Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

canım o datanın kitabı çok kalın onu okuyamam ben fenalıklar geliyor ama şu ihtiyacın 24 saatine başladım ama

İnşallah canım.Benimde misafirlerim gitti ama içim çok burkuldu Bi daha 3 4 ay sonra anca görürüm.Bi ton da ev temiliği çıktı başıma .Bi ay kaldı sınava elim ayağım titriyor stresten artık :18:

kolay gelsin canım. Hiçbişeye canını sıkma, şu anda tek odaklanmamız gereken derslerimiz, sınavımız iyi geçsin bi atanalım bak gör en yakınlarının bile davranışları nasıl değişiyor, sana karşı! Hayırlıca atanırız inşallah!

Çok haklısın .HErkesin davranışının değişeceğinden eminim en çokta buyüzden istiyorum sanırım nasılda içimdeki hassas noktaya değindin çok şaşırdım

Çok haklısın .HErkesin davranışının değişeceğinden eminim en çokta buyüzden istiyorum sanırım nasılda içimdeki hassas noktaya değindin çok şaşırdım

İnsan her yerde aynı canım paraya göre şekil alıyor maalesef , o yüzden tahmin etmem zor olmadı canım. Şu yaşıma geldim ama bu hayatta çok şeyle sınav olarak en çok da maddiyatla, durumumuz kötüleşince kimse kalmadı etrafımızda özellikle en yakınlarımız. Babamdan dolaya çok sıkıntılar çektik, canım anneciğimde bizde. Ama bu hayatta en zorunun hasta olmak olduğunu, kardeşimin rahatsızlığıyla öğretti Rabbim bize. Neyse canım bu hayat böyle işte! Sonuç olarak mevlananın dediği gibi para elimizde olsun ama gönlümüzde olmasın inşallah!Biraz ders calışayım bari! Görüşürüz!

Kolay gelsin canım .Bende azıcık temizlik bayağ tarih tekrarı yaptım.Dağılma döneminden 2. tbmmye kadar geldim.geo türkçe anayasa duruyor.geoyu da bugün sipariş vereceğim kitaptan çalışcam artık

Kızlar neler yapıyorsunuz, ben ders çalışmıyorum moralim çok bozuk:'( goldflay nerelerde acaba!?

Ben de bugün merak ettim.ARtık bol bol dua ediyorum size de . Canın neye sıkıldı canım anlatmak istersen ben dinlerim. bende sana anlattıktan sonra çalışamadım bi daha .Kızım akşam üstü uyudu..Süpürge açtım .tuvaleti banyoyu temizledim.Nasılsa bugün çalıştım diye .Yarınki uyku saattinde ders çalışmak istiyorum allah nasip ederse.kitap siparişi verecektim ama uğraşamıycam.Kızım akşam üstü uyuyunca 12 de anca uyudu çok yorgunum.Sizi merak ettim yatmadan bi bakayım dedim.Yarın hepimiz için güzel bi gün olur inşallah . Goldflay çabuk gel yaaa gaza gelemiyorum sensiz performansım düştü bak

Canım sağol, sıkıntım kaynanam canım, bir haftalığına gôrümcmd kalacak, onların lafı sözü beni çok yoruyor, ne kadarda kafaya takmayım desem olmuyor, bütün enerjimi çekiyorlar. Ama bugün iyiyim, iyi olmak zorundayım. Bugün deneme çözeceğm! Bakalım sonuçları yazarım! Sağol canım duaların için.

Öyle haklısın canım.Ben şuan rahatım bayram için istanbula gittiler.Babanemlerde evlerine gittiler .Kafam rahat ama bu seferde kızım diş çıkarıyor gene rahat yok .
Allah zihin açıklığı versin canım
Kızlar kpss hazırlanma min hedef 85 topiğinde hakan dede diye bi hocadan bahsetmişler tarih için bende anlatımını beğendim baymıyor adamı sizde bi bakarsınız ihtiyacınız olursa

Allah kolaylık versin canım. Bende sonunda ders çalışmaya başladım. Bayağ tarih tekrar yaptım. Sonra coğrafya ve vatandaşlık tekrar yapıcm en sonada deneme çözecğm bugün. Sen neler yaptın?

Coğrafya tekrarları yaptım. Şimdi beyaz kalemin çek kopart testlerini çözüyorum .Hatalarım oldukça dönüp kitaba bakıyorum. Kitaplarımı pegemin sitesinden sipariş verdim .Bütün kararlarımı değiştirdim.x yayınlarının özetlerini çok beğendim tarih coğrafya vatandaşlık geometrisini sipariş verdim.Yediiklimin bi tane denemesini aldım. Daha eve 30 deneme var yetiştiremiycem çünkü.Yediiklimde kaliteli diyorlar nasılmış diye bakayım dedim.Bi tane yayının güncel bilgiler kitabını aldım .bi tane de pegemin vatandaşlık kitabını .Bu kitaplardan tekrar yapıcam.Çünkü elimde ki kitaplar dikkatimi çekmiyor hep aynı yerleri unutuyorum .YEni olursa ilgimi çeker belki hem farklı ayrıntılar olur .3 4 gündür alışveriş sepetimi kırk kere değiştirdim buna karar verdim en sonunda.İnşallah kazasız belasız bi aksilik olmadan gelir kitaplarım .
kızım da uyuyacak şimdi bi aksilik olmazda deneme çözerim inşallah .BEN deneme çözerken ilk mat sonra tarih coğ en son türkçe çözüyorum ve türkçe netlerim 9 10 çıkıyor .(türkçe çözerken kızımda uyanmış oluyor tabi sadece bir saat uyuyor ) bugün ilk türkçe çözücem bakalım fark edecek mi

kafam çok yorgun aslında ya ne dediğimi de diyeceğimi de bilemiyorum bugün Tekrarlar kafamı çok karıştırdı. Anayasayı da elimde yargının 50 denemesi var ondan soru çözüp çözüp yapamadıkça dönüp bakıcam olmadı allah hepimize zihin açıklığı versin.İnşallah üçümüzde 95 puan alırız da şak diye gireriz

Maşallah canım bir sürü kitap siparişi vermişsın. İnşallah çok faydasını görürsün. Bend kızılaya bi gittîğmd femin denemesini alacğm, sınavı hazırlayan komisyonla ayni diyorlar ama yalan mı doğru mu genede çözelim bişey kaybetmeyiz. Bend şimdi tarihe ara verdim, coğrafyaya bakıcm. Dualarımız kabul olur inşallah!

öss sorularına benzerdi hep femin soruları .Ben össye hazırlanırken femin kurslarına gitmiştim de kpss de benzermidir sorular bilmiyorum.Bakalım inşallah vakit kalırsa onunkileri de çözmek istiyorum ama ben femin soru tarzını unutmadım hala gibi geliyor insanın beynine beynine kakıyorlar

Canım çok sıkkın neden böyle kötü oldu denemem bilmiyorum Ne güzel tekrar yapınca sabah neşem yerine gelmişti
genel yetenek 37 genel kültür 31 net bi de türkçeyi önce çözdüm güya .Gene dünya kadar yanlış çıktı türkçeden .Bi de kafam bulandı tarihe hayrım kalmadı yaa

Son düzenleme:
Türkçe hep 9 yanlış nasıl düzelticem bilmiyorum :26: allah sana zihin açıklığı versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…