Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

28/08/2012 :nazar:

................Soru sayısı..................Doğru..................Yanlış................Boş................Net

Zapzup:

Karadut:

Goldflay:

Son düzenleme:
Kızlar bakıyorum siz konuları bitrmşsnz:KK1: ben daha çok tembelim ama 1 haftaya bende konuları btrcem inş. ama ünite sonunda hep soru çözüyorum o yüzden buraya artık o sonuçları eklerm.... sizde hergün buraya alıntı yapıp ekleyeblrsnz ya da yazın ben eklerm:KK34:

gıcık oluyorum gızım sana şu netlere bak yaa bide dert yanıyor maşallah . Ben ne yapıyım alıyım başımı gidiyim bari!Bu netlerle kazanırsın inşallah canım sen!

Kızlar mrb nber:KK3:
Kızlar konuları bitrnz mi hepsini??? Yeni bi pano hazrlycam hergün kaç soru çözdüğümzü eklycem:KK34:
ya canım benim matematik kaldı ona da bilmiyorum çalışırmıyım. Tamam canım sağol ellerine sağlık pano için.

Zapzup sivrihisar size yakın mı, izmirdn dönüşte oraya uğradıydık. Aklıma nerden geldiyse gecenin bi vakti! Bu saatlerde normal, kafa bi milyon:)

Ne güzel hepiniz harıl harıl calısıyorsunuz, bense imkanım olmadıgı için bugünlerde basladım ve konuları bitiremeyecegim sanırım :KK14:
sizi görünce kendimi cok eksik hissettim :KK19:

gıcık oluyorum gızım sana şu netlere bak yaa bide dert yanıyor maşallah . Ben ne yapıyım alıyım başımı gidiyim bari!Bu netlerle kazanırsın inşallah canım sen!
İnşallah canım ama ben zannetmiyorum sınavda bu kadar çıkacağını bazen bukadar net oluyor ama genelde 65 net anca yapıyorum
Kızlar mrb nber:KK3:
Kızlar konuları bitrnz mi hepsini??? Yeni bi pano hazrlycam hergün kaç soru çözdüğümzü eklycem:KK34:
Benim bitmedi anayasa geometri türkçe var bitecek .Evet soru sayısı daha iyi olmuş artık daha çok soru çözüyoruz
Zapzup sivrihisar size yakın mı, izmirdn dönüşte oraya uğradıydık. Aklıma nerden geldiyse gecenin bi vakti! Bu saatlerde normal, kafa bi milyon:)
yok canım uzak bayağ :KK31:Her yere dünya kadar uzak .:KK31: İnşallah atanırım da gideriz buradan :KK52:
Ne güzel hepiniz harıl harıl calısıyorsunuz, bense imkanım olmadıgı için bugünlerde basladım ve konuları bitiremeyecegim sanırım :KK14:

Bence gene de elinden geleni yap canım.Eğer çocuğun yoksa daha da çok vaktin vardır.HEle evli de değilsen fulle çalışmaları ne kadar çalışsan kardır:KK52:

Kızlar geometri bitti ama konu sonundaki soruları çözmedim.Çünkü çözümlü değiller .Boşa vakit kaybediyorum.Soracak kimsemde yok.Denemelerim çözümlü artık oradaki geometri sorularıyla pratik yapmış olacağım .
Goldflaycım benim tabloma ekleyebilirsin.
Mat bitti
geo bitti
coğ. bitti
tarih bitti
vatandaşlık beni bitirdi başka birşey değil :KK52:
pazartesi x yayıncılığın ders notları gelcek inşallah ondan sonra da tekrar yapıcam oradan hepsini .Bugün ya türkçe ya da vatandaşlık çalışacağım.
Vatandaşlık beyazkalemin soru bankası var soru çözüp yanlış çıktıkça kitaba dönücem öyle çalışıcam

Son düzenleme:
Kızlar geometri bitti ama konu sonundaki soruları çözmedim.Çünkü çözümlü değiller .Boşa vakit kaybediyorum.Soracak kimsemde yok.Denemelerim çözümlü artık oradaki geometri sorularıyla pratik yapmış olacağım .
Mat bitti
geo bitti
coğ. bitti
tarih bitti
pazartesi x yayıncılığın ders notları gelcek inşallah ondan sonra da tekrar yapıcam oradan hepsini .Bugün ya türkçe ya da vatandaşlık çalışacağım.
Vatandaşlık beyazkalemin soru bankası var soru çözüp yanlış çıktıkça kitaba dönücem öyle çalışıcam
canım benim inşallah çok yüksek alırsın!
Hayırlı sabahlar kızlar! Rabbim güzel bi gün bahşetti bize! İnşallah dolu dolu bi gün geçiririz!

canım benim inşallah çok yüksek alırsın!
Hayırlı sabahlar kızlar! Rabbim güzel bi gün bahşetti bize! İnşallah dolu dolu bi gün geçiririz!

İnşallah canım Allah hepimize gönlümüze göre yerlere atanmayı nasip etsin .İnşallah verimli olur hepimiz için:KK54::KK54:

İnşallah canım ama ben zannetmiyorum sınavda bu kadar çıkacağını bazen bukadar net oluyor ama genelde 65 net anca yapıyorum

Benim bitmedi anayasa geometri türkçe var bitecek .Evet soru sayısı daha iyi olmuş artık daha çok soru çözüyoruz

yok canım uzak bayağ :KK31:Her yere dünya kadar uzak .:KK31: İnşallah atanırım da gideriz buradan :KK52:

Bence gene de elinden geleni yap canım.Eğer çocuğun yoksa daha da çok vaktin vardır.HEle evli de değilsen fulle çalışmaları ne kadar çalışsan kardır:KK52:

evliyiyim.1 de 3 yasında oglum var. gece gündüz calıssam anca yetişirim. elimden geleni yapıyorum. inş. ii bi puan alıp atanırım artık :KK14:

cnm hiç öyle düşünme. bizde 3 ay kala başladık :KK9: hatta ben toplasak sınava kadar 2 ay çalşmş olucam... ama yoğun olarak çalşrsanz halledeblrsnz temeln de varsa cnm Allah büyük...

Son düzenleme:

:KK52:

cnm benimde daha 10 konum var :) ama bakıyorum soru çözüyorsunz bol bol soru sayılarını yazalm dedm.. çalştğmz ünitelern sorularınıda yazablrz kızlar

Mat bitti
geo bitti
coğ. bitti
tarih bitti

cnm maşallah konular bitmş tebrikederm:KK9: Türkçe ve vat. da biter çoğu gitmiş azı kalmş:KK16:
Eklerm birazdan tabloya:KK34:epeydir güncellemyorduk zaten:KK1:
Cnm vatandaşlıkta bende anayasa değişklklerine sinr oluyorum:KK4: Bende tarihten çok çektim:KK31: hala 5 ünitem kaldı tarihten:26: O x yay. ders notlarını bende duydum cnm nasıl bakalım memnun kalıcakmsn :KK34: bende almayı düşünüyorum. Çözdüğün soruları yazarsan soru panosuna eklerm cnm:KK34:

Son düzenleme:
Dutcuğum napıyorsun?? Senin konular bitmşmydi??? Derslern hepsi bitmşmydi...??? Birazdan eklycem sen yazda ona göre güncellym panoyu:KK34:

:KK52: kızlar ben geldimmmm :KK52: deneme sonucum gy 45 gk 30 çıktı 5 net daha yükselttim :KK52: ama itiraf etmeliyimki kolaydı bu deneme .Ne yaptıysam mat bölümünden yapıyorum ya :KK30: bolcak bu tarih böyle bilmem .bu 5. denemem hala 1. inönü sakarya kars gümrü anlaşması sıralamalarını ne neyin sebebi karıştırıyorum .her gün de tekrarlıyorum ne olacak bilmem .En kolay denemede böyleyse off off

:KK52: kızlar ben geldimmmm :KK52: deneme sonucum gy 45 gk 30 çıktı 5 net daha yükselttim :KK52: ama itiraf etmeliyimki kolaydı bu deneme .Ne yaptıysam mat bölümünden yapıyorum ya :KK30: bolcak bu tarih böyle bilmem .bu 5. denemem hala 1. inönü sakarya kars gümrü anlaşması sıralamalarını ne neyin sebebi karıştırıyorum .her gün de tekrarlıyorum ne olacak bilmem .En kolay denemede böyleyse off off

Dutcuğum napıyorsun?? Senin konular bitmşmydi??? Derslern hepsi bitmşmydi...??? Birazdan eklycem sen yazda ona göre güncellym panoyu:KK34:

ooff gelişim muhteşem olmuş.Kusura bakmayın kızlar ya göndermedi göndermedi :KK17:
Kızlar bugünkü denememde şunu öğrendim
Türk Dil Kurumunun derken Kurumu'nun diye ayırmak yanlış oluyor.çok saçma geldi bana ya

Son düzenleme:
X