- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Karnim ac hala ne yemesem diye dusunuyorum.Kızlaaar geldim ne yapıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnim ac hala ne yemesem diye dusunuyorum.Kızlaaar geldim ne yapıyorsunuz
Köz biberi arttırsaydın keşkeeeKarnim ac hala ne yemesem diye dusunuyorum.
Normalde doyardim onlarla da , bu aclik hissi bambaska. Marul ve domatesle idare ediyorum bugun yarin normale donerim.Köz biberi arttırsaydın keşkeee
Offf hemde nasılama diyet yapıyorum demedim hastalıktan dedimOnemliler hep atlatilmis.
Kiz vermissin diyen oldu mu sen ondan haber ver.
Offf hemde nasılama diyet yapıyorum demedim hastalıktan dedim
Milletin gizli sekeri var senin gizli diyetin.
Ben dagildim bugun ya. Biskuvi filan istemezdi benim canim simdi burnumda tutuyor.
Patatesime devam edicem yarin artik.
Aman diyeyim git yat çok tehlikeliCanim soyle caya batirip batirip yedigimiz biskuvilerden istedi. Gidip yatayim ben.
Bu kez dengeliyim sey yapmiycam artik. Su kefiri de biraz oynatiyor sanki icmesem mi? Onlarin butun sekeri yediginden nasil emin olacagim.Sen insülini yine dengelemeye çalış patates işe yarıyor sende
En iyisi gizlilik şahane gidiyor öbür türlü ye de ye ... Ayyyy millet eskiden olup şimdi olmayan göbeeeeme baktı nerde diye... zayıflamışsın derken suratıma bakmıyorlar
Evde yok neyse ki, tatli canim cekmezdi o bakimdan dedim. Yoksa yemem yani.Aman diyeyim git yat çok tehlikeli
Hiç bilmiyorum ki canım ya ben bi bakayım araştırayım. Yazarım bişey bulursam. Telefon gece kkyı sevmiyor yazamıyorum bi türlü :))Bu kez dengeliyim sey yapmiycam artik. Su kefiri de biraz oynatiyor sanki icmesem mi? Onlarin butun sekeri yediginden nasil emin olacagim.
Evde yok neyse ki, tatli canim cekmezdi o bakimdan dedim. Yoksa yemem yani.
Bugun siyasete baktim biraz oyle takildim. Cikip yaticam simdi. Zaten hala acimmm.Hiç bilmiyorum ki canım ya ben bi bakayım araştırayım. Yazarım bişey bulursam. Telefon gece kkyı sevmiyor yazamıyorum bi türlü :))
Ne uykusu canoo haydi haydi koş kahvaltıyaGünaydın bacılar maşallahınız var sabah sabah benim daha uykum var
Koşayım dimi doğru diyorsun :))) Gidip kahvaltı edeyim de çıksın aradanNe uykusu canoo haydi haydi koş kahvaltıya