cnm bende aynı durumdayımşurda 1 aydan daha az bi zaman kaldı şimdi yurtdışından misafrler gene gelicek beni bi kaç gün daha oyalycak, istanbuldan da bi tane misafrm gelşcek İnsanlarada gelme diyemyorsun
Kızlar valla diyen gelme de diyor, gelemem de.
Benimde halam doğurdu. Üstüne tek bebede değil 3 tane.
Biri sussa öteki öteki sussa öbürü.
3 gün dayanabildim 3. gün sinirlerime yenilip döndüm
Ders çalışamamak vicdan azabı oluşturdu suçlayıp durdum kendimi
şimdi şehir dışından akrabalar da gel diyor ama gelemem diyorum
zaman az kaldı
iyice sinirlerimiz de gerilmeye başladı
keşke çoook relax olabilsek
cnm bende aynı durumdayımşurda 1 aydan daha az bi zaman kaldı şimdi yurtdışından misafrler gene gelicek beni bi kaç gün daha oyalycak, istanbuldan da bi tane misafrm gelşcek İnsanlarada gelme diyemyorsun
Zapzup sevindim kalmadıklarına, eşin konuşsun bencede, keşke benim eşimde konuşsa. Amaaan, tv izliyordum, rüzgar ders notlarımı önüme attı, rüzgar bile ders çalış diyor, saf saf oturma diyor!
Zapzup sevindim kalmadıklarına, eşin konuşsun bencede, keşke benim eşimde konuşsa. Amaaan, tv izliyordum, rüzgar ders notlarımı önüme attı, rüzgar bile ders çalış diyor, saf saf oturma diyor!
Şu aile meseleleri o kadar karışıkkiKazansakta kurtulsak yaa Ben işteyken gelsin kalsınlar isterlerse Hayali bile güzel bee Bende analitik geometri çalışıyorum.Okuldayken de hiç dinlemez kopyayla geçerdim . Hiç ilgimi çekmiyor ama çalışmaya çalışıyorum.İnşallah geometri bitti diye gelirim bugün bi türkçeyle vatandaşlık kalır geriye
he yaaa valla bi atansaydık, bu kadar kafayada takılmazdı. Bende vatandaşlık 3 . Ünıteyi tekrar yapyorum. Kızlar ben matematik çalışmayı bırakacğm ilk konuları bitirmiştim birde problemlere çalışcam diğer konulara bakmıycm!
maşallah canım sen matematiği iyi yapıyorsun. Benimkilerd hep karıştı, inşallah sınavda karismaz. Ben daha bi üniteyi bitiremdim. Tüüü banaaa...Benim genel kültürden 20li netler bile çıktığı için gy ağırlık verdim bu ara .türkçe falan da çözücem artık.Kendimi çok zorluyorum ama hep karışıyor gk konuları
maşallah canım sen matematiği iyi yapıyorsun. Benimkilerd hep karıştı, inşallah sınavda karismaz. Ben daha bi üniteyi bitiremdim. Tüüü banaaa...
onları sınava kadar halledrsin canım ama matematik öyle değil!Benimde tarih coğrafya berbat . Bugünde deneme çözdüm kontrol etmedim daha .Sonucu yazarımKızım bi deneme boyunca uyumuyor hep bi ders sonraya sarkıyor ya
Benimde tarih coğrafya berbat . Bugünde deneme çözdüm kontrol etmedim daha .Sonucu yazarımKızım bi deneme boyunca uyumuyor hep bi ders sonraya sarkıyor ya
onları sınava kadar halledrsin canım ama matematik öyle değil!
Benimde tarih coğrafya berbat . Bugünde deneme çözdüm kontrol etmedim daha .Sonucu yazarımKızım bi deneme boyunca uyumuyor hep bi ders sonraya sarkıyor ya
sağol canım önerin için. Bende çözümlü deneme aldım, senin dediğin gibi yapıyorum, inşallah faydası olur!Matematiğin zayıfla canım bir çözümlu soru bakası al onu çöz en azından sınava kadar faydası olur çözüm yolunu öğrenmiş olursun hem
sağol canım önerin için. Bende çözümlü deneme aldım, senin dediğin gibi yapıyorum, inşallah faydası olur!
gıcık oluyorum gızım sana şu netlere bak yaa bide dert yanıyor maşallah . Ben ne yapıyım alıyım başımı gidiyim bari!Bu netlerle kazanırsın inşallah canım sen!Ben de çözümlü deneme çözüyorum iyi oluyor.Ahh ahh okyanuscum ben sabah 8 de bile zor kalkıyorum kızım gece 11 de yatıyor ve gece 10 kez kalkıyoruz sanırım.Sabah nasıl kalktığımı bilemiyorum onu da gene kızım kalkıp kaldırıyor
Bugünkü netimden 76 net yaptım geçenki 69 du tarihte kronoliji karışıyor hiç birini bilmiyorum hep karışıyor hangi savaş hangi antlaşmadan önceydi sonraydı.sonucum şöyle aslında
doğru yanlış boş
mat 25 5 (şimdiye kadarki en iyi netim)
türkçe 23 6 1 ("" "" "" " ")
tarih 18 10 2
coğr 12 4 1
any 5 3 4 ("" "" "" "")
bugün daha iyiydim ama bakalım inşallah artar.AH karadutcum hiç anlamıyorum ben bu tarihi aklımda tutamıyorum ya
Slm herkese... Goldflayciğim bugünkü denememde 20 mat. sorusu yaptım ama biri yanlış çıktı 19 yapmışım sana haber vereyim dedim benimde mat. sıfırdıya belki sana ilham kaynağı olur gerçi ilk kez yaptım 19 hep benim yapabildiğim tarz sorular vardı kesin ondan yoksa bu kadar yapmam imkansız