- 28 Temmuz 2017
- 2.663
- 6.729
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
Tamam bakayımm evdeki malzemelere teşekkürlerPeynirli yada varsa tavuklu salata olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bakayımm evdeki malzemelere teşekkürlerPeynirli yada varsa tavuklu salata olabilir
Eline terlikle vururum :)Hepimiz çarşambaya eksi geleceğiz o kadaaar, valla benim de elim cıss bir şeye gidince aklıma siz geliyorsunuz
Evet ya cilemiz büyük. Yemeyi de seviyoruz kahretsin:)Günaydın kızlar,
A AklinYolu1 tahminim 0.8955
Muttapa7555 ben pazartesi ve salı sıvı diyeti yapmayı düşünuyorum yapabilirsem tabii, daha önce hiç yapmadım çünkü
Annem buakşam sac böreği yapacakmış
Salı da kv.de gündüz misafir var mantı yapacakmış, hatta börekler poğaçalar kurabiyeler vs.. birde tam tartı öncesi yaa bildiğin işkence ediyorlar :)))
O günde bol bol ayran içseem çorba içseem bitki çayları falan içsem diyorum
Yapabilirsem tabii
Suyun disinda ne yersen ye 2 litre limonlu su. Bana güvenin kizlar.Ben bu hafta sonu ve hafta içi olacaklardan sonra eksi gelebileceğimi sanmıyorum almadan gelsem oda olur..
Sac boregi laneti:) Hic yemedim galiba.Sac böreğini annem çok sık yapar, bende yapiyordum ama son 1 yıldır yapmiyorum ye ye nereye kadar dedim. Şükür ki 90 olmadan döndüm ama sürekli böyle karşıma çıkıyor işte.
Kötünün iyisini seçmişsin.... Ben haşlanmış içli köfte sevmiyorum :))) illaki kalorisi yükselecek. Ramazanın son günü yedim 2 tane kendini tuttuktan sonra yenebilir yani oturup 10 tane yemenin anlamı yok :)))Topikce istahimiz yerinde masallah :) tantuniyi ben de severim. Haslanmis icli kofteyi de seviyorum.
Ne tesadüftür ki bugun lavas ekmegine tantuni seklinde sebze vardi. Almasamiydim yani:)) . Alternatifler kasarli mantarli makarna, yanik pizza. Sebzeli pilavdi. Bunu sectim.
Sonra latte icmiycem evet kafama tas dustu:)) arkadasa uyarim artik. Yarin detoxxx gunum.
Cikis ne taraftaydi:)
Iyi tarafi sebze doluydu kabak, fasulye, mısır, havuc. Kotu tarafi lavas. Yanında bol sossuz yagsiz salata da yedim.Kötünün iyisini seçmişsin.... Ben haşlanmış içli köfte sevmiyorum :))) illaki kalorisi yükselecek. Ramazanın son günü yedim 2 tane kendini tuttuktan sonra yenebilir yani oturup 10 tane yemenin anlamı yok :)))
Lavasi yemeseydim patates yeseydim:) acikmazdim. Suya devam mi.Bugunu atlattim sukur
Yarin kahvalti ve oğunu atlattim mi pzt ye Allah kerim bakalim.