Vatandaşlık diğer derslerin aksine en keyiflisi ve en kolayı
Tarih ve coğ. da olduğu gibi yorum soruları yok..
Sana ilk önce datayı öneririm bir güzel oku. Sonra ihtiyaç 24 saatte vatandaşlıktan çalış yazarak özellikle.
En sonda da data kral kızı testlerini çöz.
Sonra da bana dua et yeter :)))
geldim canım geldim! Ayy evimi çok özlemişim kızlar:'( bu arda 4 yayınevinin denemesini aldım: pegemakademi, beyaz kalem, murat yay. birde uzman kariyernkini aldım, toplam 42 deneme var inşallah faydasını görürüm. Çayımı demledim hemen bi plan yapıp başlamam lazım, düzenli yazarım artık buraya. Sizler neler yapıyorsunuz?
kolay gelsin canım. Hiçbişeye canını sıkma, şu anda tek odaklanmamız gereken derslerimiz, sınavımız iyi geçsin bi atanalım bak gör en yakınlarının bile davranışları nasıl değişiyor, sana karşı! Hayırlıca atanırız inşallah!İnşallah canım.Benimde misafirlerim gitti ama içim çok burkulduBi daha 3 4 ay sonra anca görürüm.Bi ton da ev temiliği çıktı başıma .Bi ay kaldı sınava elim ayağım titriyor stresten artık :18:
kolay gelsin canım. Hiçbişeye canını sıkma, şu anda tek odaklanmamız gereken derslerimiz, sınavımız iyi geçsin bi atanalım bak gör en yakınlarının bile davranışları nasıl değişiyor, sana karşı! Hayırlıca atanırız inşallah!
Çok haklısın .HErkesin davranışının değişeceğinden eminim en çokta buyüzden istiyorum sanırımnasılda içimdeki hassas noktaya değindin çok şaşırdım
Kızlar neler yapıyorsunuz, ben ders çalışmıyorum moralim çok bozuk:'( goldflay nerelerde acaba!?
Ben de bugün merak ettim.ARtık bol bol dua ediyorum size de .Canın neye sıkıldı canım anlatmak istersen ben dinlerim. bende sana anlattıktan sonra çalışamadım bi daha .Kızım akşam üstü uyudu..Süpürge açtım .tuvaleti banyoyu temizledim.Nasılsa bugün çalıştım diye .Yarınki uyku saattinde ders çalışmak istiyorum allah nasip ederse.kitap siparişi verecektim ama uğraşamıycam.Kızım akşam üstü uyuyunca 12 de anca uyudu çok yorgunum.Sizi merak ettim yatmadan bi bakayım dedim.Yarın hepimiz için güzel bi gün olur inşallah . Goldflay çabuk gel yaaa gaza gelemiyorum sensiz performansım düştü bak
Öyle haklısın canım.Ben şuan rahatım bayram için istanbula gittiler.Babanemlerde evlerine gittiler .Kafam rahatCanım sağol, sıkıntım kaynanam canım, bir haftalığına gôrümcmd kalacak, onların lafı sözü beni çok yoruyor, ne kadarda kafaya takmayım desem olmuyor, bütün enerjimi çekiyorlar. Ama bugün iyiyim, iyi olmak zorundayım. Bugün deneme çözeceğm! Bakalım sonuçları yazarım! Sağol canım duaların için.
bende çok merak ediyorum canım inşallar iyidir ve çok ders çalışıyordur, biran önce dönse aramıza:'(goldflay nerede çok merak ettim yaa :18:
Maşallah canım bir sürü kitap siparişi vermişsın. İnşallah çok faydasını görürsün. Bend kızılaya bi gittîğmd femin denemesini alacğm, sınavı hazırlayan komisyonla ayni diyorlar ama yalan mı doğru mu genede çözelim bişey kaybetmeyiz. Bend şimdi tarihe ara verdim, coğrafyaya bakıcm. Dualarımız kabul olur inşallah!