldu atanalı merak ettim de ben de bu yıl 3. sınıfa geçtim.Bu arada menünü beğendim pilavı vs.ölçülü yemişsin.
Aç gözlümüyüm ben deseydin :) Başlarda bende saldırıyordum ama şimdi iyiyim.. beslenme düzenimizi değiştirince oluyor sanırımMaşallah çok iyi vermissin, direnci de kırmışsın darısı bizlere. Ben de bugün kendimi tanıyamadım nasıl bir açlık çektiysem insulin direncine baktırdım devlette bir şey yok kilonuzda vs vs. saçmaladı sadece demirin düşük hap yazıyorum dedi, madem bir şeyim yok neden saldırıyorum
Canııım salata çeşitleri var kereviz bu mevsimde olur mu bilmem kereviz var. Aynı metotla kırmızı lahana var. Peynirli salata yiyebilirsin ton balıklı salata ızgara tavuklu salata. Közlenmiş patlıcan biber dalayası yapıp yiyebilirsin. Semizotu salatası yapıp yiyebilirsin.Faatmaaaa nirdesinn
Kabaktan baska ne var yiyecegim de hele yavvv
Meyveli yoğurt hazır mı hazırsa yemesen güzel olurmuş. Pilavı iyi az yemişsin. Limonata da içme onun yerine kahve iç şekersiz yada maden suyu iç25.06.18
Nobet cikisi birsey yemedim.Aksam üzeri bir bardak meyveli yoğurt.Aksam bir karnı yarık bir kaşık pilav yoğurt.Iki kaşık 3-4kasik cacık.Bir bardak limonata içecem birazdan.Su içerim biraz başka da birşey yemem bugün.Moda girdim.
Muttapa7555
Bende yarın kırmızı lahana-semizotu-salatalık-yoğurt karıştırıp kv.lere götüriciim yoksa pasta börek dayanamıcamCanııım salata çeşitleri var kereviz bu mevsimde olur mu bilmem kereviz var. Aynı metotla kırmızı lahana var. Peynirli salata yiyebilirsin ton balıklı salata ızgara tavuklu salata. Közlenmiş patlıcan biber dalayası yapıp yiyebilirsin. Semizotu salatası yapıp yiyebilirsin.
Hazır meyveli yogirt.Simdi limonlu buz yiyorum.Icim yanayii:)Meyveli yoğurt hazır mı hazırsa yemesen güzel olurmuş. Pilavı iyi az yemişsin. Limonata da içme onun yerine kahve iç şekersiz yada maden suyu iç
En güzeli canım diyeti gizli yapmıyorsan görür yanında yeme pasta börek kv de kızarsa kızsınBende yarın kırmızı lahana-semizotu-salatalık-yoğurt karıştırıp kv.lere götüriciim yoksa pasta börek dayanamıcambirkaç tane de bitki çayı attım çantaya.
Mideyi doldurmak ve dolu tutmak laazım
Ah ah hani tekli dondurma resmini atacaktın :) kız yanıyorsan su iç soğuk, ayran iç soda iç yeme şekerli hazır şeyleri seni yoran onlarHazır meyveli yogirt.Simdi limonlu buz yiyorum.Icim yanayii:)
Abur cubur ve Karşı da kadar şahanesi menü yarına daha dikkatli olunca hallolur inşallah09.00
2 su brd. Limonlu su
9.45
1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin ,şekersiz çay, 1 dl tb ekmek, 1 yk yoğurt, 1 tutam yeşillik
15.00
Kabak detoks çorbası
17.00
Abur cubur
18.00
1 yt güveç, bol salata, 2 üçgen dl karpuz, 2 yk yoğurt
2 lt su spor 1 saat
Buzz gibi dolaptan çıkmış yoğurt ye serinletirAh ah hani tekli dondurma resmini atacaktın :) kız yanıyorsan su iç soğuk, ayran iç soda iç yeme şekerli hazır şeyleri seni yoran onlar
Aynen hem göbeği de eritir azıcık içine taze meyve koysa illaki tatlı istiyorsa kötünün iyisi dimiBuzz gibi dolaptan çıkmış yoğurt ye serinletir
Yarın varya ağzımı mı bantlasam ne yapsam, kabak rendeleyip yicem yoğurtlayıp, yanına da yeşil çay içerim 3 öğün sonra da çarşamba zatenAbur cubur ve Karşı da kadar şahanesi menü yarına daha dikkatli olunca hallolur inşallah