Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

87 puan aldım canım :KK17: senin taşınma işlerin ne oldu ? nasıl gidiyor hayat

iyi puan almıssn canım hayırlı olsun, inşallah atanırsın ilk alımda. Tasındık canım bizde, elhamdllah. Arapça kursuna falan başladım öyle işte sen neler yapıyorsun? Tercihler başladı mı ankara yıda tercih etsene!

iyi puan almıssn canım hayırlı olsun, inşallah atanırsın ilk alımda. Tasındık canım bizde, elhamdllah. Arapça kursuna falan başladım öyle işte sen neler yapıyorsun? Tercihler başladı mı ankara yıda tercih etsene!
Tercihler pazartesi başlayacak canım.Şimdilik herşey aynı gidiyor işte. Ankarayı eşim istemiyor.İnşallah deniz kenarı biryer istiyoruz ama hayırlısı başta tabi :KK31:

zapzup cnm tebrkederm atanmşsn çok sevndm:KK16:
bizim topicden bi kişi atandı ya helal olsun :KK9: demek ki 3 buçuk ay çalışarak isteynce atanılıyormuş...:KK1:
Ben de ziraat bank sınav sonuçlarını beklyorum olmazsa kpss çalşmaya devam :KK1: çok sevndm gerçekten:KK9: karadut sen kaç aldın cnm.. ben çalşıyorum o yüzden neti takip edemyorum pek fazla

ahh canım benim nasıl merak ettim seni biliyor musun? karadutta yazamıyor . birlikte çalıştık ettik harıl harıl. Nasılsın? işinden memnun musun? ben tercihlerde denizliyi yazmayı düşünüyorum .Belki atanırsam tanışırız bile :KK52:

Cnm işimden memnunum ama burda başka yerde yaşadğm için kazandğm para yetmyor... denzli çıksa tanışrdk acnm:KK16: ama istnabul olmuş çok sevndm iyi bi üniverste... darısı başımıza artık..
nasıl özledim sizi bi bilseniz arada grip bakıyorum ama işte... Benimde iyi değil canım 78 aldm. İşin hayırlı olsun canım benim. Zap zup sen yazmamışsn kaç aldğını?

karadut cnm puanını gördüm tamm:KK1: galiba en tembelinz benm:KK1: sayfayı ben açtım en düşük ben aldım:KK1: sağol cnm seninde yeni taşındğmn yer hayrlı olsun:KK16:

Kızlar biraz para biriktrp fethyeye geri döncem ders çalşcam evde.. nette alırsam gene arada haberleşrz...

zapzup cnm işe başla anlat artık ne kadar maaş aldın, çalşma ortamı nasıl vs vs... :KK1: merak ediyorum. buraya yaz cnm:nazar:

Cnm işimden memnunum ama burda başka yerde yaşadğm için kazandğm para yetmyor... denzli çıksa tanışrdk acnm:KK16: ama istnabul olmuş çok sevndm iyi bi üniverste... darısı başımıza artık..

karadut cnm puanını gördüm tamm:KK1: galiba en tembelinz benm:KK1: sayfayı ben açtım en düşük ben aldım:KK1: sağol cnm seninde yeni taşındğmn yer hayrlı olsun:KK16:

Kızlar biraz para biriktrp fethyeye geri döncem ders çalşcam evde.. nette alırsam gene arada haberleşrz...

zapzup cnm işe başla anlat artık ne kadar maaş aldın, çalşma ortamı nasıl vs vs... :KK1: merak ediyorum. buraya yaz cnm:nazar:

zapzup çok sevindim canım atanmana, hayırlı olsun, nereye atandın çok merak ediyorum. Goldflay yeni bi topic acarsan ben uğrarım sık sık haberin olsun canım!

zapzup çok sevindim canım atanmana, hayırlı olsun, nereye atandın çok merak ediyorum. Goldflay yeni bi topic acarsan ben uğrarım sık sık haberin olsun canım!

yıldız teknik ünw atandım canım. istanbul hiç istemiyordum son tercihimdi buraya atandım.Alan olmasa ona da atanamazdım.Hayırlısı işte :)Bende vakit oldukça girmeye çalışıyorum ;:)

ben 2008 kpss den 90 aldım haz,ran-eylül arası ders çalıştım ama hiç evden çıkmadım bide dershaneye gtimiştim isteyinde son 3 ay da çalışsan olur

kIZLAARRR NEREDESİNİZZ SİZİ ÇOOOOK ÖZLEDİM

Cnm mrb ben işten güçten giremiyorum :-( yarın işten ayrılmayı planlıyorum. Ders çalışmayı planlıyorum.. özel sektör cok zor :-( aldığın paraya hiç değmiyor. Üstüne yorulduğumla kalıyorum :-( cnm cok seviniyorum senin adına, nasil kamuda calismak? Anlat kk ya girince isin nasil cok merak ediyorum.

Çok rahatım canım hakkaten özel sektör çok zor . Tabi başındaki amir ve şefler de iyiyse.Ben şimdilik etrafımdaki kişileri tanımaya işleri öğrenmeye çalışıyorum :KK52: üniversite en rahat yer diyorlar ya çok doğru.Ama ne yemek parası ne yol var :) en düşük bizde diyorlar maaşı oyüzden .:KK31: olsun huzurum yerinde en azından :KK52: Darısı başınıza kızlar

Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Yeterki isteyelim. Yeterki kararlı olalım.

Çok rahatım canım hakkaten özel sektör çok zor . Tabi başındaki amir ve şefler de iyiyse.Ben şimdilik etrafımdaki kişileri tanımaya işleri öğrenmeye çalışıyorum :KK52: üniversite en rahat yer diyorlar ya çok doğru.Ama ne yemek parası ne yol var :) en düşük bizde diyorlar maaşı oyüzden .:KK31: olsun huzurum yerinde en azından :KK52: Darısı başınıza kızlar

Cnm ne kadar maas aliyosun?

ben 2012 de son 4 ay çalıştım lisans b grubu 87 puan aldım yani olmıycak bşy değil hemde sosyal hayatımı hiç arka plana atmadım ve evlilik hazırlığı yaptım bu süreçte çok abartma ve stres yapma bence düzenli çalış kendine zamn ayır yaparsın

Son düzenleme:
ben bugün oturdum öyt çalıştım sürekli öyt denemeleri çözdüm yanlış yaptıkça geri döndüm konuya göz gezdirdim böylece öyt denemelerinde 2-3 yanlışa kadar düşürdüm farklı yayınlar çözüyorum netten falan farklı yayınlara bakıyorum yarında öğrenmeyi böyle yapıcam ama eğitim fakültesi mezunuyum ve yeni mezunum bu yüzden sınava hazırlanmamış olsamda hatırladığım çok bilgi var eğitimi halledersem birazda tarih coğrafyaya bakarım yeter bana ingilizceciyim alanımda da güveniyorum matematikten de 20 net falan çıkıyor yeter bana ucundan kıyısından atancak bişey yapsam

X