- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Biz kilomuza bakalim bosver.Yeni uye misin
Bu tavir tanidik bir yerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kilomuza bakalim bosver.Yeni uye misin
Ben cozumu kokten buldum evde utum yok. Supurge de almadim. Butun ev isleri boylece kaliyor.Heyy 45 dk ütü yaptım da geldim grup üyeleriii nerdesiniiiiz sabah geliyom yoksunuz akşam geliyom diğerleri yok ne zaman geliyim acabaaa
Bana da tanıdık geldi.... değişikYeni uye misin
3 köfte 1 kaşık pilav yap bidahakine kız şahanesin :))Muttapa7555
Sabah: omlet
Salata
1 dilim ekmek
Ara:kahve
Ara: 1 kayısı 1 erik
Akşam: 1 köfte
Salata
3 kaşık pilav
Sindy simdi aklimdan gectin.Muttapa7555
Sabah: omlet
Salata
1 dilim ekmek
Ara:kahve
Ara: 1 kayısı 1 erik
Akşam: 1 köfte
Salata
3 kaşık pilav
Pilava salata bulaştırdım ondan yemek zorunda kaldım teşekkür ederim:)3 köfte 1 kaşık pilav yap bidahakine kız şahanesin :))
Alkol almayı önlerAlkali yiyecekler ne ise yarar.
Dur yahu daha limonlu su icecektik.Alkol almayı önler
Vurma gidiom
Kalbim tekledi yapma böyle şeyler.... :)))Alkol almayı önler
Vurma gidiom
Asidik yiyeceklerin de etkisiyle vücudun ph dengesi bozuluyor ve vücutta asidik bi ortam oluşuyor. Alkali besinler bu asidik ortamı giderip vücudun ph dengesini sağlıyor bunun da sağlıkta düzelme toksinlerden arınma sağlıklı kilo verme gibi olumlu etkileri varArkadaslar gunun sorusu alkali yiyecekler ne ise yarar. Herkes cevap verebilir.
Ogrenin gelin. Copy paste yapmayin gebertirim.
Otur 10 . Asidik yiyecekler nedir.Asidik yiyeceklerin de etkisiyle vücudun ph dengesi bozuluyor ve vücutta asidik bi ortam oluşuyor. Alkali besinler bu asidik ortamı giderip vücudun ph dengesini sağlıyor bunun da sağlıkta düzelme toksinlerden arınma sağlıklı kilo verme gibi olumlu etkileri var
Tamamen benim cümlelerim :)))
Sana da 10 . PH dengesi nedir.Alkali yiyecekler sağlıklı bir vücut için ideal pH dengesini sağlar. Bu ideal dengede bazı mineraller barınıyor bunlar sodyum potasyum kalsiyum vs.bunların birinde oluşan dengesizlik (fazla ya da eksik olması) sağlığımız tehlikeye atıyor.
Insan vucudunun PH i kactir.hidrojen potansiyeli, bir çözeltideki asidiklik ve alkalilik yoğunluğunu gösteren ölçüm birimine pH denir. 0’dan 14’e kadar olan bir skalada ölçülür. Su içindeki hidrojen iyonlarının artması ile su alkali özellikli hale gelir.
Sorulardan kaciyorsun bilmiyorum sanki.Şimdi erken yatıp fazladan 200 kalori yakıcam
Insan vücudu pH 7.30-7.45 arasında yer alır 7.30 un aldı asidoz, 7.45 in üstü alkalozdur denge eğer bozulursa sağlığımız tehlikeye girer .Insan vucudunun PH i kactir.