merhaba.bende eylülde önlisans olarak gireceğim.çalışmaya yeni başladım.aslında yeni derken lise kpss ye çalışmıştım.ama yerleşme puanları çok yüksek olduğu için maalesef olmadı.sonrasında zabıt katipliği için klavye çalıştım.derken aöf finaller oldu.işte şimdide kpss ye başladım.benimkisi aslında tekrar niteliğinde olacak.çünkü 2010 kpss sinden bilgilerim taze.temmuza kadar konuları bitirip soru çözümüne başlamayı hedefledim.ama ilk defa girecekler yani konulara ilk defa hazırlanacaklar için biraz riskli bir süre.onlara yeterli gelmeyebilir.hayırlısı artık.sıkacağız dişimizi eylüle kadar.
cnm o hipotez mat. kitabını bende duydum merak ediyorum... gelince bana da haber ver... nasıl bi kitap diye.... cnm ben moda tasarım mezunuyum 2 yıllık... Açıköğretim iktsat fakültesi/iktsat bölümü okuyorum. inşallah seneye mezunum.. bu yıl önlisans grcem... 2014 e ede Allah nasp ederse lisans olarakcanım bende sınav akademi yayınlarından çalışıyorum.çok memnunum.ama benimde tek eksiğim matematik.15 net yapsam yeter aslında ama işte yapabilsem.dün nette bir kitap gördüm.hipotez kariyer yayınevininmiş.sözelciler için çözümlü kpss matematik yazıyor.siparişini verdim.umarım faydalı olur.coğrafyayı zorlu e okuldan çalışıyorum.çok faydasını görüyorum diğer dersleride internette ztv den takip ediyorum.yani kitapların yanında ders videolarınıda izliyorum.artık olsun çünkü ders çalışmaktan beynim yoruldu.sizin hangi bölüm?
yaa o antremanlaa matematık hangı yayınınn yazarmısınn goremedım de :))
nnnyyyy cnm senin matematiğin var mı? nasıl? kaç net yapıyorsun denemelerde matematkten? Söylediğin ders çalışma yöntemi mantıklı ve güzel cnm... Cnm moda topiciğini açamıyorum artık... dersler çok bastrdıİnşallah burda birbirimizi motive edelim... Bende bugün tarihe başladım sabah... Anayurtta görülen ilk kültürleri,göçlerin sebeplerini falan bitrdm... Birazdan orta Asyada kurulan ilk Türk devletlerine başlycam akşamda matematk çalışıcam.... daha yolun çok başındayım inşallah konular yetişir....
benim matematiğim var mı kaç net yapıyorum hiç bilmiyorum ki:) hiç deneme çözmedim, konuları bitirince bi deneme kitabı alır çözerim diye düşünüyordum. 2010 sonuçları ösym de bi yerde yazarmıki merak ettim şimdi bende:)) lisedede sayısalcı olduğum için temel var, formulleri falan unuttum tabii ama bakıp hatırlayınca fazla zorlanmam sanırım..
aynı yerde matematik çalışma yöntemi olarak, bol bol çözümlü soru inceleyin soru tipleri bellidir onlara dikkat edin diyordu.. yani atıyorum havuz problemlerinin x tane çözüm yöntemi vardır deyip yöntemlere dikkat edersen soruların çoğu mutlaka bu şablonlardan birine oturacaktır, diyordu
sayısalcı olduğun için şanslısın cnm....! Lisans önlisans hangisinden giriceksn cnm..?? Bilgsayar 2 mi 4 yıllık mı mezunsun?
önlisans canım bende aöf işletme son sınıfta tek dersle kaldım ama isabet olmuş, benim için önlisans girmek daha avantajlı diyorlardı...
senin denemeler nasıl?
günaydın kızlaaar, nasıl gidiyor çalışmalar..
cuma günü kızım karne aldı ozamandan beri hiç fırsatım olmadı çalışmaya, tatil boyunca ne yapacağım bilmiyorum( birazdan tarih çalışmaya başlayacağım. siz neler yaptınız?
cnm ben tarihe devam.. islamiyet dönemndeyim... Ben fethiyede yaşıyorum burda deprem oldumoral sıfır... derslere adapte olamıyorum... ama başlamam lazım yine..... cnm sen kaç yaşındasın maşallah kocaman kızın varmş Allah bağışlasın
geçmiş olsun canım, moral önemli tabii..
32 yaşındayım. kızım tv izlerken çalışıyorum, ev işleri de beni bekliyor:))
ilk anayasaya kadar geldim, bugün yarın elimdeki kitabı bitirip ihtiyaçı da okuyarak zihin haritası çıkarmaya ve konu sonu sorularını çözmeye başlayacağım bir yandan da coğrafyaya başlamayı düşünüyorum, nasıl olacaksa bakalım..